Eld Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jeśli byłbym GM w NBA to bym chciał Cousina gdziekolwiek, byle nie u siebie. Dlatego nim nie jesteś . Bez obrazy ale DMC jak trzyma chłodny łeb to naprawdę dobry grajek. Do tego młody i z porządnym polem do rozwoju. Gra w ciulowej drużynie która sama nie wie czego chce. Więc i Marcusowi nie raz się nie chce. Chcąc nie chcąc są lepsi w lidze od niego ale nie wielu, a już na pewno nie Hibbert, a i z tegoroczną wersją Howarda mam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Napisano dziś, 14:20 havlicek, dnia 11 Lip 2015 - 22:13, napisał: Kore zluzuj bo przesadzasz. Wycieczki do LAFa też sobie daruj bo ogarnia nba lepiej od Ciebie,[......[ kore99, dnia 11 Lip 2015 - 22:36, napisał: Przepraszam za offtop (możesz odpisać na PW, jeśli wolisz), ale po czym wnosisz? LeweBiodroSmoka, dnia 11 Lip 2015 - 22:37, napisał: wygrał typera z alltime wynikiem? serio rw stary koniu nie wywąchałeś tutaj ironii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Trzeba zacząc oznaczać ironię na jakiś kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Kings powinni być na czerwono, bo tak się błędy przecież oznacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Beka jest z samego faktu co napisał czy z tego, że napisał wieLkopomna ? Edytowane 15 Lipca 2015 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 O tym samym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Miałem już nie odpisywać, ale teraz to mi gały wyszły... Podajesz tę złodziejkę i sadystkę jako przykład?! Jestem wzburzony i zniesmaczony. Nie podałbym ci ręki, choćby od tego zależało moje życie. Obrzydliwe! Widzę, że towarzystwo wzajemnej adoracji już w komplecie. Przyślijcie jeszcze kogoś. Im więcej słabych ludzi w jednym miejscu, tym jesteście silniejsi. Byłem na wielu forach, ale to pierwsze, na którym zauważam tak silne wzajemne lizanie się po jajach i grupowe zakrzykiwanie. Paskudna, dziwaczna i zabetonowana społeczność. Odejdę sam, wtedy kiedy jak będę chciał lub mnie zbanują (może teraz? ), bo rejestrując się tutaj, chciałem być na forum dla fanów NBA, a nie spijających sobie z dzióbków, bezmózgich PiSowskich katoli. Także oficjalnie: c*** wam w dupę katoświry Jezu, tydzień mnie nie było i takie smaczki mnie ominęły Od teraz bacznie będę śledził temat o polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Jezu, tydzień mnie nie było i takie smaczki mnie ominęły Od teraz bacznie będę śledził temat o polityce. Wystarczyło śledzić Puzona. Gość rozkręcał się bardzo szybko Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 No właśnie, rozkręcał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Widać, że jest ciśnienie na łapu-capu, ale naciągana wstawka matek, powinienem użyć apostrofu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 No właśnie to nie dotyczyło twojego błędu, tylko Mirwira, ze nie załapał o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 nie masz prawa wstawić tam apostrofu, poprawna forma to ,,Markiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wiem, ale jak już napisałem przez "c" to tak internetowym slango-zabiegiem dałoby się jakoś przełknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Widać, że jest ciśnienie na łapu-capu, ale naciągana wstawka matek, powinienem użyć apostrofu. Ale Twój post służył tutaj tylko do tego, żeby było wiadomo o co chodzi w drugim cytacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 20 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Dziękuje bardzo za wyróżnienie mojego posta w "łapu-capu" Szczególne podziękowania chciałbym przekazać dzisiejszemu sponsorowi literce "n", którą z niewyjaśnionych przyczyn dostrzegłem w poście LBS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) To już dawno nie aktualne od dzisiaj. przecież to folowup do tekstu z "Kilerów 2-óch" klasyki nie znacie? ;] Edytowane 8 Listopada 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 No dokładnie, prosta sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 To ostatnie o Rondo i koszulce to podwójny podbródkowy. Jak to RR25 zobaczy do jihad na serwerze będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) A dla Knighta już szykujecie miejsce pod kopułą? Edytowane 12 Listopada 2015 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi