Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Hej!Jestem studentką dietetyki, aktualnie piszę pracę mgr na temat sposobu odżywiania koszykarzy. Bardzo, bardzo mocno proszę wszystkie osoby, które grają w koszykówkę o wypełnienie ankiety Pomoże w napisaniu pracy. Liczę na Waszą pomoc Pozdrawiam i dziękuję!http://moje-ankiety.pl/respond-73709.html Edytowane 10 Marca 2015 przez Kar_L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem uprzejmy więc uzupełniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jestem uprzejmy więc uzupełniłem Wielkie dzięki Mam nadzieję, że więcej takich uprzejmych osób się tutaj znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Najdroższa, przyda się informacja podstawowa: co rozumiesz poprzez określenie koszykarz ? 1. Czy jest to osoba zawodowo grająca w koszykówkę ? 2. Osoba regularnie trenująca koszykówkę ?3. Czy wystarczy raz, dwa razy w tygodniu ? W przypadkach 2 i 3, 99% odpowiedzi zabrzmi - wszystko/co mama da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 pokaż foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Najdroższa, przyda się informacja podstawowa: co rozumiesz poprzez określenie koszykarz ? 1. Czy jest to osoba zawodowo grająca w koszykówkę ? 2. Osoba regularnie trenująca koszykówkę ? 3. Czy wystarczy raz, dwa razy w tygodniu ? W przypadkach 2 i 3, 99% odpowiedzi zabrzmi - wszystko/co mama da. Coś Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Najdroższa, przyda się informacja podstawowa: co rozumiesz poprzez określenie koszykarz ? 1. Czy jest to osoba zawodowo grająca w koszykówkę ? 2. Osoba regularnie trenująca koszykówkę ? 3. Czy wystarczy raz, dwa razy w tygodniu ? W przypadkach 2 i 3, 99% odpowiedzi zabrzmi - wszystko/co mama da. Okej, być może niepotrzebnie użyłam tu słowa "koszykarz". Miałam na myśli osoby regularnie grające w koszykówkę. Mogą to być zawodowcy, ale też amatorzy. Nie jest to teraz dla mnie istotne, staram się zebrać jak największą grupę, a potem będę selekcjonować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Pytanie 15 starło uśmiech z mego lica. Ma ktoś odpowiedzi? Btw dobrym by było pytanie o ilość płynów spożytych w trakcie wysiłku fiz. O ile go dalej nie ma Edytowane 10 Marca 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 pol amatorsko czytaj, że gram w kosza w klubie takim jak są w lidze KNBA (sprawdz google) Treningi odbywają się normalnie 2 razy reszta treningu czyli 4 razy to siłownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pytanie 15 starło uśmiech z mego lica. Ma ktoś odpowiedzi? A w czym problem? Wystarczy tylko wybrać produkty, które spożywa się zazwyczaj przed grą i wpisać ich ilość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pytanie 15 starło uśmiech z mego lica. Ma ktoś odpowiedzi? Ankieta to nie szukanie odpowiedzi w necie tolo tak jak czujesz, jak się nie znasz to zaznacz to co Ci się wydjae Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Widzę, że żart mi się udał edit - jest pytanie o płyny w trakcie, wycofuję wcześniejszą kwestię Edytowane 10 Marca 2015 przez Elwood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 pol amatorsko czytaj, że gram w kosza w klubie takim jak są w lidze KNBA (sprawdz google) Treningi odbywają się normalnie 2 razy reszta treningu czyli 4 razy to siłownia Jesteś idealnym materiałem badawczym do mojej ankiety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Jesteś idealnym materiałem badawczym do mojej ankiety! Venglas, kuj żelazo póki gorące. Wypełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Done Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Okej, być może niepotrzebnie użyłam tu słowa "koszykarz". Miałam na myśli osoby regularnie grające w koszykówkę. Mogą to być zawodowcy, ale też amatorzy. Nie jest to teraz dla mnie istotne, staram się zebrać jak największą grupę, a potem będę selekcjonować. 2k się liczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venglas Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Venglas, kuj żelazo póki gorące. Wypełnione haha okej już zacząłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kar_L Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 2k się liczy? haha, no może niekoniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi