Kubbas Opublikowano 5 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 ciekawe co tam z Conorem sie odjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Kiedy już myślałeś, że nie możesz wyżej cenić Joe: https://www.cbssports.com/nba/news/boston-celtics-coach-joe-mazzulla-uses-ufc-fights-to-motivate-his-team-during-nba-finals-run/ the best in the NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2024 Generalnie Prochazka i Pereira to takie wraz z Seanem top3 moich ulubionych zawodników i właśnie po raz kolejny pokazali mega klasę. Rematch za 2 tygodnie bez campa gotowi na wojnę, UFC 303 mega event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Obejrzałem sobie Rodtang vs DJ, ale tutaj go obijał. Jednak jest różnica stójki w MMA, a w MT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2024 Pereira zaś +30 LBS ponad limit, no powinien móc walczyć tylko w HW, bo to chora przewaga masy. Prochazka też jest duży, ale biorąc pod uwagę, że chce zejść do MW, to podejrzewam, że waży te 5 kg mniej. Faworyt jest jeden - przewaga masy i siły po stronie Pereiry, przewaga techniki i wirtuozerii po stronie Jiri, wiadomo co więcej znaczy. Nie wiem serio komu kibicować, oboje są moimi ulubieńcami. Pozostaje czekać na wojnę w Octagonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 25 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2024 To mnie zaskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2024 Tom Aspinall ma chore wyniki 10 walk, łączny czas walk poniżej 15 minut. Chore, po prostu chore. A jedyna porażka przez kontuzję. Tego rekordu nikt nie pobije. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Bad Boy Załęcki Opublikowano 31 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Pozwoliłem sobie wczoraj wyjaśnić pewną rurę https://vm.tiktok.com/ZGe7NUA8b/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2024 Obejrzałem UFC fight night, bardzo doby skład ogółem, ale tak: Za domowych robią tam ruskie - nie byłem nigdy w Dubaju, ale znajomy mówił, że tam rosyjski prawie jak angielski i mnóstwo Rosjan. Po składzie jestem w stanie uwierzyć. Dwa - straszne jakie oni mają rekordy i jak dominują, wszyscy Ci daghestańcycy wygrali walki swoje, serio jak tak dalej będą wchodzić do UFC, a Dana zacznie im dawać walki, to mogą prawie wszystkie pasy przejąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 (edytowane) 16 godzin temu, RappaR napisał(a): Obejrzałem UFC fight night, bardzo doby skład ogółem, ale tak: Za domowych robią tam ruskie - nie byłem nigdy w Dubaju, ale znajomy mówił, że tam rosyjski prawie jak angielski i mnóstwo Rosjan. Po składzie jestem w stanie uwierzyć. Dwa - straszne jakie oni mają rekordy i jak dominują, wszyscy Ci daghestańcycy wygrali walki swoje, serio jak tak dalej będą wchodzić do UFC, a Dana zacznie im dawać walki, to mogą prawie wszystkie pasy przejąć. Niech oni wypierdalają z tego UFC, nikt nie chce oglądać turlania, macania i przytulania Edytowane 5 Sierpnia 2024 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2024 5 godzin temu, steve napisał(a): Niech oni wypierdalają z tego UFC, nikt nie chce oglądać turlania, macania i przytulania Akurat przedwczoraj mocno stójkowo, KO w przełom, a Sharia to akurat widowiskowy jest, pewnie już wejdzie do rankingów teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Ale Tybura dal se założyć balache jak dzieciak bedac z gory. Nie trawie jego stylu walki, ale i tak szkoda. Karty na tych podrzędnych galach UFC są słabe jak to była walka wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 18 minut temu, steve napisał(a): Ale Tybura dal se założyć balache jak dzieciak bedac z gory. Nie trawie jego stylu walki, ale i tak szkoda. Karty na tych podrzędnych galach UFC są słabe jak to była walka wieczoru. Ostatnia w Abu Dhabi była mocna, ale w tym mocno kiepskie gale tworzą, do końca roku kilka walk, które mnie interesują i prawie wszystkie na jednej gali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Co do dyskusji kto jest GOATem Khabib vs Jones chce przypomnieć, więcej razy niż Khabib bronił pas, Bones był aresztowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 12 godzin temu, RappaR napisał(a): Co do dyskusji kto jest GOATem Khabib vs Jones chce przypomnieć, więcej razy niż Khabib bronił pas, Bones był aresztowany Żeby być niekwestionowanym już chyba przez nikogo musi wygrać z Perreira/Ngannou. Moim zdaniem po wygranej z Gane już jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 1 minutę temu, steve napisał(a): Żeby być niekwestionowanym już chyba przez nikogo musi wygrać z Perreira/Ngannou. Moim zdaniem po wygranej z Gane już jest. Nigdy nie będzie niekwestionowanym, bo jest jednym z najbardziej znielubionych sportowców. Chamskie wypowiedzi, wkurwiający styl bycia, bicie żony, jazda po pijaku, wielokrotnie złapanie za sterydy i narkotyki, unikanie walk, cała akcja z Miocicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 W aspekcie sportowym niekwestionowanym, nie wiem jak ktos sie bedzie musial sie wysilic, zeby stwierdzic, ze JJ nie jest GOATem jak obroni jeszcze pas 2-3 razy w tym wygra z Perreira. Khabib to tam chyba 11 walk stoczyl w UFC, nie wiem jak to bedzie mozna wtedy zestawiac na rowni z resume Jonesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 (edytowane) Dajcie spokój z tym Khabibem -> fajnie że wygrywał w dominujący sposób ale on miał z 7 poważnych walk w karierze nie ma podjazdu do GOAT podium (JJ, GSP, Fedor) Jones kawał kutasa, ale ma pojebany talent Edytowane 12 Sierpnia 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Nie wina Pereiry, ale szkoda że Dana mu robi taki ochronny parasol. Z drugiej strony dobrze, że się kreuje jakąś gwiazdę, bo w obecnym UFC nie ma nikogo, kto by mógł robić za superstara. W skrócie i tak źle, i tak nie dobrze, wygrał marketing nad sportem(jak zawsze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi