Skocz do zawartości

All Time Soccer Fantasy - II Półfinał

Mentor

Rekomendowane odpowiedzi

marzec vs Kily

Głosować mogą wszyscy użytkownicy mający na koncie minimum 100 postów z wyjątkiem 'trenerów' zespołów, które pozostały w zabawie.

marzec

Pokaż ukrytą zawartość

Kily

Pokaż ukrytą zawartość

dobra porównanie graczy per pozycja (2 pkt - duża przewaga, 1 - pkt przewaga, 0 - remis), przynajmniej będę miał rozrywkę :>

Bramkarz:

Preud'homme vs Neuer - 1 pkt Kily

Środek obrony:

Baresi/Pique vs Ramos/Samuel - 1 pkt marzec (gdyby Baresi był te kilka lat młodszy to byłyby 2 pkt)

Boczni obrońcy:

Ziege/Ivanovic vs De Boer/Bergomi - 0 pkt (i tu i tu bez rewelacji, niby nazwiska lepsze u kily'ego, ale wg mnie właśnie tylko nazwiska)

DP:

Keane vs Deschamps - 0 pkt (obaj z najwyższej półki)

tu zaczynają się schody bo są różnice w ustawieniach (ale spróbuję porównać graczy zbliżonych jeśli chodzi o ustawienie):

Pomoc

Ozil vs Ince - 1 pkt kily (złe ustawienie Ozila)

Muller vs Donadoni - 1 pkt marzec (nie jest zbytnio doceniony ten Muller, nie wiem czemu w sumie)

Nedved vs Deco - 1 pkt marzec (Nedved rulez)

niewiadomo co:

van Persie vs Ronaldo - 2 pkt kily (no-brainer)

szpica:

Romario vs Adriano - 1 pkt marzec (nie 2 pkt tylko ze względu na super prime Adriano)

i dupa 4-4 jest :D

ostatecznie głos (z ciężkim sercem) na kily'ego, ponieważ przy ewentualnych karnych Neuer może zrobić różnicę. Gdyby nie ten nieszęsny Ozil...

1:0 - Doskonały rajd Donadoniego, który z łatwością mija Ziege. Zaasekurować błąd Niemca próbuje Roy Keane, a Włoch mądrze zgrywa do środka, gdzie jest Deschamps, który ma teraz sporo miejsca w tej strefie. Francuz rzuca doskonałą piłkę, a Ronaldo wykorzystując swoją szybkość wbiega ze skrzydła i mocnym strzałem nie daje szans belgijskiemu bramkarzowi.

1-1 Tym razem Ziege doskonale podłączą się do akcji ofensywnej i wykorzystuje miejsce na lewej flance po tym jak Nedved doskonale przechwycił piłkę w środku pola. Niemiec wrzuca w pole karne, tam kiksuje Ramos co z łatwością wykorzystuje lis pola karnego Romario, który przed strzałem jeszcze kładzie na plecach Samuela.

2-1 Deco faulowany przed polem karnym po bezpardonowym wejściu Roya Keane. Do rzutu wolnego podchodzi jego kolega z reprezentacji i precyzyjną bombą daje awans do finału.

Głos Kily

Edytowane przez MarcusCamby

• wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.