Baptizia Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ta walka była tak do bólu przewidywalna i nudna Zgadza się. Poniżej scorecard: https://cdn1.vox-cdn.com/thumbor/FQcQZAOhJyVDrEvf7flzjRsVOaY=/411x0:4893x2988/2400x1600/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/46261164/20150502_220734.0.0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 A nie mówiłem, easy money dla Floyda. Pacquiao kompletnie bez pomysłu, niech się cieszy, że trafił na Floyda teraz, a nie 5 lat temu, bo wyglądałoby to jeszcze gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 jak ktoś nie oglądał walki, wrzucam skrót https://pbs.twimg.com/tweet_video/CEDce4EW8AA9BX6.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiaj jest też powtórka o 14:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 ale nudna walka. chyba nie znam sie na boksie, bo moim zdaniem lepiej wygladal pakiao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Jednostronne widowisko, nauczony doświadczeniem nie spodziewałem się wodotrysków, ale i tak jestem nieco zawiedziony, głównie za sprawą Filipińczyka bo Floyd zrobił swoje. Pięć lat temu to byłaby lepsza walka, ale i Manny dostałby większe bęcki IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 czemu Manny zawiódł? przecież ciągle atakował. mnie jako januszowego fana boksu zawiódł przede wszystkim Floyd, ale widocznie się nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Floyd byl wyszukany, zmanierowany, wyrafinowany, Manny probowal urwac mu glowe a on sie smial nudna walka, Floyd to drugi Kliczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Floyd tak właśnie walczy, oczywiście kiedyś bywał bardziej żwawy, ale generalnie to wybitny defensor, który swoją legendę zbudował na tym, że ciężko go trafić a co w dopiero ubić. Pomimo defensywnego stylu wyprowadził jednak dużo więcej celnych ciosów od Filipińczyka. Manny wydawał się jakby nie mieć pomysłu na walkę, miał raptem kilka niezłych fragmentów, ale to o wiele za mało na FMJ. Po cichu liczyłem na większe tarapaty Amerykanina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Samo atakowanie nie wystarcza - to tak samo jak w koszykówce. Co z tego, że atakujesz non stop jak rzucasz z nie przygotowanych pozycji same cegły? Nie chce żeby to zabrzmiało, że Manfred walił bez opamiętania i nic nie trafiał ale grafika powyżej mówi wszystko. Ale najważniejsze było to, że Floyd wiedział o Pacmanie i jego boksie dosłownie wszystko. Pacman niczym go nie zaskoczył. A ciężko tak walkę wygrać. Edytowane 3 Maja 2015 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Przy wyprowadzaniu Mannego, za nim szedł Kimmel w śmiesznej czapce, koszulce z Pac-manem i łańcuchami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Serio jestem pod wrażeniem jak wczoraj Floyd wyglądał, to jest perfekcja. I trzeba mu przyznać, że ładnie sie zachował po walce, za to Manny nie wiem po co jeszcze pierdolił, że to on powinien wygrać, chyba sam wiedział, że to nie jest prawda. No i te gwizdy na koniec od publiki to też kiepska sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 No unikał przyjęcia czystych ciosów, czuć było przez całą walkę te 10 cm różnicy w zasięgu ramion. Walczył tak, żeby uzbierać więcej punktów i wyszło tak jak chciał. Tylko pytanie jest takie: czym tu się podniecać? Że murzyn od żółtka uzbierał więcej punktów w walce, która nie spowodowała praktycznie żadnych obrażeń? Powiedzmy sobie szczerze: boks się skończył 21 czerwca 2003 roku. Później to już nawet jak udało się rozdmuchać hype, to wychodziła nuuuda (patrz walka młodszy Kliczko vs Haye). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Boks się skończył jak Tyson zakończył karierę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Boks się skończył jak Ron Artest nie dostał angażu w NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Cyrk jakich mało. Nic dziwnego , że boks upada. Entourage Floyda to jakaś makabra. Tosz pajace niemiłosierne. Wywalają pas mistrzowski i są gangsta. Dzieciaki wyglądają jak by ich psy poszarpały. 3 hymny oczywiscie i Foxx który poza melodią śpiewał ... Tragedia. A sama walka nudna jak flaki. Poza paroma zrywamy Manny'ego to nic sie nie działo. ja nie wiem jakie to trzeba mieć limitacje aby nie móc wymyślić lepszej taktyki na dopadniecie Mayuweathera? Bez kitu. Wcale nie był zagrożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 pierdolisz jak potłuczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 pierdolisz jak potłuczony Widziałeś mnie w akcji czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 a to nie ty na tej fotce z Champem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 a to nie ty na tej fotce z Champem? To nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi