RappaR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 5 minut temu, quevas napisał: może pod pojęciem "ruchu bezwizowego" on rozumie "stosunek bez zabezpieczenia" ? Z medycznego punktu jako lekarz odradzam. Z patriotycznego punktu proszę Ciebie, błagam Ciebie - nigdy tego nie rób. Zawsze się zabezpieczaj, proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 No to w TVPiS zrobią z tego sukces na miare wejscia do UE i jeszcze beda miec większość konstytucyjną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 9 godzin temu, RappaR napisał: Polska czołówka = światowa. Czytałeś? Czytałem bodajże dwie pozycje z tego co napisał. Nie skłoniły mnie do dalszego wyszukiwania "po nazwisku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1 godzinę temu, josephnba napisał: Antoni to imię po wujku mojej żony który po śmierci jej ojca pomagał teściowej Rozumiem że nie było twoim celem obrazić mojego syna. Zagalopowales się, przyjmuję przeprosiny. W sensie zonie ojca zony? Swojej siostrze? W sumie to nie przeprosilem ale przepraszam:) sadzilem ze sie wkurzysz tym wypominaniem imienia po macierewiczu ale nie przyszlo mi do glowy ze bachor to obrazliwe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Tylko co ten ruch bezwizowy zmienia, poza faktem, że nie trzeba będzie ze smutnym panem w Wawce rozmawiać żeby promesę dostać? Finalna decyzja i tak zapadnie na lotnisku przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Godzinę temu, Sebastian napisał: Czytałem bodajże dwie pozycje z tego co napisał. Nie skłoniły mnie do dalszego wyszukiwania "po nazwisku" A co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 7 minut temu, Cardi napisał: Tylko co ten ruch bezwizowy zmienia, poza faktem, że nie trzeba będzie ze smutnym panem w Wawce rozmawiać żeby promesę dostać? Finalna decyzja i tak zapadnie na lotnisku przecież. A ta rozmowa nie kosztowala troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Teraz, fluber napisał: A ta rozmowa nie kosztowala troche? $140, jeżeli już się wybierasz do US to raczej najmniejszy problem Tak czy owak odtrąbią spektakularny sukces, który nijak się ma w praktyce... chyba że o czymś nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 5 godzin temu, Cardi napisał: Czyli możesz obrażać kogoś, jego poglądy, przekonania, wartości, ale bliskich już nie, dobrze że chociaż znamy już zasady dyskusji Jak dzieciak w szkole zacznie cisnąć po twoim dziecku, to komu zajebiesz sztachetą? Dzieciakowi, jego rodzicom czy pani dyrektor? fluberowi dość często kończą się argumenty i atakuje personalnie a atak na dziecko to zwykle chamstwo . myślę że forum trochę jest po to aby wymieniać się poglądami politycznymi czy też koszykarskimi ale do jakiegoś poziomu , flubera po prostu emocjonalnie za bardzo pochłonęło forum . jeśli chodzi o wizy to PiS bardzo ładnie się dogadał z USA i te nagrania Konfederacji czy Neumanna to nie przypadek , nagrania Sowy. patrząc na nasze lizanie dupy USA to Kaczyński na koniec swojej politycznej kariery sprzedał nawet duszę i mamy tego efekty. jestem ciekaw jak jeszcze mocno się wypną USA w drugiej kadencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Godzinę temu, Koelner napisał: fluberowi dość często kończą się argumenty i atakuje personalnie a atak na dziecko to zwykle chamstwo . myślę że forum trochę jest po to aby wymieniać się poglądami politycznymi czy też koszykarskimi ale do jakiegoś poziomu , flubera po prostu emocjonalnie za bardzo pochłonęło forum . Widze ze po wyroku tsue szukasz zaczepki ale nie bede Ci dokladal, na pewno bedziesz mial sporo roboty z ludzmi ktorych wzbogaciles:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 24 minuty temu, fluber napisał: Widze ze po wyroku tsue szukasz zaczepki ale nie bede Ci dokladal, na pewno bedziesz mial sporo roboty z ludzmi ktorych wzbogaciles:) znowu personalnie a ja mam wyjebane w ten wyrok bo mnie osobiście nie dotyczy, coś z Tobą jest nie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Ostatnie kilka stron tematu to jakby żywcem wyjęte z awantury w klasie 5C. Maciuś pokłócił się z Krzysiem, a swoje trzy grosze dorzucił Zdzisio I Piotruś. Dalej panowie, a potem narzekajcie na poziom debaty w sejmie czy TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 2 godziny temu, Koelner napisał: jeśli chodzi o wizy to PiS bardzo ładnie się dogadał z USA i te nagrania Konfederacji czy Neumanna to nie przypadek , nagrania Sowy. patrząc na nasze lizanie dupy USA to Kaczyński na koniec swojej politycznej kariery sprzedał nawet duszę i mamy tego efekty. jestem ciekaw jak jeszcze mocno się wypną USA w drugiej kadencji Uważaj z sugestiami, bo Ci tu powiedzą, że zmiana władzy z PO na PiS w okolicznościach taśm to tylko spontaniczny ruch sympatykó do urn wyborczych. Nikt tym oczywiście nie sterował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) W dniu 3.10.2019 o 20:14, Lucas napisał: Nie wiem co siedzi w głowach PiS, moze po prostu sa pewni ze ich elektorat debatę w TVN oleje, bo znów wystawiają Sasina, który teraz nie będzie miał HCA badania pokazuja,ze spora czesc elektoratu pis regularnie oglada 'fakty' tvn [40-45%,o ile mnie pamiec nie myli]... co do zarobkow mediow,to mamy tu do czynienia z tym samym mechanizmem od lat. laskawie przypominam,ze 'gowno' przez lata rzadow po ciagnelo gruby hajs za drukowanie tresci ustaw [nie pamietam,jak to sie zbiorczo nazywalo]... Edytowane 4 Października 2019 przez kcp78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 @quevas Najnowszy sondaz dla onetu: Pis 44.3% Po 23.4% Lewica 12% Psl 5.9% Konfederacja 3.6% Wg tego pis mialby 253 mandaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 8 godzin temu, kcp78 napisał: badania pokazuja,ze spora czesc elektoratu pis regularnie oglada 'fakty' tvn [40-45%,o ile mnie pamiec nie myli]... Tylko że to będzie debata w TVN24, a nie głównym kanale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 podobno w kościerzynie na ul. skarszewskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 mnie przekonal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 46 minut temu, lorak napisał: podobno w kościerzynie na ul. skarszewskiej. "Na wyspach Bergamutach Podobno jest kot w butach, Widziano także osła...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 1 godzinę temu, lorak napisał: podobno w kościerzynie na ul. skarszewskiej. Wierzę że coś takiego wisi Dla beki z PiSu i "księdza" Rydzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi