DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Za Kurskiego TVP to czysta propaganda, a przed nim za PO telewizja publiczna, to jak to ujął vasquez, w miarę obiektywne przyglądanie się władzy. Jakoś tak to ujął. Nie taki młody jestem I pamiętam, TVP za Unii Wolności, za rządów Kwiatkowskiego gdy rządowi Buzka wytykano dzień w dzień kolejną ofiarę mrozów, pamiętam jak w programie "Co pani na to" debatowały cztery Magdaleny Środy plus prowadzący na jedną Fedyszak Radziejowską, jak TVP produkowała dokumenty Pani Arnold albo "Dramat w trzech aktach, pamiętam rzetelność Lisa, Kraśki i Lewickiej. I to w czasach gdy jakieś 25% czynnych wyborców posiadała jedynie Tygodnik Soludarność, przez kilka lat Wprost i Uważam Rze I Rzepę. Nie było takiego dostępu do internetu I nie miało się wyboru żeby przełączyc w kazdej chwili na TVN czy polsat. Teraz slysze przekaz o czyms niewybaczalnym bo jak to możliwe żeby jakaś prawica mogła mieć swój kanał komunikacji ze społeczeństwem. Stosunek sil w mediach zmienil sie z 95 do 5 na 60 do 40. Dla vasquezów problem jest taki że I'm marzy się sytuacji stosunku sil 100 do 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 46 minut temu, julekstep napisał: sytuacja kiedy 50% mediów jest ostro zjebana w jedną a 50% ostro zjebana w drugą stronę tylko że tak nawet nie jest, bo jedna strona przesadza mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Teraz, lorak napisał: tylko że tak nawet nie jest, bo jedna strona przesadza mocniej. Jak to zmierzyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 15 minut temu, DeltaCenter napisał: a przed nim za PO telewizja publiczna, to jak to ujął vasquez, w miarę obiektywne przyglądanie się władzy. Jakoś tak to ujął. Przed Kurskim w programie Tomasz Lis na żywo, programie prowadzonym przez niezwykle obiektywnego i niezaangażowanego politycznie dziennikarza, jakiś tydzień przed wyborami prezydenckimi, w porze największej oglądalności, atakowano w sposób bezczelny dziecko kandydata na prezydenta z PIS-u, wrzucając wypowiedzi Kingi Dudy, które nigdy nie miały miejsca i zostały wyssane z brudnego palca, o tym że jak Duda zostanie prezydentem to zabierze "Idzie" Oskara na przykład. Był to oczywiście przykład w miarę obiektywnego przyglądania się władzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 6 minut temu, julekstep napisał: Jak to zmierzyłeś? Obejrzyj proszę pogram Studio Polska, dostępny tu: https://vod.tvp.pl/video/studio-polska,21092019,44186263 I podaj przykład jakiegokolwiek programu z TVN, których choćby zbliża się do niego poziomem stronniczości i propagandy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 1 minutę temu, jack napisał: Obejrzyj proszę pogram Studio Polska, dostępny tu: https://vod.tvp.pl/video/studio-polska,21092019,44186263 I podaj przykład jakiegokolwiek programu z TVN, których choćby zbliża się do niego poziomem stronniczości i propagandy. Na Wspólnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 28 minut temu, karl napisał: Mamy całkowicie odmienne zdanie co do wcześniejszych przekazów idących z TV. Dość powiedzieć, że dopiero teraz paski z Wiadomości robią furorę w internecie Dziś w internecie furorę robi byle dzieciak który puści bąka. O co tyle hałasu jak mało kto dziś ogląda TV. Lubię ten przekaz @jack Mieliscie swoje Radio Maryja, TV Republika. O co Wam chodzi? Miej swój klub Utah Jazz, kto wam zabrania sprowadzac Duranta czy Kawhiego. 19 minut temu, julekstep napisał: Jak to zmierzyłeś? Za pomocą ilosci komentarzy pod artykułem na gazeta.pl 5 minut temu, jack napisał: Obejrzyj proszę pogram Studio Polska, dostępny tu: https://vod.tvp.pl/video/studio-polska,21092019,44186263 I podaj przykład jakiegokolwiek programu z TVN, których choćby zbliża się do niego poziomem stronniczości i propagandy. Śniadanie mistrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 10 minut temu, DeltaCenter napisał: Lubię ten przekaz @jack Mieliscie swoje Radio Maryja, TV Republika. O co Wam chodzi? I tak powinno być, każdy ma swoje TV Republika czy inne TVN a wszyscy mają publiczne TVP. Czy to wina widzów TVN, że TV Republika była marna jakościowo i nie puszczała fajowych seriali? Trzeba było kupić odkupić od TVP licencję na koło fortuny. Edytowane 25 Września 2019 przez jack dla jasności, nie oglądam TVN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 18 minut temu, DeltaCenter napisał: Mieliscie swoje Radio Maryja, TV Republika. O co Wam chodzi? A ile czasu tłukła się TV Trwam o miejsce na Multiplexie? Republika na Multiplex trafiła chyba dopiero po tym jak Platforma w 2015 przegrała wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 @jack Problem był taki, że przez prawie cały okres III RP, najzwijmy to umownie, jedna strona miała na wyłączność TVP oraz TVN(GW). Ciekawe czy w Wiadomościach znajdziesz podobny Materiał do tego jaki opublikowano w glownym wydaniu Faktow TVN kilka lat temu. Drżącym glosem Kolenda-Zaleska rzekomo cytowala Kaczyńskiego, który podobno miał mówić o "prawsziwych Polakach", zadnego nagrania audio czy video z tej wypowiedzi. A do tego w materiale wypowiedzi ekspertów w tym Edelmana, kilka migawek z archiwalnych zdjęć ludzi w pasiakach z niemieckich obozów zagłady. I tak kilka tygodni grzano temat. Z premedytacja temat zmyślono, vasquezy wierza do dzis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 4 minuty temu, DeltaCenter napisał: @jack Problem był taki, że przez prawie cały okres III RP, najzwijmy to umownie, jedna strona miała na wyłączność TVP oraz TVN(GW). Ciekawe czy w Wiadomościach znajdziesz podobny Materiał do tego jaki opublikowano w glownym wydaniu Faktow TVN kilka lat temu. Drżącym glosem Kolenda-Zaleska rzekomo cytowala Kaczyńskiego, który podobno miał mówić o "prawsziwych Polakach", zadnego nagrania audio czy video z tej wypowiedzi. A do tego w materiale wypowiedzi ekspertów w tym Edelmana, kilka migawek z archiwalnych zdjęć ludzi w pasiakach z niemieckich obozów zagłady. I tak kilka tygodni grzano temat. Z premedytacja temat zmyślono, vasquezy wierza do dzis. O tym mowa? A tu jeszcze na czasie kpi z osób chorych umysłowo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 46 minut temu, julekstep napisał: Jak to zmierzyłeś? na podstawie kryteriów z tego filmu a ty swoje 50-50 skąd wziąłeś? oglądasz w ogóle "wiadomości" oraz "fakty"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Teraz, lorak napisał: a ty swoje 50-50 skąd wziąłeś? oglądasz w ogóle "wiadomości" oraz "fakty"? przecież pisałem już, że wg mnie oglądanie tv to strata czasu wnioski wyciągnij sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: przecież pisałem już, że wg mnie oglądanie tv to strata czasu wnioski wyciągnij sam czyli trollujesz pisząc 50-50, bo nie masz podstaw ku takiemu stwierdzeniu. ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 13 minut temu, fluber napisał: A ile czasu tłukła się TV Trwam o miejsce na Multiplexie? Republika na Multiplex trafiła chyba dopiero po tym jak Platforma w 2015 przegrała wybory. Taki kwiatek z wiki: Od 1 października 2014 stacja rozpoczęła nadawanie na platformie satelitarnej Platforma Canal+ na pozycji 28 dla abonentów pakietu Comfort+ oraz w ofercie programowej Orange TV; w tym czasie kanał był dostępny w zasięgu 19,3% całej Polski. Śmieszne to w kontekście wpisów @jack 2 minuty temu, lorak napisał: czyli trollujesz pisząc 50-50, bo nie masz podstaw ku takiemu stwierdzeniu. ok. Oczywiście. Ja jestem forumowym trollem, Ty forumowym specem od statystyk. Z wielką siłą łączy się wielka odpowiedzialność, więc od Ciebie powinno się oczekiwać metodologii (sam napisałeś, że 'trolluję', więc jak widać ja odegrałem swoją rolę prawidłowo) Edytowane 25 Września 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 7 minut temu, jack napisał: O tym mowa? A tu jeszcze na czasie kpi z osób chorych umysłowo: Po tym poście o oczyszczalni myślałem, że jesteś trochę mądrzejszy, ale wrzucając te powycinane kawałki udowadniasz, że się myliłem:) Zresztą nie powinieneś wypowiadać się o TVP po tym, jak wygłosiłeś tyradę, jaką propagandę serwują o tym, że zrobią w tydzień rurociąg na Wiśle, który przejmie na ścieki, bo się nie da, po czym po tygodniu ten rurociąg stał, tak jak podali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 7 minut temu, julekstep napisał: Taki kwiatek z wiki: Od 1 października 2014 stacja rozpoczęła nadawanie na platformie satelitarnej Platforma Canal+ na pozycji 28 dla abonentów pakietu Comfort+ oraz w ofercie programowej Orange TV; w tym czasie kanał był dostępny w zasięgu 19,3% całej Polski. Śmieszne to w kontekście wpisów @jack Oczywiście. Ja jestem forumowym trollem, Ty forumowym specem od statystyk. Z wielką siłą łączy się wielka odpowiedzialność, więc od Ciebie powinno się oczekiwać metodologii (sam napisałeś, że 'trolluję', więc jak widać ja odegrałem swoją rolę prawidłowo) już to chyba kiedyś wrzucałem, no ale masz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: Taki kwiatek z wiki: Od 1 października 2014 stacja rozpoczęła nadawanie na platformie satelitarnej Platforma Canal+ na pozycji 28 dla abonentów pakietu Comfort+ oraz w ofercie programowej Orange TV; w tym czasie kanał był dostępny w zasięgu 19,3% całej Polski. Śmieszne to w kontekście wpisów @jack z tego samego źródła: 24 kwietnia 2013 wydano oświadczenie o podpisaniu umowy na nadawanie kanału w platformie Cyfrowy Polsat Kto chciał ten miał i to po taniości. W czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, jack napisał: z tego samego źródła: 24 kwietnia 2013 wydano oświadczenie o podpisaniu umowy na nadawanie kanału w platformie Cyfrowy Polsat Kto chciał ten miał i to po taniości. W czym problem? ja np nie miałem nigdy cyfrowego polsatu ani canal+ (patologii pincet plus nie stać ) no ale czaję twój mindset tutaj, tylko że teraz też masz Nesweeka, Poliytkę, GW i TVN, więc "co Cię boli"? @lorak - jak bym miał 2 godziny na filmik na YT, albo na przeczytanie jakiejś analizy (analizowałeś autorów tak btw?) to bym se pograł w lola. Wydawanie hajsów z podatków Koelnera i innych zaradnych współobywateli jest czasochłonne Edytowane 25 Września 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał: ja np nie miałem nigdy cyfrowego polsatu ani canal+ (patologii pincet plus nie stać ) no ale czaję twój mindset tutaj, tylko że teraz też masz Nesweeka, Poliytkę, GW i TVN, więc "co Cię boli"? @lorak - jak bym miał 2 godziny na filmik na YT, albo na przeczytanie jakiejś analizy (analizowałeś autorów tak btw?) to bym se pograł w lola. Wydawanie hajsów z podatków Koelnera i innych zaradnych współobywateli jest czasochłonne @julekstep Rzuć sobie okiem na stronę 31 ( wykres 13) i stronę 33 ( wykres 14)i stronę 34 ( wykres 15) tego raportu Zajebisty jest ten raport:) Podmiot, względem którego pojawiły się negatywne określenia („Wiadomości” TVP) Liczba wskazań Prawo i Sprawiedliwość 5 Opozycja 4 Platforma Obywatelska 2 radni koalicji obywatelskiej miasta Warszawy 1 Władze miasta Częstochowy z prezydentem Krzysztofem Matyjaszczykiem z SLD na czele 1 Rafał Trzaskowski; Opozycja 1 Władze Warszawy 1 Hanna Gronkiewicz Waltz 1 Bartłomiej Misiewicz 1 PO-PSL 1 Podmiot, względem którego pojawiły się negatywne określenia („Fakty” TVN) Liczba wskazań Prawo i Sprawiedliwość 7 Andrzej Duda 6 Hanna Zdanowska 3 Mateusz Morawiecki 3 Rząd 2 Uczestnicy marszu niepodległości 2 Agnieszka Maria Dudzińska 1 CBA 1 Edytowane 25 Września 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi