ely3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Szacun Cloud za szybkie palce bo edytowałem od razu po wrzuceniu ale zdązyłeś w między czasie wrzucić do łapu-capu Aż sam się zaśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 No ale Cloud to akurat specjalnie tylko zapomniałem, że kulać to chyba jest takie mocno regionalne poznańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 (edytowane) Serio tego się używa w Poznaniu i okolicach? Pierwsze słyszę i założyłem, że zrobiłeś literówkę i powinno być "hulać". Edytowane 23 Sierpnia 2017 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Serio tego się używa w Poznaniu i okolicach? Pierwsze słyszę i założyłem, że zrobiłeś literówkę i powinno być "hulać". No my kulamy piłke na ten przykład zamiast ją toczyć. Albo jak coś dobrze idzie to znaczy że się dobrze kula. Jak mam produkcję w dobrej wydajności to znaczy że rozkulałem maszyny A jak do kobiety mówisz wkulnij się to oznacza wiele od wtulenia się w ramiona do spania na łyżeczkę albo do zwykłego po prostu wejścia pod kołdrę Słowo ma wiele znaczeń ale jest mega popularne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 Raven - zdecyduj się ziomeczku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Mam pytanie o podłożu ontologiczno-kosmologiczym: Czy używanie wrzutek do łapu-capu jako ultimate punishment za obrazę idola samo kwalifikuje się do łapu capu? Edytowane 12 Września 2017 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Mam pytanie o podłożu ontologiczno-kosmologiczym: Czy używanie wrzutek do łapu-capu jako ultimate punishment za obrazę idola samo kwalifikuje się do łapu capu? Ja go wrzuciłem za to, że nie wie, że grudzień jest po lutym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja go wrzuciłem za to, że nie wie, że grudzień jest po lutym. jasne jasne - fakt, że sprawa dotyczyła LBJa nie ma NIC do rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) dlaczego skasowano moją wrzutkę? o lol pomyliłem działy Edytowane 21 Października 2017 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Jak patrze na terminarz w listopadzie to Cavs są w stanie pierdolnąć 12-0 jak również 0-12. Poprawiłem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ten golden glory to chyba szóste konto rappara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golden Glory Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ten golden glory to chyba szóste konto rappara. Dlatego mnie gnębi od samego przyjścia na forum. To ma sens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dlatego mnie gnębi od samego przyjścia na forum. To ma sens. Gnębi? Hehe, a to dobre - chyba w twoich chorych snach Ktoś kto zakłada kilka kont i gada sam ze sobą, to no cóż... jesteś klinicznym przypadkiem koleś i ewidentnie masz problem. Zdrowia życzę, tego psychicznego w pierwszej kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Gnębi? Hehe, a to dobre - chyba w twoich chorych snach Ktoś kto zakłada kilka kont i gada sam ze sobą, to no cóż... jesteś klinicznym przypadkiem koleś i ewidentnie masz problem. Zdrowia życzę, tego psychicznego w pierwszej kolejności Masz teraz 666 postów. Fajna liczba. Szkoda by było ją psuć PS: nie odpisuj, bo zepsujesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wyścig g.wna z twarogiem normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Gnębi? Hehe, a to dobre - chyba w twoich chorych snach Ktoś kto zakłada kilka kont i gada sam ze sobą, to no cóż... jesteś klinicznym przypadkiem koleś i ewidentnie masz problem. Zdrowia życzę, tego psychicznego w pierwszej kolejności potwierdzam, że gnębił ale GG sam się prosił swoimi wstawkami o Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Aż szkoda, że na forum nie można polubić czyjegoś lajka, bo lajk Przema kwalifikuje się do tego, jak mało który:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Debiut w łapu capu, nie wiem czy to dobrze czy źle, ale korzystając z okazji to pozdrawiam mamę, tatę i rodziców. Sprzedam Opla, tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi