Tecu Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Cukier chyba też jest substancją słodzącą, czyli mamy masło maślane Ciekawe czy miód też podrożeje, bo chyba też jest substancją słodzącą a w miodzie jest go dużo Ogólnie jestem za, choć mam obawy czy ustawa nie będzie kolejną pisaną na kolanie i zaraz będzie omijana ze szkodą dla wszystkich. Tempo nie napawa optymizmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 19 minut temu, Tecu napisał: Tempo nie napawa optymizmem. Szczególnie odnośnie kondycji budżetu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Miód sam się tworzy. Ten prawdziwy, nie ma tu udzialu buraka cukrowego itp Długopis wszystko podpisze więc jedyna nadzieja w Senacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 5 minut temu, josephnba napisał: więc jedyna nadzieja w Senacie No akurat w Senacie to na pewno przejdzie, bo przecież jako pierwszy ten projekt złożył Czarzasty, a PIS to tylko podłapało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 32 minuty temu, fluber napisał: No akurat w Senacie to na pewno przejdzie, bo przecież jako pierwszy ten projekt złożył Czarzasty, a PIS to tylko podłapało. Senat może złożyć poprawki które skierują tę kasę na przykład do budżetu NFZ. Tak samo jak zaakceptował 12 emeryturę ale nałożył poprawkę o tym, że nie może być wypłacana z funduszu solidarnościowego. To takie niby nic a jednak przedłuża proces legislacyjny. Ale spokojnie jeszcze jest PiP i skarbówka, da się kasę wydusić w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 9 minut temu, Sebastian napisał: Senat może złożyć poprawki które skierują tę kasę na przykład do budżetu NFZ. Wydaje mi się, że ta kasa ma właśnie iść do budżetu NFZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 10 mln osób jest podjaranych z powodu waloryzacji, a wy o cukrze piepr.... słodzicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 40 minut temu, quevas napisał: pan Iksiński z bazaru i pani Pierdzikowa z warzywniaka ekspertami od prawa A Ty masz lepszy zawód, że wypowiadasz się na temat prawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 6 minut temu, quevas napisał: ja nie mam żadnego zawodu a na temat prawo "wypowiadam się" za pomocą cytowania uznanych autorytetów Wypowiadasz się na temat tego kto jest autorytetem, a kto nim nie jest, samemu będąc poniżej nawet pana z bazaru? Smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 minutę temu, quevas napisał: żeby potwierdzić autorytet np. Sądu Najwyższego można być nawet poniżej mojego poziomu, o ile istnieje taka otchłanna depresja A na jakim poziomie trzeba być, by negować autorytet Trybunału Konstytucyjnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Godzinę temu, quevas napisał: pan Iksiński z bazaru, pani Pierdzikowa z warzywniaka i pan quevas z e-nba ekspertami od prawa poprawilem - teraz jeszcze bardziej smieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 1 minutę temu, quevas napisał: to zależy czy jego nielegalnie powołana prezes i partyjna obsada mieszczą się w definicji autorytetu Ale jak osoba o poziomie niższym od pana z bazaru ma decydować o legalności, bądź jej braku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 4 minuty temu, quevas napisał: to nie jest opinia osoby o poziomie niższym od pana z bazaru : http://www.dorzeczy.pl/obserwator-mediow/66570/Nielegalna-prezes-Trybunalu-Rzeplinski-uderza-w-Przylebska.html Ale Ty decydujesz kto jest autorytetem czy nie, jakby co Kaczyński też ma doktorat i habilitację, czyli Ty uważasz się za eksperta od tego, by oceniać kompetencje prawników samemu będąc poniżej pani z wawrzyniaka. Smutne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Godzinę temu, quevas napisał: "63 proc. badanych wskazuje, że polskie prawo jest ważniejsze od regulacji UE" http://wpolityce.pl/polityka/486593-63-proc-badanych-wskazuje-ze-polskie-prawo-jest-wazniejsze pan Iksiński z bazaru i pani Pierdzikowa z warzywniaka ekspertami od prawa oni nie wypowiadali się z poziomu eksperta, lecz wyrazili swoją opinię. poza tym to świetny przykład na to, że decyzje (wybory) poprzez głosowanie, to głupota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 (edytowane) 4 minuty temu, lorak napisał: to świetny przykład na to, że decyzje (wybory) poprzez głosowanie, to głupota. na pewno wg osob, ktore nie potrafia przekonac innych do swoich racji Edytowane 12 Lutego 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Teraz, quevas napisał: wychodzę z założenia, że odpowiednio wysokim autorytetem w sprawie prezesowania TK jest ktoś, kto pełnił tę funkcję przez 6 lat Czemu? Mógł to robić w sposób fatalny przecież. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 10 minut temu, quevas napisał: bo komuś trzeba zaufać, a wyżej nikogo już nie ma Ale Rzepliński nie jest wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrtio Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 3 godziny temu, quevas napisał: ja nie mam żadnego zawodu a na temat prawo "wypowiadam się" za pomocą cytowania uznanych autorytetów Członek Klubu Nowych Idei zawsze ma rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 4 godziny temu, julekstep napisał: na pewno wg osob, ktore nie potrafia przekonac innych do swoich racji mało przekonywująca riposta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 4 minuty temu, lorak napisał: mało przekonywująca riposta. Twoja wypowiedź dostała 0 lajków. Moja riposta 1 lajk. Demokratycznie wygrałem. Bęc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi