Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 to może jednak wjedziesz z 30 zł? lorak nie ma szans na wygraną wiec dlaczego ma te 30 zika wpłacac? I to nie jest moje zadecie tylko statystyczny fakt który zapewne jest już obliczony dawno dawno temu. Pewnych rzeczy nie przeskoczyć. Jak się bawić to tylko wtedy kiedy ma to sens procentowy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 to po co zes wplacil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 lorak nie ma szans na wygraną wiec dlaczego ma te 30 zika wpłacac? I to nie jest moje zadecie tylko statystyczny fakt który zapewne jest już obliczony dawno dawno temu. Pewnych rzeczy nie przeskoczyć. Jak się bawić to tylko wtedy kiedy ma to sens procentowy! A np. za 30 zika można tuzin piw kupić, a to już sporo % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A np. za 30 zika można tuzin piw kupić, a to już sporo % kulfon chyba właśnie to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Co w przypadku identycznej liczby punktów kilku osób? Kasą dzielą się organizatorzy i pomysładowaca pomysłu dzielenia się przez organizatorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 kulfon chyba właśnie to zrobił chcialbym moc kupic u siebie 12 piw za 30zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) To po ile piwo macie jak 2,50 za sztukę to za malo? Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zaraz się szlachta odezwie, że Harnaś i Tatra to nie piwo :] Kiperzy żelipapą 30 zeta to również 5 butelek Szamańskoje igriskoje albo 3 butelki Kadarki z Biedry. Albo około połówki spirytusu, a jako, że śliwki zawsze w domu mam, to za 30 zeta mogę sobie taki własny hepi mil zrobić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zaraz się szlachta odezwie, że Harnaś i Tatra to nie piwo :] Kiperzy żelipapą 30 zeta to również 5 butelek Szamańskoje igriskoje albo 3 butelki Kadarki z Biedry. Albo około połówki spirytusu, a jako, że śliwki zawsze w domu mam, to za 30 zeta mogę sobie taki własny hepi mil zrobić :] Ja np juz plebsowych piw nie pijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 TOMECZEG 20 - wpłacił 2 grosze więcej, wchodzi do podziału? Wyslalem przez funcika, widocznie kurs sie zmienil przez te kilka godzin. Doloz sie zulkowi spod biedronki te 2 grosze na VIPa, pozwalam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 powiem że od Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy ktoś spoza listy też już wpłacił i gra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 By Lorak z sąsiedniego tematu: - wpisowe 30 zł - wpłacamy Przemowi na następujące konto: 14 1020 1866 0000 1402 0023 3874 Przemyslaw Kapica w tytule podajcie swój nick + miłe słowo dla Przema za fatygę ;] Dziękować Elwood Poszło. Jako stary bankowiec informuję, że dojdzie w poniedziałek. Innej opcji nie ma a na tzw sorbnet za mała kwota aby doszło od razu . Nie mniej tak czy siak pozwolę sobie wrzucić swoje typy w poście do tego przeznaczonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dziękować Elwood Poszło. Jako stary bankowiec informuję, że dojdzie w poniedziałek. Innej opcji nie ma a na tzw sorbnet za mała kwota aby doszło od razu . Nie mniej tak czy siak pozwolę sobie wrzucić swoje typy w poście do tego przeznaczonym. Wyślij przemowi pdf z potwierdzeniem i problem załatwiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Po co kombinować. Jak kasa się nie pojawi, to po prostu wyrzucimy typy takiej osoby. Jeśli ktoś się zdeklarował, to pieniądze najpóźniej w poniedziałek powinny być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy ktoś spoza listy też już wpłacił i gra? Ja wysłałem kase koło 16, podeśle na priv potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Typy do jutra nie? bo dziś nie wiem czy będę w stanie jeszcze je wpisać za niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Typy do jutra nie? bo dziś nie wiem czy będę w stanie jeszcze je wpisać za niedługo. Do jutra typy meczów serii które zaczynają się jutro. Więc jak chcesz rozdzielać musisz napisać 2 posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 W tym roku już nie stawiam na LeBrona. Mistrzem Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) zastanawaim się kto będzie mistrzem i zamiast rozważać to pod kątem mocnych i słabych stron, to głównym pytaniem jest dla mnie kto się pierwszy połamie: Bogut, Kawhi, Curry czy Duncan. masakra. poza tym prośba do wszystkich - nie edytujcie postów w temacie z typami! no chyba że sami chcecie liczyć punkty ;] jeśli zmienicie zdanie to po prostu dodajcie nowy wpis, bo coś takiego widzę z automatu, a edycji nie. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi