Eld Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 dokuczać sobie możecie ile wlezie, ale z góry wiadomo kto będzie się śmiał ostatni ;] Pewnie rw30 z jakimś gifem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Daniels i Walker przejęli kolejnego usera. I to znów w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Nie jest tak źle merytorycznie, tylko palce na klawiaturze błądziły. A Murray to parówa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 A Murray to parówa a co Irving jeszcze chodzi po telewizjach i płacze, że go taki gówniak wyjaśnił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Kurła, za moich czasów to każdy wieczór w kąciku ludzi pijanych tak wyglądał. Pozdro dla kumatych, kto ma wiedzieć ten wie, całe życie z wariatami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 o fak... fucktycznie był taki dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 (edytowane) (...) I przepaszame noderatorów. To ostatnie zdanie jest takie piękne, że wzruszyłem się jak Gośka Foremniak przy śpiewającej czterolatce w Mam talent Edytowane 10 Listopada 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ogólnie, wiadomo - "piłeś nie pisz" Ale lepiej na forum niż smsy i facebook, sprawdzone info. Nie no, co Ty ziomuś - ja propsuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 To ostatnie zdanie jest takie piękne, że wzruszyłem się jak Gośka Foremniak przy śpiewającej czterolatce w Mam talent napisał o 5:47 ;] niezłe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 (edytowane) dobre to Rappara, miałem wrzuać, naoglądał się pewnie za dużo apeli niepodległościowych z okazji 11 listopada i skok na granat uznaje teraz za najwyższy wyraz męstwa. Pewnie w okolicach mikołajek mu przejdzie. Ja raczej to widzę tak: Edytowane 14 Listopada 2018 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 znam zamiłowania Rappara do historii dlatego fajnie to wygląda w temacie o murzynach biegających z piłką ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Julekstep Zrobiłeś wrzutkę z Ignazza a on słusznie się obawiał Suns.. Noc w NBA z kategorii łapu capu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Sędzia laguna i kolejka cudów. Ja pisałem serio i spurs zakończą trip na minusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Laguna to był uczciwy obywatel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Koledze chodzilo o koszulki czy Jersey Shore? (balem sie zapytac bezposrednio ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 jeżeli Julek to nie konto Jucia to ciężko będzi bo bb2 miażdzy wiedzą o koszulkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 (edytowane) mam kontakt z Rafałem na TT mogę spytać Edytowane 21 Listopada 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 jeżeli Julek to nie konto Jucia to ciężko będzi bo bb2 miażdzy wiedzą o koszulkach ale ogladalem jersey shore - liczy sie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 ale ogladalem jersey shore - liczy sie?To wszystko wyjaśnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 To wszystko wyjaśnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi