Xamel Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mniej niż dwie dogrywki uznam za niesatysfakcjonujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ehh.. Tyle się dzieje, a ja teraz nie mam za bardzo czasu, żeby chociaż box score sobie sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzień 118 (na pierwszym miejscu goscie)Kings 79 - Hornets 106play-by-playPistons 72 - Bucks 117play-by-playTimberwolves 127 - Knicks 107play-by-playNuggets 99 - Jazz 124play-by-playMavericks 101 - Celtics 121play-by-play76ers 116 - Sonics 110play-by-playSpurs 101 - Lakers 126play-by-playHeat 71 - Pacers 103play-by-playHawks 101 - Magic 108play-by-playCavaliers 113 - Rockets 98play-by-play-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Aktualnie kontuzjowani: -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Kolejne mecze jutro!Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzimir Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Dlaczego Magic grał w meczu z Heat skoro dałem go na IL? Przez niego będę miał pewnie gorszy pick. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Radzimir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Dlaczego Magic grał w meczu z Heat skoro dałem go na IL? Przez niego będę miał pewnie gorszy pick. masz w składzie 12 graczy - czyli minimum jakie musi być aktywne, żeby rozgrywać mecze - w związku z tym nie możesz mieć nikogo na IL (na IL wrzucamy graczy, których chcemy wyłączyć z meczowej 12tki - czyli mając 13 graczy w składzie jednego mamy na IL, mając 14 dwóch a mając 15 trzech. 12 graczy w składzie to bezwzględne minimum. Jedyna sytuacja, dzięki której można 'cheatować' to wtedy kiedy mamy np 15 graczy w tym dajmy na to 4 kontuzjowanych - na IL ustawiamy samych zdrowych, więc faktycznie poza grą jest 7 grajków) No i nie przesadzaj z tym, że 15 minut cancera Magica (4 TO w tym czasie ) miało tu jakiekolwiek znaczenie Edytowane 26 Czerwca 2015 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dlaczego Magic grał w meczu z Heat skoro dałem go na IL? Przez niego będę miał pewnie gorszy pick. picki i tak są losowane, tak jak w nba. jedynie co możesz mieć gorsze rozstawienie przed loterią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Portland oszczędzają graczy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiaj simka późnym wieczorem, nie stresujcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Jeszcze trochę i będzie wczesne rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzień 119 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 69 - Clippers 121 play-by-play Cavaliers 88 - Suns 125 play-by-play Pistons 110 - Wizards 132 play-by-play Heat 97 - Kings 107 play-by-play Lakers 94 - Nets 121 play-by-play Timberwolves 118 - Sonics 116 play-by-play Bucks 110 - Magic 126 play-by-play Hawks 107 - Knicks 101 play-by-play Jazz 117 - Bulls 131 play-by-play Pacers 83 - 76ers 86 play-by-play Grizzlies 109 - Rockets 120 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Dominique Jones (Clippers) – 7 dni (Sprained Wrist) Marcus Thornton (76ers) – 8 dni (Groin Pull) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Sorry, że tak późno. Myślałem, że wcześniej się wyrobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nic się nie dzieje, taki żarcik z Szekspira Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Co będzie jak Magic dziś przegraja?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Niewiadomo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Co będzie jak Magic dziś przegraja??Sprawdzałem to w grze i pokazało, że w przypadku przegranej Magic kolejność byłaby taka: 8. Magic 9. Hawks 10. Cavs Czyli dokładnie taka sama jak wygrają Bierze się to pewnie z bezpośrednich pojedynków, gdzie Magic wypadają zdecydowanie najlepiej: Magic - Hawks 3:1 Magic - Cavs 3:1 Hawks - Cavs 2:2 Dlaczego natomiast Hawks są przed Cavs, to nie wiem. Może z uwagi na więcej zdobytych punktów w bezpośrednich pojedynkach? Hawks 112, CAVALIERS 91 Cavaliers 127, HAWKS 115 Cavaliers 104, HAWKS 101 Hawks 138, CAVALIERS 128 W każdym bądź razie simka pokazała mi takie rozstawienie w przypadku przegranej Magic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Czyli Cavs poza PO, ale jaja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ciekawie jest też na zachodzie i walka o 8 miejsce. Dziś Grizzlies grają z Nuggets. Jeśli wygrają, to powinni wskoczyć na 8 miejsce. Powinni, bo tego akurat nie sprawdzałem . Jednak jeśli simka patrzy na to w taki sposób jak napisałem wyżej, to w bezpośrednich pojedynkach jest 2:2, ale w punktach lepiej wypadają Grizzlies 414 do 398. Chyba, że inaczej jest to jakoś liczone, wtedy szanse mają jeszcze Jazz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Nie wiem czy to nie jest czasem tak, że liczony jest bilans przeciwko drużyną z własnej dywizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 kiedy startujemy z po ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 No to gratulacje dla Magic. Piękna walka do końca panowie. Teraz przed na nagrodę pocieszenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Simka końcZąca RS o 11-12 , sorry chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi