rw30 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Aj rw, tym razem troszkę na siłę oj to sorki że nie utrafiłem w gusta ale serio, jak można napisać że 'w meczu było mało kontuzjogennych sytuacji'? WTF? rzucali tylko z dalekiego dystansu gdy obrońcy nie było w pobliżu czy jak? nie skakali w obronie też żeby przypadkiem nie spaść na czyjąś nogę? nosz ja pierdolę choć wiem, ogólnie wrzucanie ignazza to łapu capu jest słabe, postaram się zaprzestać Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 rw trzymasz poziom szkoda, że Rappara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Trudno, ale moze podniose poziom postów na playoff Z lajkowaniem dark ma swoj ą rację, ale ja lajkuję też sporo postów gdzie ktoś włożył sporo pracy do napisania gdyż to już jest w zasadzie rzadkość. http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19941484,gdy-mezczyzna-gwalcil-jej-kolezanke-ona-transmitowala-to.html#Czolka3Img W wyżej przytoczonym przypadku laska chciała ratować koleżankę, jednak pod wpływem lajków które otrzymywała tonami mózg zaczął ja nagradzać masą endorfin wtłaczanych do krwi i przyjemność którą zaczęła odczuwać była silniejsza niż odróżnianie dobra i zła, silniejsza niż współczucie dla koleżanki przechodzącej traumę. W efekcie lajki wtrącą ja do wiezienia, bo była zbyt słaba by z nich zrezygnować. Nie rób bliźniemu krzywdy i nie uzależniaj go od lajków! Lajki to szatański wymysł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19941484,gdy-mezczyzna-gwalcil-jej-kolezanke-ona-transmitowala-to.html#Czolka3Img W wyżej przytoczonym przypadku laska chciała ratować koleżankę, jednak pod wpływem lajków które otrzymywała tonami mózg zaczął ja nagradzać masą endorfin wtłaczanych do krwi i przyjemność którą zaczęła odczuwać była silniejsza niż odróżnianie dobra i zła, silniejsza niż współczucie dla koleżanki przechodzącej traumę. W efekcie lajki wtrącą ja do wiezienia, bo była zbyt słaba by z nich zrezygnować. Nie rób bliźniemu krzywdy i nie uzależniaj go od lajków! Lajki to szatański wymysł! Zlajkowałbym ale nie chcę Cię hejtować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zlajkowałbym ale nie chcę Cię hejtować. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Proponuje zalajkować kolegę na smierć Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Xamel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Sorry ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) dałbym sobie uciąć rękę, że już kiedyś iganazz zaliczył taką serię, chyba nawet dłuższą, i to na czysto. serio serio. E: jak ktoś nie wierzy to niech sobie poszuka w łapu-capu Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez montana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W6 - L1 - W1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 W6 - L1 - W1 co to za szyfr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) co to za szyfr? Streak Ignazza Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Kiedyś za to przyznawali albatros award Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Tym bardziej że opis tego braku ryzyka kontuzji odnosił się do prostego porównania serii GSw hr. Był moment gdzie przeciw GSw zanotowali się gracze hr mimo prowadzenia przeciwnika. W meczu spurs odbyło się bez ekscesow a w meczu GSw jednak był skok do gardła. I o to mi chodziło. To był cd wypowiedzi z tematu gsw Ni ziebi ni grzeje taka wrzuta ale erwus mnie czasem śmieszy ta nadgorliwoscia w sumie nie wiem po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 chyba kązdy tak ma że wchodzi i komentuje wszystko po kolei (jesli ma coś do powiedzenia) nie widzę w tym nic nienormalnego, Ronnie mu się wbił ale to się zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Lewe, chciałbym Ci tylko z wieczora oznajmić, że jeśli chodzi o zrozumienie tego czym jest łapu-capu, to siedzisz na półce z Rapparem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 a wiesz, że owsiki można leczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Damianku https://www.google.pl/search?q=lebron+laught&oq=lebron+laught&aqs=chrome..69i57j0l3.5331j0j4&clientms-android-sonymobile&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=KyZhiDCzSM0z0M%3A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 a wiesz, że owsiki można leczyć? Ale naprawdę zaczynasz wrzucać coś co nie jest śmieszne a co najwyżej jest to opinia z którą się nie zgadzasz? Ech od tego jest forum by dyskutować a łapu capu to miejsce na lapsusy słowne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 a nie jest smieszna opinia ze cavs to team irivinga a nie lebrona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) O ja jebie, two in a row. Ziomek, masz mentalnego bana na łapu-capu. Jakbyś lody do piekarnika wkładał, jak żyje.Ale tak serio już. Kiedyś w łapu-capu pojawiał się jeden wpis na kilka dni ale warto było raz na jakiś czas przejrzeć 30 stron wstecz. Teraz robicie z Rapparem śmietnik. Że Rappar ma swój świat i zakłada tematy sam dla siebie (Polandball) to już wiemy od dawna. Chcesz mieć większy fejm od Rappara ? Nie tą drogą ziomek. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi