Skocz do zawartości

Chicago Bulls 2015/16

mycek

Rekomendowane odpowiedzi

Szczerze to do chwili aż o tym nie zaczeliscie jęczeć nie zwróciłem na ten fragment uwagi

Powiedział że nie czuje sie komfortowo jak mu ktoś dotyka twarzy i że może będzie grał w masce do końca kariery, big deal

Fala krytyki już się przelała i teraz to co piszecie to już zwykle przyjebanie sie o byle co

Jest różnica miedzy mowieniem o fa'17 a o tym że nie lubi jak mu ktoś dotyka twarzy

No ale teraz modne jest czepianie się Derricka o wszystko

Aha a ja sie brzydze stopami

Deal with it

Edytowane przez josephnba

Fanpejdż Byków mnie poinformował że Noah będzie 6th manem

W sumie to zastanawiam się jak bardzo to grube zmotywuje, bo akurat w jego przypadku nie martwię się że zacznie z tego powodu robić kwas w szatni, ale za to być może znów będzie kończył akcje sam na sam z koszem

Zaraz ktoś tu wpadnie i zacznie atakować kibiców Bulls że przeceniaja Noah, bo on miał idealne warunki a zagrał słaby sezon a Hibberaltacw Indianie nie lubil nikt i dlatego i tylko dlatego zagrał taki słaby rs choć wciąż był zajebisty pod bronionym koszem

A tematu Dantego nie poruszaj, ja unikam bo szkoda życia na klotnie

Sytuacja obu panów różni się o tyle, że Noah walczy o minuty w topowej drużynie konferencji z Pau, Mitoricem, Tajem i Portisem, a Hibbert w słabej drużynie konferencji z Tarikiem Blackiem i Robertem Sacre.

Nie mówię, że Noah nie wróci do dawnej dyspozyji, ale top10 centrów wg mnie jest dla niego w tym momencie po prostu nieosiągalne.

Na szybko DMC, Marc, Howard, Horford, Brook Lopez, Deandre, Bogut, Duncan, Gobert, a wcale za gorszych nie można uznać w tym momencie Gortata, Drummonda, Valanciunasa, Vucevica, Robina Lopeza, Big Al...

Sytuacja obu panów różni się o tyle, że Noah walczy o minuty w topowej drużynie konferencji z Pau, Mitoricem, Tajem i Portisem, a Hibbert w słabej drużynie konferencji z Tarikiem Blackiem i Robertem Sacre.

Nie mówię, że Noah nie wróci do dawnej dyspozyji, ale top10 centrów wg mnie jest dla niego w tym momencie po prostu nieosiągalne.

Na szybko DMC, Marc, Howard, Horford, Brook Lopez, Deandre, Bogut, Duncan, Gobert, a wcale za gorszych nie można uznać w tym momencie Gortata, Drummonda, Valanciunasa, Vucevica, Robina Lopeza, Big Al...

Wiem, że go słabo cenisz, ale pominięcie Hassana przed Valenciunasem, Robinem i Vuco - ehhh

To akurat wynikało z tego, że rzucałem graczy na szybko z głowy. Ale masz rację – Whiteside potrzebuje jeszcze 2-3 miesięcy solidnej gry, żebym go stawiał wyżej, niż wymienieni przez Ciebie centrzy.

Obserwując jego offseasonowe poczynania w mediach społecznościowych – polecałbym raczej się skupić na treningu, a nie na negocjacjach w sprawie ratingu w 2k.

No i dodatkowo Whiteside pojawił się w klipie tego morona Dj'a Khaleda i chyba się z nim kumpluje, a to nic dobrego nie wróży. Ja bym na miejscu kibiców Heat zaczął się martwić

Taaa, a Harden kręci z Kardashianką, tak sobie spi*****ić karierę... pewnie już dmucha srebro

-_-'

Gortat powiedział, że 80% młodych zawodników kompletnie olewa treningi dodatkowe, robią tylko tyle ile muszą, a już czepianie, że jakiś Muzin się u kogoś na klipie pojawił - no k**** niebywałe!

@barcalover

Nic nie przemawia za Twoim osądem, poza młodym wiekiem Hassana. Ani statystyki, ani upside, ani wyniki sportowe. Nic.

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

@barcalover

Nic nie przemawia za Twoim osądem, poza młodym wiekiem Hassana. Ani statystyki, ani upside, ani wyniki sportowe. Nic.

A co on takiego do tej pory zdołał udowodnić, że miałbym go stawiać w tej lidze wyżej od wymienionych wcześniej graczy?

A jeśli chodzi o wiek – zdajesz sobie sprawę, że on jest starszy od takiego Ibaki? :)

Ibaka to taki pierwszy z brzegu przykład, który wziąłem. Chodzi mi o to, że niektórzy nie zdają sobie sprawy z tego, ile lat ma Whiteside.

Już wkrótce się przekonamy LBS, jakim kozakiem on będzie ostatecznie :)

Może inaczej – Gobert jest 3 lata młodszy, Deandre o rok starszy, a Drummond o 4 lata młodszy.

Nasze zbawienie 2in1 Jordan Crawford odszedł pełnić swoją misję gdzie indziej

Dziś może zagra juz Derrick. Widać u niego większą motywację niż po aclu. FA17 zobowiazuje Ciekawe jak jego forma i najważniejsze pytanie sezonu- jak współpraca z zespołem pod Hoibergem.

To już tylko...

Edytowane przez josephnba

Mam gdzieś Bulls nie lubię Derrick bo jest przereklamowany a fani Bullsi traktują jego jak Mesjasza trochę już ostatnio ochlodziło ale i tak ;)

Jako fan Bulls mogę ci powiedzieć, że ostatnio ( znaczy w sumie przez cały okres od drugiej kontuzji do teraz) zrobiło się pewnego rodzaju rozwarstwienie pośród fanów Bulls. U części jest jak mówisz, traktują go jak Mesjasza ale druga część, coraz większa, traktuje go jak samolubnego dupka zapatrzonego na czubek własnego nosa i dającego coraz mniej drużynie. I jest to tendencja nie tylko w Polsce ale i w stanach. Ja zaliczam się do drugiej grupy. Ale mam nadzieję, że Hoiberg jakoś Derricka dostosuje do systemu gry aby był przydatny.

Przereklamowany, dobre. Ja tam daleki jestem od bronienia Rose, ale chyba każdy przyzna, że do tej pechowej serii z Philly, gdzie zerwał ACL, to był prawdziwy lider byków. Tak naprawdę zawiódł tylko raz w finałach konferencji z Miami. Później to już plaga kontuzji i walka z samym sobą. Mam nadzieję, że ten sezon będzie przełomowy i wróci do regularnej gry. Coby nie mówić, to nawet kulawy Rose jest lepszy niż Hinrich i Brooks.