Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Widzę, że panuje powszechna opinia, jakoby Mudiay był pewniakiem dla Knicks. Ja się bardzo zdziwię, jeśli faktycznie trafi do Nowego Jorku. Możesz rozwinąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 A ja tam czuję że WCS trafi do NYK,chyba że Gasol albo DeAndre się skuszą na blaski Nowego Jorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Możesz rozwinąć? Tak jak pisze StroSHow - stawiam na WCS. Mudiay jest typem pg, który kompletnie do triangle nie pasuje. A Phil stawia triangle ponad wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Myślę, że WCS pójdzie wyżej, niż się większości wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 (edytowane) No było, ale na ile to jest poważny problem, nie wiemy. Wiemy natomiast, że zainteresowanie nim wykazywały kluby mające raczej dobre oko do talentów (Celtics, Pacers), Knicks mieli z nim ostatnio spotkanie, Lakers ponoć również widzą go wysoko. WCS podobno był królem rozmów podczas Combine, na workoutach też może jeszcze dodatkowo zyskać. Moja prognoza to Knicks z czwórką. Edytowane 20 Maja 2015 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Z tego co wiem to WCS i Winslow byli najbardziej wychwytywani na Draft Combine, Winslow ogólnie rozmawiał z 14stoma ekipami. Edytowane 21 Maja 2015 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie żebym był wielkim fanem WCS ba uważam że będzie bustem,ale NYK mają taką autostradę pod koszem że jego size może ich skusić,tym bardziej że nie bardzo widzę jakiegoś ogarniętego C z Fa który będzie chciał ładować się w takie bagno z Melo na pokładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Przecież Monroe tam przyjdzie z uśmiechem na ustach. I wcale nie uważam, że będzie to zły wybór, bo w końcu będzie grał full czasu na C. Knicks powinni iść w największy dostępny talent, a nie patrzeć co się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Monroe nie pójdzie do NYK chyba że nikt inny go nie będzie chciał.Zresztą ze 3 razy go wybuczą się załamie psychicznie i będzie chciał odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MVPrzemek Opublikowano 22 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 (edytowane) w budzie byla taka zabawa "w ciote". Ciote mial ten kto dotknal czegos obrzydliwego np splesnialej bulki z chlebaka, nadepnal na kupsko, dotknal w tlumie najwiekszego paszteta w szkole. Potem sie przekazywalo ciote poprzez dotkniecie kolejnej osoby. Nie dzialalo przekazanie cioty jesli osoba miala skrzyzowane palce. Rondo to ciota ktora kazdy rozpaczliwie chce przekazac dalej. Pytanie kto nie zdazy skrzyzowac palcow i bedzie mial przesrane Edytowane 22 Maja 2015 przez MVPrzemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 przypadkiem to nie była gra w "Syfa" ? i ja się własnie boję bo NYK ostatnio lubie zbierać różne syfy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 przypadkiem to nie była gra w "Syfa" ? i ja się własnie boję bo NYK ostatnio lubie zbierać różne syfy... Co kraj to obyczaj. Kuzynka z olsztyna grala w dałna (ta sama zabawa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nuggets prawdopodobnie będą handlować Lawsonem, co sądza fani NYK o oddaniu #4 i Calderona (plus ewentualnie Hardawaya) za Lawsona i #7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nuggets prawdopodobnie będą handlować Lawsonem, co sądza fani NYK o oddaniu #4 i Calderona (plus ewentualnie Hardawaya) za Lawsona i #7? Dorzuć mi do tego Wilsona Chandlera i powiedz gdzie mam się podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nuggets prawdopodobnie będą handlować Lawsonem, co sądza fani NYK o oddaniu #4 i Calderona (plus ewentualnie Hardawaya) za Lawsona i #7? bez Hardaway to może wypalic i tak z 7 można wziąć jakiegoś wysokiego co ogarnia obronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Nuggets prawdopodobnie będą handlować Lawsonem, co sądza fani NYK o oddaniu #4 i Calderona (plus ewentualnie Hardawaya) za Lawsona i #7? Ja bym się nie zastanawiał i brał tę ofertę bez gadania na miejscu Knicks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Pewnie, że taka oferta byłaby dla Nix wymarzona co powinno sugerować, że dla Nuggets jest ona c***owa na maxa, no chyba, że do czwartego numeru ostałby się Russell. Tyle, że wtedy NYK nie chcieliby już pewnie handlować tym pickiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Deal na dzis extra dla NYK, ale w dluzszej perspektywie moze sie Denver oplacic. Taki Chandler i Lawson daleko juz nie pojada a na pewno odejda. Zamiana pickow na plus. Calderona sie przelknie, Hardaway z lawki jak ciebie moge. Kluczem byloby kto zostaje z 4 pickiem, bo Mudiaya boje sie jak ognia, ale gosc moze za 2-3 lata byc kozakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Teraz dochodzą newsy, że Phil czai się Treya Lyles'a, ale on to raczej pójdzie poza TOP10. NYK chyba zrobią jakiś deal z tym 4 pickiem bo widać, że Mudiay ich nie rajcuje. Mogą wybrać też Mudiaya i spróbować oddać go z kontraktem Calderona. W NYK nie będzie nudno ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi