RappaR Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A co do postu Rappara, to post świetny, ale wrzucanie go bez podania, że to cytat, to jak dla mnie słabiutkie. Na pierwszy rzut oka widać, że to copy pasta. Sam dopiero co wrzuciłeś mema bez dopisku, że ten nie został mem zrobiony przez Ciebie. Ten popis hipokryzji jest dopiero słabiutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Na pierwszy rzut oka widać, że to copy pasta. Sam dopiero co wrzuciłeś mema bez dopisku, że ten nie został mem zrobiony przez Ciebie. Ten popis hipokryzji jest dopiero słabiutki. Nie widać, bo... to było widać od razu po tym, że czcionka nie była jednolita, nie widać tego tylko w wersji mobilnej Ja to przeczytałem w wersji mobilnej i nie wiedziałem, że to jest kopiuj-wklej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Lol, jestescie nowi w internecie czy o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Sezonie ogórkowy kończ już wstydu oszczędź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Na pierwszy rzut oka widać, że to copy pasta. Sam dopiero co wrzuciłeś mema bez dopisku, że ten nie został mem zrobiony przez Ciebie. Ten popis hipokryzji jest dopiero słabiutki. nie wiem, ja zupełnie tego nie widze, spojrzałem drugi raz, w dwóch linijkach jest nieco inna czcionka - jeśli dla większości ludzi to oczywisty znak że to jest copy paste to ok, dla mnie absoutnie nie jest, ale może jestem stary, zrzędliwy i jeszcze mam słaby wzrok. Co do memów, to raczej nieudany joke z Twojej strony. Lol, jestescie nowi w internecie czy o co chodzi? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 ? Mem jak mem, tylko pisany, a nie obrazkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 nie wiem, ja zupełnie tego nie widze, spojrzałem drugi raz, w dwóch linijkach jest nieco inna czcionka - jeśli dla większości ludzi to oczywisty znak że to jest copy paste to ok, dla mnie absoutnie nie jest, ale może jestem stary, zrzędliwy i jeszcze mam słaby wzrok. Co do memów, to raczej nieudany joke z Twojej strony. ? Bardziej chodzi o to, że copy pasta mają bardzo specyficzny styl pisania, po których można je od razu rozpoznać, jeśli się widziało chociaż jedną. Podobnie jak łatwo zrozumieć o co chodzi w memie po obrazku, jeśli się widziało kilka podobnych i wie co konkretne zdjęcie/obrazek mają symbolizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 Bardziej chodzi o to, że copy pasta mają bardzo specyficzny styl pisania, po których można je od razu rozpoznać, jeśli się widziało chociaż jedną. Podobnie jak łatwo zrozumieć o co chodzi w memie po obrazku, jeśli się widziało kilka podobnych i wie co konkretne zdjęcie/obrazek mają symbolizować. fajne tłumaczenie, ale i tak wiesz, że nie dałeś źródła czy cytatu celowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 fajne tłumaczenie, ale i tak wiesz, że nie dałeś źródła czy cytatu celowo Co? Zapewniam Cię że Maciej w życiu by nie pomyślał że ktoś może ten tekst uznać za jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) Co? Zapewniam Cię że Maciej w życiu by nie pomyślał że ktoś może ten tekst uznać za jego to wiadomo, że to nie jego, nie chciałoby mu się, ale jak widać po reakcji flubera spora część mogła tak pomyśleć, zwłaszcza, że sporo osób korzysta z telefonu przy przeglądaniu forum, post wisiał w łapu capu kilka godzin jako "epicki" czy coś, żenująca akcja ps. a nie, to wisi jako "czyste złoto", moje uznanie Edytowane 26 Września 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 fajne tłumaczenie, ale i tak wiesz, że nie dałeś źródła czy cytatu celowo Kuuurrrwwwaaa Podawać źródło do copypasty? Internet Ci w taczkach dowożą czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 nie chcę drugi raz edytować jeśli masz coś totalnie nieswojego, ale wiesz, że jest to dobre i mimo wszystko wrzucasz bez cytatu czy podpisu, to chyba z jakiegoś powodu to robisz, choć za nic nie wiem po kiego grzyba, raczej by mu prawda nie zaszkodziła, treść byłaby ta sama finalnie na forum pojawił się tekst z wykopu, który nie dość, że nie jest autorski to jeszcze nawet tamten nie jest oryginalny tylko jest przeróbką czegoś tam innego fluber się przyznał, że został wprowadzony w błąď, ale nie dość, że wrzutki nie usunął to nawet nie dopisał, że nie jest autorstwa usera(może dlatego, że wtedy takie coś nie ma najmniejszego sensu?) bardzo dojrzale i z klasą Kuuurrrwwwaaa Podawać źródło do copypasty? Internet Ci w taczkach dowożą czy co? no k****aaaa jak widać należałoby się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 LBS - serio, menopauze przechodzisz czy co? Najpierw jakies poematy nt tego ze mlodzi userzy sa zli a sam to czekales lata zeby zaczac pisac na tym elitarnym forum (sic) Teraz jakas walka z pasta dafuq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 (edytowane) LBS - serio, menopauze przechodzisz czy co? Najpierw jakies poematy nt tego ze mlodzi userzy sa zli a sam to czekales lata zeby zaczac pisac na tym elitarnym forum (sic) Teraz jakas walka z pasta dafuq wyjaśniłem o co mi chodziło, pewnie, że gdybym się nad tym zastanowił jeszcze raz to bym raczej tego nie poruszał, nie było warto, zwłaszcza, że chyba mało kto zrozumiał co chciałem przekazać, swoje zdanie wyraziłem i tyle, możesz sobie to odbierać jak Ci się tylko podoba Edytowane 26 Września 2018 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 26 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2018 wyjaśniłem o co mi chodziło, pewnie, że gdybym się nad tym zastanowił jeszcze raz to bym raczej tego nie poruszał, nie było warto, zwłaszcza, że chyba mało kto zrozumiał co chciałem przekazać, swoje zdanie wyraziłem i tyle, możesz sobie to odbierać jak Ci się tylko podoba Myslę ze co chiales przekazać każdy zrozumial po prostu nikt nie wie po co... Stad dafuq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 I takie łapu capu to ja rozumiem a nie jakieś opinie Nota bene nie wiedzialem, że mam faszystowską autokorektę w tablecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 A ja myślałem, że ten Hitler to specjalnie jako nowa ksywka dla primadonny Butlera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 nie rozumiem wrzutki... wielu na forum twierdzi że teraz Pop jest stary i chce dociągnąć do emerytury i stąd zrobił błąd i zamiast pakietu przyszłościowego od Bostonu wziął na teraz wafla Rozana popatrzyłem sprawdziłem i twierdze ze wyszarpnał wiecej niz sie tu wam wydaje ba niektórzy widza spurs poza po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 nie rozumiem wrzutki... wielu na forum twierdzi że teraz Pop jest stary i chce dociągnąć do emerytury i stąd zrobił błąd i zamiast pakietu przyszłościowego od Bostonu wziął na teraz wafla Rozana popatrzyłem sprawdziłem i twierdze ze wyszarpnał wiecej niz sie tu wam wydaje ba niektórzy widza spurs poza po wymień tych "wielu tutaj" najlepiej z cytatami, a to, że ludzie piszą o braku PO to nie z niechęci do Popa tylko patrzą na resztę stawki, mając na uwadze, że bez strzelców będzie trzeba wszystko przemeblować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 To ze pop ma dobra opinie przecież każdy wie. Ale on jest jeszcze lepszy niż się nam wydaje. A dopiero zbieram się do opisu Poetla ktory szybki na nogach w obronie może być wisienka na torcie wymiany w której spurs mieli koszmarny poziom negocjacyjny. Dodanie dziada Greena oraz nie otrzymanie OG lub Siakam a było odebrane jak klapa. Rzeczywistość może to zweryfikować. W obie strony. Dodatkowo cześć twierdziła ze geniusz popa wynikał z tego ze dostał 3 gwiazdy oraz ze budował na Duncanie. Śmieszne jest to ze częściowo jest to zarzut tez do Duncan. Ze miał popa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi