Cardi Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Teraz, fluber napisał: Ja prostuje stereotypy:) Stereotypy dot. nauczycieli akurat bardzo pokrywają się ze stanem faktycznym. Przynajmniej w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 minuty temu, Cardi napisał: Stereotypy dot. nauczycieli akurat bardzo pokrywają się ze stanem faktycznym. Przynajmniej w okolicy Stereotypy sa szkodliwe i krzywdzace:) Jakie stereotypy sie pokrywaja w Twojej okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 30 minut temu, fluber napisał: Stereotypy sa szkodliwe i krzywdzace:) Jakie stereotypy sie pokrywaja w Twojej okolicy? Zrób uczniom jakiś test z czytania ze zrozumieniem i weź w nim udział proszę To wyjdzie nam wszystkim na zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 4 minuty temu, Cardi napisał: Zrób uczniom jakiś test z czytania ze zrozumieniem i weź w nim udział proszę To wyjdzie nam wszystkim na zdrowie. To ze " w okolicy " moze oznaczac dwie rozne rzeczy nie ma nic wspolnego z czytaniem ze zrozumieniem:) nie wiem czy to ogarniasz:) To ze ktos nie rozumie tego co chcesz przekazac nie zawsze jest wina odbiorcy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Teraz, fluber napisał: To ze " w okolicy " moze oznaczac dwie rozne rzeczy nie ma nic wspolnego z czytaniem ze zrozumieniem:) nie wiem czy to ogarniasz:) To ze ktos nie rozumie tego co chcesz przekazac nie zawsze jest wina odbiorcy:) Napisałeś że prostujesz stereotypy odpowiedzią na mój komentarz, by potem zapytać jakie to stereotypy No proszę cię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 4 minuty temu, Cardi napisał: Napisałeś że prostujesz stereotypy odpowiedzią na mój komentarz, by potem zapytać jakie to stereotypy No proszę cię. Stereotyp na temat polek w londynie i nudnych nauczycieli, dlatego napisalem stereotypy w liczbie mnogiej. Stereotyp dotyczacy nauczycieli byl jeden w naszej rozmowie ( ten o nudnych nauczycielach). Dlatego gdy uzyles liczby mnogiej zapytalem o jakich stereotypach ( dotyczacych nauczycieli ) mowisz. Bo uzyles liczby mnogiej a nie pojedynczej. I moje pytanie bylo calkowicie zasadne w tej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 37 minut temu, fluber napisał: Stereotyp na temat polek w londynie to skąd biorą się stereotypy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 26 minut temu, Koelner napisał: to skąd biorą się stereotypy? Z glupoty ludzi ktorzy je wymyslaja np stereotyp o polkach wymyslili pewnie porzuceni polacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 7 minut temu, fluber napisał: Z glupoty ludzi ktorzy je wymyslaja np stereotyp o polkach wymyslili pewnie porzuceni polacy. a o nauczycielach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 minuty temu, Koelner napisał: a o nauczycielach? Zapewne uczniowie ktorzy nudzili sie na lekcjach bo nie rozumieli o czym sa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 8 minut temu, fluber napisał: Zapewne uczniowie ktorzy nudzili sie na lekcjach bo nie rozumieli o czym sa. czyli lekcje np j. polskiego były nudne z winy uczniów bo nie rozumieli np Dziadów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 5 minut temu, Koelner napisał: czyli lekcje np j. polskiego były nudne z winy uczniów bo nie rozumieli np Dziadów? Moje doswiadczenia sa nastepujace: ja wlasciwie nie mialem nudnych lekcji ale glupsi uczniowie z mojej klasy uwazali te same lekcje za nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 6 minut temu, fluber napisał: Moje doswiadczenia sa nastepujace: ja wlasciwie nie mialem nudnych lekcji ale glupsi uczniowie z mojej klasy uwazali te same lekcje za nudne. fluber czy Ty wlasnie tworzysz nowe stereotypy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Teraz, julekstep napisał: fluber czy Ty wlasnie tworzysz nowe stereotypy? Napisalem ze takie sa moje doswiadczenia zeby ich nie tworzyc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 6 minut temu, fluber napisał: Moje doswiadczenia sa nastepujace: ja wlasciwie nie mialem nudnych lekcji ale glupsi uczniowie z mojej klasy uwazali te same lekcje za nudne. sam wspomniałeś o dwóch koleżankach które nie zdały matury i z pewnością one nudziły się na lekcjach . dlaczego uważasz je za głupie jak obecnie sobie radzą być może lepiej od Ciebie w życiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Napisalem ze takie sa moje doswiadczenia zeby ich nie tworzyc:) 3 takich fluberow i mamy stereotyp jak ta lala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 1 minutę temu, Koelner napisał: sam wspomniałeś o dwóch koleżankach które nie zdały matury i z pewnością one nudziły się na lekcjach . dlaczego uważasz je za głupie jak obecnie sobie radzą być może lepiej od Ciebie w życiu? Nie wiem, nie chodzilem z nimi do tej samej klasy. Nie wiem czy sie nudzily. Nie wiem jak sobie radza w zyciu ponad to ze wiem gdzie pracuja. Nie twierdze ze sa glupie:) 4 minuty temu, julekstep napisał: 3 takich fluberow i mamy stereotyp jak ta lala Ale jestem tylko jeden:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał: Nie wiem, nie chodzilem z nimi do tej samej klasy. Nie wiem czy sie nudzily. Nie wiem jak sobie radza w zyciu ponad to ze wiem gdzie pracuja. Nie twierdze ze sa glupie:) Jednak nie przeszkadza ci to do dzis bazowac na stereotypie, ktory stworzyles sobie w wieku (+/-) 10ciu lat, nie majac zadnych kwalifikacji do oceniania czyjejs madrosci/glupoty 4 minuty temu, fluber napisał: Ale jestem tylko jeden:) Mysle ze jest sporo wiecej osob, ktorych tozsamosc w doroslym zyciu wspolksztaltuja czerwone paski z podstawowki Edytowane 28 Listopada 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 6 minut temu, fluber napisał: Nie wiem, nie chodzilem z nimi do tej samej klasy. Nie wiem czy sie nudzily. Nie wiem jak sobie radza w zyciu ponad to ze wiem gdzie pracuja. Nie twierdze ze sa glupie:) a są osoby które się nudziły czyli były głupie z Twojej klasy które poradziły sobie lepiej w życiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 2 minuty temu, julekstep napisał: Jednak nie przeszkadza ci to do dzis bazowac na stereotypie, ktory stworzyles sobie w wieku (+/-) 10ciu lat, nie majac zadnych kwalifikacji do oceniania czyjejs madrosci/glupoty Mysle ze jest sporo wiecej osob, ktorych tozsamosc w doroslym zyciu wspolksztaltuja czerwone paski z podstawowki No akurat chodzilem do szkoly dluzej niz do 10 roku zycia:) I pewnie sporo osob ktorych tozsamosc w doroslym zyciu nie wspolksztaltuja czerwone paski z podstawowki:) 1 minutę temu, Koelner napisał: a są osoby które się nudziły czyli były głupie z Twojej klasy które poradziły sobie lepiej w życiu? Trudno jest mi ocenic jak kto sobie radzi w zyciu:) Nie twierdze tez ze osoby ktore sie nudzily byly glupie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi