the4yeast Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 kapusta zawsze > ogóry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Salatera zawsze > Saleta http://eurosport.onet.pl/boks/walka-tomasz-adamek-przemyslaw-saleta-oficjalnie-26-wrzesnia-w-lodzi/50gspq k****... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 ogórki kiszone >>>> ta walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 sextape pary prezydenckiej >>>> ta walka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przesadziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Przesadziłby jakby napisał, że chodzi o tą ze Słupska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Ludu Słupska szykuj dupska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=-OvTSkswwHk dla leniwych akcja zaczyna się od 6ej rundy zajebiście, że Główka wypłynął bo Szpilka to debil, wielki szacun za tą walkę pomimo, że to była max 1/2 normalnego Hucka bardzo fajny, skromny typek, życzę mu kariery na miarę Michalczewskiego Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 ten michalczewski to jakaś moja daleka rodzina, zwykły niemiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 co tam userzy? widzieli nad ranem ostatnią walke The Best Ever? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Widziałem tą walkę i nie zmieniła ona mojego odczucia wobec Moneya. Dobry bokser. Ale po za wszystkim dobrze prowadzony pod kątem marketingowym i doboru rywali. No i co jest jego największą siłą potrafi dobrze zneutralizować mocne strony rywali.czy na serio The best ever? Na pewno nie choć choć na pewno spokojne top 5 ostatniej dekady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 gosciu nikogo nie znokautowal od 8 lat, taki z niego mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Kazdy wie w jaki sposób sie broni Floyd i nikt nie był w stanie wypracować taktyki na przejście tej defensywy. Dla mnie absolutny fenomen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 ogladacie dzis walke stulecia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Szpilka został ukłuty prawym prosto w szczekę. Padł jak kłoda i lezał z 10 minut i kazał się zawieźć do szpitala Ogólnie wyrównana walka, ale Szpilce trochę przydałoby się lepsze gameplanowanie i trochę zmiana stylu wg mnie. Jest za małym cięzkim aby coś zwojować. Ktoś oglądał? Czy nikt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 obejrzalem tylko nokaut, klasyczny szpilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Trzeba przyznać jednak że Szpilka nieźle się prezentował, natomiast szprychy z numerami rewelacyjnie według mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Kiedyś piesciarze uczeni byli defensywy, Szpilka jest albo głupi albo ma nieodpowiedniego trenera albo wszystko na raz Tak jak ten kibol garde potrafi już trzymać mój syn Ma mnóstwo odwagi, ma jaja, nawet technikę i taktykę poprawil, ale obrona jak leżała tak leży Każdy ciężki z wyższej półki to wykorzysta Mnie natomiast podobała się walka kownackiego. Kiedy wchodził trochę watpilem, bo jakiś taki zalany tłuszczem, ale pomimo małej dynamiki potrafił przejąć pojedynek, ładnie punktowal, długie, złożone serię, może mała moc uderzenia, nad czym musi popracować, ale technicznie prezentował się świetnie na tle przeciwnila Edytowane 17 Stycznia 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Lubie ludzi prostych ale nie lubię prymitywów. Kij w szpilke, brawa dla murzyna za to, że wykorzystał okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 No walsnie prymitywny Czy tylko mnie wkurwiaja te całe przedwalkowe prowokacje, ustawiane niby spontaniczne spotkania na korytarzu zawsze zakończone jakąś przepychanka, darcie ryja, pajacowanie Kliczkow można na,ywac nudnymi (nie ja, ja czerpalem z ich walk przyjemność), ale zawsze imponowali mi tym jak się od tego gówna odck aja, promotorzy naklaniaja tych debili, a Władek wchodził i robił swoje Szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi