Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 5 minut temu, Lucas napisał: Dopytywany, czy Polska powinna opuścić nie tylko NATO, ale również Unię Europejską, lider Konfederacji odpowiedział „oczywiście”. – Ale niekoniecznie należałoby od razu wchodzić do strefy rublowej – dodał. Korwin, który może celować głównie w elektorat PiSu wrzuca coś takiego tuz przed wyborami, przecież to jest dramat z kampanijnego punktu widzenia, a część wypowiedzi z tej rozmowy daje tylko kolejne argumenty do nazywania go ruskim agentem Bycie opcją prorosyjską w Polsce to mocny strzał w stopę. To prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Godzinę temu, Lucas napisał: Korwin, który może celować głównie w elektorat PiSu wrzuca coś takiego tuz przed wyborami, przecież to jest dramat z kampanijnego punktu widzenia, a część wypowiedzi z tej rozmowy daje tylko kolejne argumenty do nazywania go ruskim agentem Bycie opcją prorosyjską w Polsce to mocny strzał w stopę. Nie może. Jego elektorat to ludzie młodzi, a PiS to głównie ludzie starzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 6 minut temu, RappaR napisał: Nie może. Jego elektorat to ludzie młodzi, a PiS to głównie ludzie starzy. Najwięcej ludzi młodych w eurowyborach głosowało na PiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 25 minut temu, Lucas napisał: Najwięcej ludzi młodych w eurowyborach głosowało na PiS Co nie oznacza ze jego elektorat to glownie ludzie mlodzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Teraz, fluber napisał: Co nie oznacza ze jego elektorat to glownie ludzie mlodzi:) Nie oznacza i tego nie napisalem, ale właśnie taki narodowy młody elektorat PiSu może przyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1 godzinę temu, Cardi napisał: Pan Naczelna Obelga Forum się oburzył, bo sam dostał obelgą, nieźle Może się zastanowisz jak ciśniemi i mi podobnym od c*** wie kogo, chociaż wcale na to nie liczę. Nie widzisz roznicy w napisaniu joseph to xxx a napisaniu czegokolwiek na jego dziecko (ktorego na oczy nie widziales)? Nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciuki, zebys kiedys to dostrzegl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 17 minut temu, julekstep napisał: Nie widzisz roznicy w napisaniu joseph to xxx a napisaniu czegokolwiek na jego dziecko (ktorego na oczy nie widziales)? Nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciuki, zebys kiedys to dostrzegl. Widzę, pytaj josepha, który obraża i mnie i hurtem "mi podobnych" wcale nie jest taki bez winy. P.S. Żadnego z Was nie widziałem na oczy, nie tylko jego dziecka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 26 minut temu, julekstep napisał: Nie widzisz roznicy w napisaniu joseph to xxx a napisaniu czegokolwiek na jego dziecko (ktorego na oczy nie widziales)? Nie pozostaje mi nic innego jak trzymac kciuki, zebys kiedys to dostrzegl. No bez jaj, żeby z "bachora" robić "pisanie czegokolwiek na dziecko". Bądźmy poważni, nie znam dziecka josepha, mały Antoni może nawet nie istnieć, bo nie znam josepha, a tym bardziej jego niesfornego malca. Nie było moją intencją ani obrażanie josepha, ani tym bardziej małego Antoniego. Widzę, że paru młodych ojców jest tu mocno przewrażliwionych na tym punkcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 2 godziny temu, Lucas napisał: Korwin to poleciał grubiej z tym wyjściem z NATO i wejściem z rosyjską strefę wpływu (ale łaskawie na razie bez przyjmowania rubla) Korwin jest typową osobą , która może sobie popi*****ić głupoty bez konsekwencji i robi to od lat. dlatego nadal zostaje politycznym klaunem zamiast poważnym politykiem , ale tak jak go lubię to mało którego polityka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Do sposobu prowadzenia polityki przez Korwina dobrze pasuje pewna pasta rok 2043 wybory parlamentarne ogólnie PiS rozpierdolił Polskę do cna myślisz, że pójdziesz zagłosować tylko k**** na kogo wszystkie opcje c***owe na plakacie vis a vis widzisz Janusza Korwina-Mikke wspominasz sobie młodość, jak jeszcze byłeś kucem troszkę żeżuncja ale c***, może pomożesz dziadkowi wejść do Sejmu ile on teraz ma lat? XD w radiu słyszysz, że wstępne sondaże dają Korwinowi 4,9 % XD O c*** idziesz w stronę lokalu wyborczego niedługo zamykają OKOKOK będzie beka nie do wiary, po drodze spotykasz Korwina XD wygląda tak, jak go zapamiętałeś z młodości Panie Januszu, właśnie idę na Pana zagłosować! COOOOO, ADOLF HITLER, HITLER ADOLF? No tak Panie Januszu, słyszałem, że niewiele do progu Panu brakuje Korwin coś mruknął, coś tupnął - zaprosił mnie na wódkę Ale może jeszcze skoczymy zagłosować? XD Nie nie nie, wszystko jest oszacowane do perfekcji, mam doświadczenie! No niby ma XD Idę na wódkę z Korwinem Ma bardzo ładne mieszkanie, jego dwudziestoletnia żona polewa nam po szklaneczce Ależ Panie Januszu, tak po całej szklance? Jest, jest, je-je-je-je-jest co świętować! Nie protestujesz Pijesz z Korwinem, chłop ma łeb jak skurwesyn Ogłoszenie wstępnych wyników wyborów Już mocno podpity jesteś Partia Janusza Korwina-Mikke J.A.N.U.S.Z. zdobywa 4,99999999% poparcia COOOOOOOOOOOO? Korwin zaczyna tańczyć Technologia poszła do przodu, po godzinie wynik jest pewny Zabrakło jednego głosu, by Korwin przekroczył próg Korwin całuje Cię po stopach i tańczy jeszcze gwałtowniej O CO CHODZI?! Korwin opowiada Ci swoją historię Założył się kiedyś z kumplem, że zabraknie mu jednego głosu, by wejść do Sejmu Ten jeden głos to był jego cel Jego dążenie Jego ideał W 2015 było blisko, ale nie pykło Dopracowywał to latami Raz było lepiej, raz gorzej, ale nie o to chodziło W końcu jest 4,999999% CEL OSTATECZNY Wspominasz te wszystkie nieprzespane noce, gdy spamowałeś Internet dla krula Te wszystkie utracone przyjaźnie i miłości, bo Korwin O CO BYŁ TEN ZAKŁAD, krzyczysz, a w oczach masz łzy O dzie-dzie-dzie-dziesięć złotych Ale jegomość, z którym się założyłem, zmarł ALE JAKA SATYSFAKCJA! Czujesz gniew, wódka dodała Ci animuszu Wyjmujesz rewolwer, Korwin robi to samo w mgnieniu oka Salon przekształca się w dziki zachód Zza kanapy prujesz do Korwina, on ukrył się za zegarem Puf-puf To już jest koniec, trafił Cię Umierasz Korwin podchodzi nad Twoje wykrwawiające się ciało Jego bęben przykrył Twój świat Muszę Panu powiedzieć coś w se-se-se-sekrecie Ostatnia rzecz, jaką usłyszałem przed śmiercią Na dnie Rowu Mariańskiego żyją ru-ru-ru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 3 godziny temu, fluber napisał: W analogiach nie jesteś zbyt mocny:) Nie zamierzałem silić się na wyszukane analogie, napisałem tak żeby twój prymitywny obrażający dzieci umysł zrozumiał przekaz @Cardi obrażaj mnie ile chcesz, spłynie to po mnie. Chodzi o obrażanie bliskich ale rozumiem że akurat ty i Tobie podobne kurviny mają problemy wynikające z braku umiejętności czytania ze zrozumieniem 3 godziny temu, fluber napisał: W analogiach nie jesteś zbyt mocny:) Nie zamierzałem silić się na wyszukane analogie, napisałem tak żeby twój prymitywny obrażający dzieci umysł zrozumiał przekaz @Cardi obrażaj mnie ile chcesz, spłynie to po mnie. Chodzi o obrażanie bliskich ale rozumiem że akurat ty i Tobie podobne kurviny mają problemy wynikające z braku umiejętności czytania ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 2 minuty temu, josephnba napisał: Nie zamierzałem silić się na wyszukane analogie, napisałem tak żeby twój prymitywny obrażający dzieci umysł zrozumiał przekaz Twoja analogia jest bez sensu, więc mój prymitywny obrażający dzieci umysł nie zrozumiał przekazu:) Natomiast ja powtórzę, nie miałem zamiaru obrażać małego Antoniego, zmieniłem już to słowo, które Ci się nie spodobało w oryginalnym zapisie. Chciałem się tylko pośmiać, że nazwałeś dzieciaka Antoni, a masz taką alergię na Macierewicza i innych posądzasz o bycie fanami pisu, zupełnie bezpodstawnie. To nie ja biorę 500+, więc Ty jesteś bardziej stereotypowym wyborcą PIS-u niż ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 3 minuty temu, josephnba napisał: @Cardi obrażaj mnie ile chcesz, spłynie to po mnie. Chodzi o obrażanie bliskich ale rozumiem że akurat ty i Tobie podobne kurviny mają problemy wynikające z braku umiejętności czytania ze zrozumieniem Czyli możesz obrażać kogoś, jego poglądy, przekonania, wartości, ale bliskich już nie, dobrze że chociaż znamy już zasady dyskusji Jak dzieciak w szkole zacznie cisnąć po twoim dziecku, to komu zajebiesz sztachetą? Dzieciakowi, jego rodzicom czy pani dyrektor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) 23 minuty temu, fluber napisał: No bez jaj, żeby z "bachora" robić "pisanie czegokolwiek na dziecko". Bądźmy poważni, nie znam dziecka josepha, mały Antoni może nawet nie istnieć, bo nie znam josepha, a tym bardziej jego niesfornego malca. Nie było moją intencją ani obrażanie josepha, ani tym bardziej małego Antoniego. Widzę, że paru młodych ojców jest tu mocno przewrażliwionych na tym punkcie. http://sfd.kuria.lublin.pl/index.php/artykuly/katechezy-formacyjne/2847-7-grzechow-gownych-zazdro-ks-wojciech-rebeta 2 minuty temu, Cardi napisał: Czyli możesz obrażać kogoś, jego poglądy, przekonania, wartości, ale bliskich już nie, dobrze że chociaż znamy już zasady dyskusji Jak dzieciak w szkole zacznie cisnąć po twoim dziecku, to komu zajebiesz sztachetą? Dzieciakowi, jego rodzicom czy pani dyrektor? W jakiej bańce się wychowywałeś? Edytowane 4 Października 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: http://sfd.kuria.lublin.pl/index.php/artykuly/katechezy-formacyjne/2847-7-grzechow-gownych-zazdro-ks-wojciech-rebeta W jakiej bańce się wychowywałeś? Wychowali mnie rodzice, nie mydlane stwory tworzące bańki. Czy Ty właśnie obrażasz moich bliskich? Nie wiesz, że nie można? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Teraz, Cardi napisał: Wychowali mnie rodzice, nie mydlane stwory tworzące bańki. Czy Ty właśnie obrażasz moich bliskich? Nie wiesz, że nie można? aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 3 minuty temu, julekstep napisał: http://sfd.kuria.lublin.pl/index.php/artykuly/katechezy-formacyjne/2847-7-grzechow-gownych-zazdro-ks-wojciech-rebeta Jeszcze będą z Ciebie ludzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Prezydent Stanów Zjednoczonych Donald Trump ogłosił dzisiaj, że właśnie podpisał zgodę na włączenie Polski do programu ruchu bezwizowego. Edytowane 4 Października 2019 przez Vice-kontorezerwowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 9 dni przed wyborami. Pszypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Antoni to imię po wujku mojej żony który po śmierci jej ojca pomagał teściowej Rozumiem że nie było twoim celem obrazić mojego syna. Zagalopowales się, przyjmuję przeprosiny. @Cardikiedy mój syn wda się w bójkę to będzie jego problem. Choć do szkoły wezwą mnie oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi