bulek Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jeśli się cokolwiek innego okaże, to po prostu to już będzie stalinowski PRL i trzeba się będzie zastanowić, jak go zwalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Godzinę temu, bulek napisał: Jeśli się cokolwiek innego okaże, to po prostu to już będzie stalinowski PRL i trzeba się będzie zastanowić, jak go zwalczyć. Czekam na konkluzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 37 minut temu, DeltaCenter napisał: Czekam na konkluzje. wyjdzie na ulice, i krzyknie: precz z komuną ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 2 godziny temu, Vice-kontorezerwowe napisał: wyjdzie na ulice, i krzyknie: precz z komuną ! Od tego są chyba wyborcy konfederacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 21 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) 7 minut temu, josephnba napisał: Od tego są chyba wyborcy konfederacji? Zawsze powtarzam: możesz wyjść na ulice, i krzyknąć PRZECZ Z KOMUNA! a możesz też tych komunistów pozabijać. Od tego wyjścia na ulice, i krzyczenia precz z Komuną! do zabijania tych komuchów masz jeszcze mase innych rozwiązan. każdy wedle swoich chęci, i możliwości. Edytowane 21 Października 2019 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Pytanie tylko kto ma decydować o tym kto jest tym komuchem a kto jeszcze nie Edytowane 22 Października 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 26 minut temu, josephnba napisał: Pytanie tylko kto ma decydować o tym kto jest tym komuchem a kto jeszcze nie Dokładnie. Ja w sumie nie wiem, co to hasło oznacza. Dorobek PRL? Ludzi związanych z PZPR? A może młodych ludzi z lewicy, np. Zielonych? Mam wrażenie, że dla niektórych "komuna" to wszystko to, co im się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 40 minut temu, andy13 napisał: Dokładnie. Ja w sumie nie wiem, co to hasło oznacza. Wyrazy współczucia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Aktualnie to mamy paradoks w stylu, że w ramach jednej koalicji mamy zwolenników komunizmu i ludzi krzyczących precz z komuną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 godziny temu, RappaR napisał: Aktualnie to mamy paradoks w stylu, że w ramach jednej koalicji mamy zwolenników komunizmu i ludzi krzyczących precz z komuną. KontrWzmianka o Stanisławie Piotrowiczu za 5...4...3...2... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Godzinę temu, DeltaCenter napisał: KontrWzmianka o Stanisławie Piotrowiczu za 5...4...3...2... Gdyby to chodziło tylko o niego Były prezes Orlenu z mojego rodzinnego miasta, nieformalny skarbnik PiSu Poza tym dlaczego nie wypominać Piotrowicza? Gdyby był tylko szarym posłem, to jeszcze rozumiem, ale z niego zrobili człowieka od rozliczenia komuny Jak na dłoni widać iż PiS pod wieloma względami niczym nie różni się od innych Edytowane 22 Października 2019 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Godzinę temu, josephnba napisał: Jak na dłoni widać iż PiS pod wieloma względami niczym nie różni się od innych Ameryki nie odkryłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 16 minut temu, Cardi napisał: Ameryki nie odkryłeś Mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci, że Pan z gifa należał do Związku Młodzieży Socjalistycznej, a następnie przez 20 lat do Stronnictwa Demokratycznego?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, fluber napisał: Mam nadzieję, że nie przeszkadza Ci, że Pan z gifa należał do Związku Młodzieży Socjalistycznej, a następnie przez 20 lat do Stronnictwa Demokratycznego?:) Stara ta płyta, odkurzyłbyś ją chociaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 10 minut temu, Cardi napisał: Stara ta płyta, odkurzyłbyś ją chociaż. Komunistyczna przeszlosc we wszystkich partiach to stara plyta:) Po prostu bawia mnie te uwagi o komunie i tym ze wszyscy sa tacy sami kucy ktorych nie bylo na swiecie kiedy korwin juz robil interesy z komunistami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 3 minuty temu, fluber napisał: Komunistyczna przeszlosc we wszystkich partiach to stara plyta:) Po prostu bawia mnie te uwagi o komunie i tym ze wszyscy sa tacy sami kucy ktorych nie bylo na swiecie kiedy korwin juz robil interesy z komunistami:) Jak tak lubisz historię, to proszę: https://wiadomosci.wp.pl/j-kaczynski-precz-z-komuna-i-postkomuna-6031710776918657a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Jak tak lubisz historię, to proszę: https://wiadomosci.wp.pl/j-kaczynski-precz-z-komuna-i-postkomuna-6031710776918657a to fotomontaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: to fotomontaż That's what he said Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 10 minut temu, Cardi napisał: Jak tak lubisz historię, to proszę: https://wiadomosci.wp.pl/j-kaczynski-precz-z-komuna-i-postkomuna-6031710776918657a Widze ze historii uczysz sie z fakenewsow i memow:) nie jestem zaskoczony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Widze ze historii uczysz sie z fakenewsow i memow:) nie jestem zaskoczony:) No tak, Jarek zaprzeczył więc fotomontaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi