Truth Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Game5 2 polowa - D.Rose 1/10 Game6 2polowa - D.Rose 0/2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Hoiberg albo a.griffin potencjalnymi HC i mogę już marzenia o poprawie gry włożyć między bajki mojego synka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek20 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe czy LeBron będzie miał kiedyś jaja zagrać w drużynie z zachodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe czy LeBron będzie miał kiedyś jaja zagrać w drużynie z zachodu. Biorąc pod uwagę, że zapowiedział, że kończy karierę w Cleveland, a jego wiek ułatwia mu znacznie dotrzymanie obietnicy, już możesz w każdym poście obwieszczać jego brak jaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe czy LeBron będzie miał kiedyś jaja zagrać w drużynie z zachodu. a po co ma grac? bo na pewno nie dlatego, ze ma cos do udowodnienia kibicom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Jak LeBron wygra PO z Cavs to ląduje na półce z MJ-ej. Jeśli Warriors sie nie polamia to w tym roku nie ma na to szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe czy LeBron będzie miał kiedyś jaja zagrać w drużynie z zachodu. a Jordan miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 a Jordan miał? Jordan nawet nie miał jajów aby klub zmienić ... no dopiero jak był wyprany to na Wielkanoc znalazł i pojechał do stolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 a czym cie urzekl gibson ? ze chcesz go zostawic? Na nim zależałoby mi najmniej. Ale jednak bym go zostawił. Chłopak świetnie walczy na tablicach i żal go oddawać po nieudanym sezonie przy zaniżonej wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Po tym jak ely3 wieścił im finały, Bullsi byli bezsilni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Po tym jak ely3 wieścił im finały, Bullsi byli bezsilni. a ja wieszcze że w sieci robisz za debi.a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesworthy Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 zaczyna się dyskusja? Mam wrażenie że zaczęła się co najmniej kilka lat temu, po prostu jest kolejny pretekst, bo księciunio awansował do kolejnej rundy. Dostanie kolejny raz po łbie od reprezentanta zachodu i na jakiś czas będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 tu nie chodzi o to, ze lebron zagral kosmos choc w sumie zagral na poziomie nieosiagalnym dla 98% tej ligi bulls to jedna z najlepszych defensyw w lidze, mimo okrojonego skladu, wyciagnal swoj team z dolka i skonczyl serie w 6 meczach. love na wakacjach, kyrie na 1 nodze. to nie jest team na misia w tej chwili ale jesli wygraja wschod imo bedzie to duzo wiakszym osiagnieciem niz wygranie misia w pelnym skladzie. nie wiem czego oczekujecie od brona ale moim zdaniem zrobil swoje i zrobil sporo dobrego a, ze lata nie te, i skutecznosc slabsza bo raz, ze stracil wsparcie a dwa, ze defensywa bulls to juz inna kwestia... oddajcie krolowi co krolewskie i przyczepcie sie do bulls/rose'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Moja dziewczyna zapytała mnie dziś: - Dlaczego taki wkurzony jesteś? - Chicago przegrało mecz u siebie. Kończą sezon. Są drużyny w tej lidze, które na parkiecie wyglądają jakby grały sześciu na pięciu. Byki grają czterech na pięciu. - To kogo to wina? Chyba trenera, nie? I tak jestem w szoku, że tak długo ten temat pociągnąłeś. U mnie po zdaniu 'Chicago przegrało mecz' byłoby 'okeeej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 39,9% w te serii Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Oraz 11 zbiórek , prawie 9 asyst 1,7 bl i 1,7 przechwytu. Występ zupełnie przeciętny. Każdy by taki zrobił. Edytowane 15 Maja 2015 przez Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 4,5 TO na mecz zrobiłbym na luzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Biorąc pod uwagę, że zapowiedział, że kończy karierę w Cleveland i biorąc pod uwagę, że zawsze dotrzymuje słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiansport1 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) A co sądzicie o ankiecie, w której 34% osob uwaza, że Jordan pokonał by TERAZ Jamesa w grze 1 on 1? http://espn.go.com/sportsnation/post/_/id/12888502/34-percent-think-michael-jordan-beat-lebron-james-1-1-right-now Edytowane 15 Maja 2015 przez Damiansport1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 sądzę, że ankieta została przeprowadzona w szpitalu dla upośledzonych albo w chicago Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi