Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 syndrom sztokholmski wersja interracial i jako bonus, darmowe porady dla wszystkich, którzy szukają lifehacków do fantasy w dziale NBA huh Poważnie? To już takie coś ląduje w ŁC? Jasne, że nie powinienem się wypowiadać we własnej sprawie, ale srlsy - takie ciśnienie żeby błysnąć wrzutką do ŁC? Wow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 też mam KATa w fantasy, ale nie lecę na forum cisnąć ludzi, których śmieszy, że ktoś sobie własne cytaty na ścianie powiesił i jako argument dawać, to ile zarabia, srlsy? zresztą możesz sobie uważać, że chciałem "zabłysnąć" mnie ta cała konwersacja po prostu szczerze rozbawiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Chyba sam masz świadomość, że spłaszczasz temat, ale ok - bez sensu byłoby rozkładać gówno na atomy i analizować wygląd ścian w domu KAT-a. Jeśli konwersacja Cię rozbawiła, to ok - przecież forum jest głownie po to, by poprawiać samopoczucie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 no pewnie, że spłacam, ale Ty za to go w c*** wyolbrzymiasz przecież cytaty KATa na ścianie to najmniejszy problem obecnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Whatever, jak dla mnie KAT może sobie wytatuować Myszkę Miki i Kaczora Donalda na czole, czy na członku - wedle upodobania. Niech tylko przestanie grać jak Channing Frye.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 i zapewne julek myśli podobnie, po prostu lubi wbić sobie szpileczkę w tego czy tamtego, zwłaszcza w KATa, którego ignoranci śmieli stawiać wyżej Joka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Whatever, jak dla mnie KAT może sobie wytatuować Myszkę Miki i Kaczora Donalda na czole, czy na członku - wedle upodobania. Niech tylko przestanie grać jak Channing Frye.... Wg mojej analizy kolo z tatuazem Myszki Miki na czole musialby byc ostrym zawodnikiem. W przeciwienstwie do motywacjnego kasztana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Może nie Myszka Miki, ale Marbury miał wytatuowaną "3" w okolicach skroni... choć kto wie, może coś się zmieniło - dawno nie widziałem go na zdjęciach. A co do Jok - KAT comparision: Jok wszedł w sezon jak Rocco do burdelu, a KAT wciąż ciuła bilon żeby dobić na lodzika za 50 PLN, więc ciężko dyskutować z faktami. Tym niemniej na razie mamy październik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Może nie Myszka Miki, ale Marbury miał wytatuowaną "3" w okolicach skroni... choć kto wie, może coś się zmieniło - dawno nie widziałem go na zdjęciach. A co do Jok - KAT comparision: Jok wszedł w sezon jak Rocco do burdelu, a KAT wciąż ciuła bilon żeby dobić na lodzika za 50 PLN, więc ciężko dyskutować z faktami. Tym niemniej na razie mamy październik. tym niemniej Jok nigdy nie miał tak c***owego okresu jak KAT teraz, oby to nie była jakaś ostra deprecha, bo o ile nie cenię go jak większość, to dalej jest jednak gracz topowy i byłoby szkoda gdyby się coś mu z głową stało ps. nie może sobie cytatów poczytać? Edytowane 25 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 ps. nie może sobie cytatów poczytać? Do czasu rozpoczęcia sezonu rzadko zaglądałem na forum - stąd pytanie - których? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) Do czasu rozpoczęcia sezonu rzadko zaglądałem na forum - stąd pytanie - których? ... tych ze swojej ściany, Watsonie Edytowane 25 Października 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 (edytowane) My bad... nie nadążyłem PS. po lekturze ostatnich wpisów w ŁC dopiero zauważyłem, że macie tu z Julkiem dwuosobowy kącik szlifowania stalagmita pewnego wysokiego Serba. Edytowane 25 Października 2018 przez Lu- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 My bad... nie nadążyłem PS. po lekturze ostatnich wpisów w ŁC dopiero zauważyłem, że macie tu z Julkiem dwuosobowy kącik szlifowania stalagmita pewnego wysokiego Serba. Nie pytam się skąd wiesz jak "to" wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Cały czas nie przestaje mnie dziwić wrażliwość niektórych na wrzucenie do łapu-capu to żadna obraza przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Nie pytam się skąd wiesz jak "to" wygląda. To tekst jeszcze z czasów e-basketu... dawne czasy, tak dawne, że chyba wtedy nawet Anna Grodzka sobie "szlifowała" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Mnie dziwi ze nie można mieć beki ze ściany i cytatów. Swego czasu miałem polewkę z bankomatu w domu Wade’a. A auto cytaty są jeszcze lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 My bad... nie nadążyłem PS. po lekturze ostatnich wpisów w ŁC dopiero zauważyłem, że macie tu z Julkiem dwuosobowy kącik szlifowania stalagmita pewnego wysokiego Serba. Lepszy stalagmit Joka niz stalaktyt KATa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 dokuczać sobie możecie ile wlezie, ale z góry wiadomo kto będzie się śmiał ostatni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 dokuczać sobie możecie ile wlezie, ale z góry wiadomo kto będzie się śmiał ostatni ;] no wiadomo....Mitchell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2018 Matek ja da bana i 10 punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi