Eld Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: @Eld nie wiem czy pijacki post spełnia kryteria lapu-capu Każdy odpał po pijaku to spełnia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 był taki temat „ kącik ludzi pijanych” czy coś podobnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Pijany to byłem koło 1 w nocy, co się działo o 3 pozostanie tajemnica tego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 15 godzin temu, Qcin_69 napisał: c***a grają cibOakersbezbdsvuss koposiadaczksi dilabis dodaje w, posiadaczowi ldbmina odejmuje, jutro dorssodzd arkusze nie no bez Siadaczki gra się ciężko, wiadoma rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 MVP vs MVP - calkiem racjonalne pytanie i faktycznie Harden troche psuje gre Russowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, rw30 napisał: nie no bez Siadaczki gra się ciężko, wiadoma rzecz Siadaczka czy Kielbowicz ? Którego masz wyżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 jak kiełbowicz zaczął grać w legii to już przestałem oglądać polsko lige, więc siadaczkę : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Mhm, prime Kielbika był porównywalny do Siadaczki- choć Siadaczka miał lepszy support w Widzewie niż Kielbik s Warszawie +sukcesy sportowe tez na korzyść Siadaczki, z kolei longvenity Kielbika trochę to rownowazy- sam nie wiem, chyba z sentymentu Kielbowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 13 godzin temu, Qcin_69 napisał: Mhm, prime Kielbika był porównywalny do Siadaczki- choć Siadaczka miał lepszy support w Widzewie niż Kielbik s Warszawie +sukcesy sportowe tez na korzyść Siadaczki, z kolei longvenity Kielbika trochę to rownowazy- sam nie wiem, chyba z sentymentu Kielbowicza i tak najlepszy był Marek Koniarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 3 minuty temu, rw30 napisał: @RappaR pics or didn't happen Nie chce mi się szukać, w sumie można by nową opcję na forum dać najbardziej downvoted Post z pierwszej połowy czerwca bo wrzuciłem jednego screena do łapy capu. Generalnie parę takich akcji było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 1 minutę temu, RappaR napisał: Nie chce mi się szukać, w sumie można by nową opcję na forum dać najbardziej downvoted ef dostawał max po 5 dislike'ów Ten post matka zdeklasował wszystko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 W dniu 11.06.2019 o 10:19, Daretti napisał: A ja Duranta nie zaluje...chcial mi odebrac marzenia i pierscien na ktory czekam juz prawie 20lat i teraz kiedy byl tak blisko wyglada na to ze znowu zostane go pozbawiony placz to byl w nowym jorku tam tak liczyli ze ich zly los sie odmieni a tu klops... Ale na pewno było coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Panu matku jakiś wirus chyba zaatakował system bo ostatnio strasznie się napuszyl Edytowane 26 Stycznia 2020 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 10 minut temu, josephnba napisał: Panu matku ostatnio jakiś wirus chyba zaatakował system bo ostatnio strasznie się napuszyl 'ostatnio' lol... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Odnośnik do wpisu o cwelu w Pistons Żeby cwelowi odpisać trzeba znac gryps. A w pistons jest więcej grypsów niż fanów. Ciężko się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W dniu 3.02.2020 o 00:42, ignazz napisał: Odnośnik do wpisu o cwelu w Pistons Żeby cwelowi odpisać trzeba znac gryps. A w pistons jest więcej grypsów niż fanów. Ciężko się dogadać. raz to nie cwel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 W dniu 20.01.2020 o 04:26, Koelner napisał: i tak najlepszy był Marek Koniarek Niestety “w twoim kraju prawa do...” no nic, nie obejrze koniarka bo za paywallem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Ja,pi****le @Kubbas nie wiem co jest więksym lapu capu to czy ASG best ever Grasz w Lakers to wygrałeś życie Jednak chłopak wciaz w formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 (edytowane) oh shit, teraz sprawdzilem na necie rzeczywiscie sie tak pisze nigdy bym nie pomyslal no macie mnie, z ort u mnie spoko zazwyczaj takze nie martwcie sie a to asg nadal bylo dla mnie najlepszym ever nie tyle co w lakers wygral zycie, tyle ze gra w po o cos a nie o przejscie 1 rundy, to samo bym napisal jakby wyladowal w celtics bucks czy innym zespolem ktory sie liczy Edytowane 18 Lutego 2020 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi