Przem Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) I jak tam Pany? Walka na którą się czekało 5 lat jak nie więcej i trochę szkoda że do Niej teraz dochodzi gdzie faworytem jest Floyd ktorego nie znoszę! Niemniej jednak bedzie to gratka dla fanów boksu bo mierzą się dwie sławy o prymat best p4p. Trochę już czasu minelo od walki /bokserskiej/ która by mnie aż tak interesowała, a zatem jest to mój osobisty bokserski must watch. A jak Wy? Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 team Pacquiao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Szkoda, że dopiero teraz bo kilka lat temu takie starcie elektryzowałoby mnie bardziej, ale i tak fajnie, że w końcu udało się to zorganizować. Floyd ma tutaj więcej do przegrania, ale liczę, że da sobie radę, będę aż musiał kursy podejrzeć u buków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Floyd na punkty wiadomo Dziwna sytuacja przed tą walką bo to Many ucieka się do c***owych prowokacji, a nie Floyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Easy Money for The Money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puzonyyx Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Walka stanowczo za późno. Obaj past prime, ale przy stylu walki FMJ to nie ma znaczenia. Wygra pewnie na punkty, chyba że Manny zaryzykuje w końcowych rundach i dostanie KO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Ale bym miał beczkę gdyby Pacman zasadził jakąś dziwną kombinację i powalił Floyda. Dla mnie to by była totalna rewelka. Hmm nie sądzę że walka bedzie easy na punkty no chyba że zdecydowanie defensywnie Mayweather podejdzie do tego starcia. Ogólnie ma nieciekawy styl walki. No, ale skuteczny. Co ciekawe -100dolarowe ppv i mysle że się sprzeda jak nic. W Polsce na tvp i tvpsport! Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Floyd odkładał tę walkę jak tylko się dało dlatego prowokacje mi nie przeszkadzają. Unikał walki z Mannym, bo Manny bazuje na szybkości. Floyd zawsze był defensorem więc czas nie działa na jego niekorzyść tak, jak działa na niekorzyść Mannego. I tyle w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Saleta Gołota się sprzedało. Wroński Nastula się sprzedało. Shit. Nielsen Holyfield nawet się sprzedało a razem na ringu mieli ponad 90 lat. Yebać to, curling 4ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Też się zdziwię, jeśli będzie inaczej niż tak, ale walkę i tak chętnie obejrzę: Floyd na punkty wiadomo Oczywiście chciałbym się zdziwic i dlatego kibicuję w takim starciu underdogowi. Edytowane 24 Kwietnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 oby wygral Manny, jak sam powiedzial Floyd jest zly dla sportu, jak dla mnie podejscie kasa jest najwazniejsza zawsze bedzie potepiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Floyd odkładał tę walkę jak tylko się dało dlatego prowokacje mi nie przeszkadzają. Unikał walki z Mannym, bo Manny bazuje na szybkości. Floyd zawsze był defensorem więc czas nie działa na jego niekorzyść tak, jak działa na niekorzyść Mannego. I tyle w tym temacie. Akurat to Manny unikał tej walki, a konkretnie Bob Arum. Najpierw Manny bał się igły, kiedy Floyd proponował testy, później Arum miał budować stadion, żeby doszło do walki. Swego czasu Floyd nawet proponował Manny'emu 40 milionów za walkę i nawet podział 60/40 na co też się nie zgodzili. Jeżeli chodzi o kwestię techniczną, to walnąłeś największą bzdurę ever. Defensorom, którzy bazują na refleksie i szybkości wiek najszybciej daje o sobie znać i najbardziej działa na ich niekorzyść. To właśnie dlatego Roy Jones Jr. miał mega peak, bo jego obroną był refleks i szybkość, a później to już równia pochyła na dno. Wiek aż tak bardzo nie działa na bardziej dirty bokserów jak np. Hopkins czy Kliczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 A orientuje się ktoś czy w naszej pl tv ktokolwiek przewiduje transmisję? Mówię także o ppv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 TVP1 i TVP Sport będą transmitować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Serio?? Wow, tego bym się w życiu nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 W Polsce na tvp i tvpsport! A orientuje się ktoś czy w naszej pl tv ktokolwiek przewiduje transmisję? Mówię także o ppv TVP1 i TVP Sport będą transmitować. Serio?? Wow, tego bym się w życiu nie spodziewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No ładnie to zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 propsy dla tvp, że nie robią w ppv, tak jak polsat jakieś gówniane gale o pasek polsatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nom z tym , że powinni to promować jak jasny gwint! Bo są tacy jak ja którzy za wiele tvp nie opglądają i własnie sie dopiero co dowiedziałem ze mają transmisję z największej walki naszego pokolenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the4yeast Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 o, i to jest sport, którego ja nie oglądam. tylu sędziowskich przekrętów to nie ma chyba nigdzie indziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi