LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Hmmmmmm, przeciez trejd klepneliscie po sezonie, wiec juz bylo wiadomo jaki ma pick... Nie. Trade był już dogadany przed końcem sezonu tylko sfinalizowany został znacznie później, o ile pamiętam Mar spodziewał się picku pod koniec dziesiątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 że Martin stracił miejsce w s5Jak wciaz masz wobec niego oczekiwania to Twoja wina ;-) Hmn... a co Cie tak ten Lowry boli? Niech chłopak gra tak nie tylko w preseason.Pewnie, niech sie wyszaleje w preseason i zeby znowu mu zabrakly pary na druga polowe sezonu ;-) Nie. Trade był już dogadany przed końcem sezonu tylko sfinalizowany został znacznie później, o ile pamiętam Mar spodziewał się picku pod koniec dziesiątki.Przed koncem sezonu wychodzilo to samo tzn, ze to bedzie pick 5-8 [z niewielkimi roznicami miedzy tymi druzynami]. Czyli moze i to bylo honorowe, ze sie nie wycofal, ale przede wszystkim to byla zwykla fuszerka trejdowa, ze w ogole go zaoferowal nie wiedzac jak dobry pick oddaje... i dlatego takie cos sie rzadko zdarza, a nie przez problemy z dotrzymywaniem slowa w lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Przed koncem sezonu wychodzilo to samo tzn, ze to bedzie pick 5-8 [z niewielkimi roznicami miedzy tymi druzynami]. Czyli moze i to bylo honorowe, ze sie nie wycofal, ale przede wszystkim to byla zwykla fuszerka trejdowa, ze w ogole go zaoferowal nie wiedzac jak dobry pick oddaje... i dlatego takie cos sie rzadko zdarza, a nie przez problemy z dotrzymywaniem slowa w lidze. Tak, bo wiadomo, że od zawsze pick od 5-8 to jest niebywała okazja na wyciągnięcie franchise playa. Pod koniec RS nie było takiego hajpu jak chwilę przed i po samym drafcie. Mówiło się, że taki WCS może się nie załapać nawet do top10, nie mówiąc już o innych Porzingisach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak wciaz masz wobec niego oczekiwania to Twoja wina ;-) W sumie pozyskałem go za piątaka wiedząc o wszystkich jego wadach i można się było spodziewać że prędzej czy później wyleci z s5 w zespole, który tankuje od 10 lat. Chyba jedynym plusem takiego stanu rzeczy jest ograniczenie minut i ewentualnie mniejsze szanse na złąpanie przewlekłej kontuzji. Spodziewam się trejdu do contendera w pierwszym możliwym momencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 http://www.rotoworld.com/articles/nba/57038/47/whos-trending-randle-revenge 3/5. Zapraszam do rozmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 15 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Wielki szok zewsząd, że Randle potrafi podawać. Pisałem to już jakieś półtora roku temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie mam cierpliwości do Plumlee'ego (Blazers), a potrzebuje SG/SF. Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 czemu john jenkins tyle lezal a FA ? mialem go dzis w koncu wziac a tu ten obciagacz bialych cienkich fiutkow w bramie na starej czesci dworca we Wroclawiu mnie uprzedzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Uprzedził Cię jakiś tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Jak ktoś mi chce coś zaproponować za Tyreke, to niech proponuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) dzięki ai za nowego Rubio! Edytowane 25 Października 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 ScRubio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 No to dziś zaczynamy. W sumie trochę teraz żałuje spuszczenia Westa na fa, z drugiej strony nie chce mi się zbytnio czytać raportów nt. kiedy zagra/nie zagra Duncan, czy Aldrige, więc lepiej spróbować wycisnąc coś z Humphiresa, czy Thomspona przez parę meczy i mieć więcej miejsca w sc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 27 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 czemu john jenkins tyle lezal a FA ?Bo data powrotu Matthewsa jest tajemnica i mogla wyjsc na poczatek sezonu... dzięki ai za nowego Rubio!W sensie, ze rozczaruje oczekiwania? #shotsfired W sumie trochę teraz żałuje spuszczenia Westa na fa, z drugiej strony nie chce mi się zbytnio czytać raportów nt. kiedy zagra/nie zagra Duncan, czy AldrigeTo teraz bedziesz czytal raporty o Nene ;-) Tak czy inaczej, dzisiaj pierwsze zderzenie realiow z zalozeniami, wiec jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 (edytowane) Czułem po kościach że sprzedanie w offseason McColluma może mnie potem zaboleć ale żeby aż tak ... Edytowane 29 Października 2015 przez marcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 John Jenkins steal in my ass. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Dobrze, że trafił ten McCollum do Krzemyka Teraz jego najniższa średnia w historii stoi pod znakiem zapytania. Tym bardziej, że wygląda na to, że Gordon już w tym roku będzie miał dobry sezon. Ps. Fajnie nie być na samym końcu już po pierwszych dniach sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Zapowiada sie ze musze kupic ESPN player, Dick Vitale i go go go - nie przewidywalem ze bedzie az tak źle Krzemyk here I cum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Ja też liczyłem, że będzie trochę lepiej, ale przynajmniej dzięki Tajowi wiem już, że można zagrać na minus. Pięknie. Ai już nie chcę Russella, niech Ci "służy". Przypominam, że Lebron cały czas do wyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 U mnie ladny poczatek, ale co wazniejsze w przeciwienstwie do zeszlego sezonu spora czesc decyzji wyglada pozytywnie i nie trzeba na nich od razu stawiac krzyzyka... Czułem po kościach że sprzedanie w offseason McColluma może mnie potem zaboleć ale żeby aż tak ...Jeszcze dorzuciles 2 picki za tego kopa w tylek ;-) Po pierwszych dniach wychodzi na to, ze w swojej obronie wymian Krzemo [ http://www.e-nba.pl/topic/4158-fbx-fbx1-sezon-201516/page-11?do=findComment&comment=378033 ] nawet zanizylem co z nich wycisnal... interesujace... <ciag_dalszy_slow_clap> Choc Mickey wciaz lezalby na FAsach gdyby nie wiara jednej osoby... ;-) John Jenkins steal in my ass.Byl stealem w sensie, ze ukradl Ci jeden fp! Dobrze, że trafił ten McCollum do Krzemyka Teraz jego najniższa średnia w historii stoi pod znakiem zapytania. Tym bardziej, że wygląda na to, że Gordon już w tym roku będzie miał dobry sezon. Jak bedzie mial 2 zawodnikow powyzej 30 fppg za sezon to bylbym spokojny o #1. Chyba, ze... Zapowiada sie ze musze kupic ESPN player, Dick Vitale i go go go - nie przewidywalem ze bedzie az tak źle . Krzemyk here I cum... ktos inny wlaczy sie do walki. Ai3 zaczal mocno w tym wzgledzie, ale musialby sprzedac ze dwoch z grupy Klay/Gasol/Conley/Beal zeby miec szanse. Przypominam, że Lebron cały czas do wyjęcia.A oczekiwania juz spadly? ;-) Bo forma i zdrowko sugeruja, ze o rok za pozno wyjdzie ten trejd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi