fluber Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Teraz, julekstep napisał: nie wiem - pisał jakiegoś posta, że moderator mu teraz IP bana dał i post zaraz zniknął ew vasquie znów nie ogarnął komputera Ale ze sie specjalnie pofatygowal napisac z innego ip i wyrazic oburzenie. Widac mielismy dla niego bardzo duze znaczenie. Pewnie nas nawet teraz czyta. Pozdrawiamy vasquez:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 6 godzin temu, fluber napisał: Ja niczego nie przykrywam, nie prowadze narracji politycznej pisu, nie jestem ich rzecznikiem, politykiem, dzialaczem ani czlonkiem, wrzucam tu rozne rzeczy, ktore mnie bawia lub niepokoja. Zabawnie to się czyta w kontekście twojego nieustannego domagania się, żebym się tłumaczył ze słów Korwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Zabawne są te mity o banach na IP jak 90% internetu działa na zmiennym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2019 Godzinę temu, Sebastian napisał: Zabawne są te mity o banach na IP jak 90% internetu działa na zmiennym Znaczy wiesz - mówimy o osobie, której nie uznałbym za zdolną do usunięcia cookies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 I jak się Wam podoba podział w Prezydium Senatu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 I będzie płacz jak PiS nie da żadnych wicemarszałków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Było o Żyrardowie. Ludzie chcieli przywrócenia bazy ulicy "Jedności robotniczej" w tej kwestiijesteśmy wsparło ich nawet miejscowe koło AK. Ale władza która jest zobowiązana do przeprowadzenia tej zmiany powiedziała, że nie już. Państwo prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Fajna ta demokracja, najbardziej mają ją w dupie ci, którzy najbardziej o niej drą mordę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Straszne jest to, że gdyby była możliwość zmiany ordynacji i rozwiązania sejmu to jestem skłonny pójść ramię w ramię że zje***y od Kurwina. Zresztą Lewica i Konfederacja zyskałyby najbardziej gdyby teraz było kolejne wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 29 minut temu, ptak napisał: Straszne jest to, że gdyby była możliwość zmiany ordynacji i rozwiązania sejmu to jestem skłonny pójść ramię w ramię że zje***y od Kurwina. Zresztą Lewica i Konfederacja zyskałyby najbardziej gdyby teraz było kolejne wybory. co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) "co?" w kwestii tego, że dopuszczam wspólne działania z ekipą Kurwina, czy to że Lewica i Konfederacja najwiecej zyskałyby na zmianie ordynacji i powtórnych wyborach? Edytowane 10 Listopada 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 36 minut temu, ptak napisał: "co?" w kwestii tego, że dopuszczam wspólne działania z ekipą Kurwina, czy to że Lewica i Konfederacja najwiecej zyskałyby na zmianie ordynacji i powtórnych wyborach? Jakoś dziwnie przeczytałem tego posta i nie skumałem Nie będzie zmiany ordynacji. Nikt za tym nie zagłosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 duże partie a nie nikt. lewica zyskałaby 9, Konfa 20 takie coś bezpartyjne miałoby 4 (gdyby zlikwidować próg 5%) PiS -34, KO -8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Już widzę przepychających się posłów PiSu i PO do podpisu zmiany ordynacji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 dlatego napisałem, że dużym to nie na rękę. gdybyśmy mieli niezawisłe sadownictwo i TK to można zrobić wariant niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 2 minuty temu, quevas napisał: wirtualnego Vasqueza, którego wszyscy kochaliśmy i podziwialiśmy Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) 35 minut temu, quevas napisał: poecie nie wypada znać się na takich rzeczach, ale miejscowej siostrze Ratched ufam jeszcze mniej niż MacMurphy swojemu egzemplarzowi, zwłaszcza w okolicach 11 Listopada, kiedy to, w ub. roku, dokonała skutecznego zamachu na wirtualnego Vasqueza, którego wszyscy kochaliśmy i podziwialiśmy warto było zrobić te parę kroków do drugiego pokoju, żeby dowiedzieć się, że sa takie momenty, kiedy staję się dla was ważniejszy niż Kaczyński, Jachira i Korwin do kupy zlepieni Forumowicz wyklety Edytowane 10 Listopada 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 26 minut temu, quevas napisał: zaopiekuj się mną/nawet gdy nie będę chciał zaopiekuj się mną/nawet gdy powodów brak zaopiekuj się mną/mocno tak powstał z ziemi, którego dręczy Głódź Muszę Ci powiedzieć, że nie tęskniłem a Ty jeszcze utwierdzasz mnie w przekonaniu, że pomyłką jest to, że możesz tutaj pisać. Różni ludzie tu piszą, w zasadzie każdemu zdarza się jakąś głupotę napisać. I ok, każdy jest człowiekiem i może się czasem pomylić. Ale Ty Vasquez piszesz głupoty w każdym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 10 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 W ramach przypomnienia wiedzy z historii współczesnej dziś lekcja o sojuszu między IIIRP z premierem Mazowieckim a zsrr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 wesołego 11 listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi