Skocz do zawartości

Polska scena polityczna w Internecie

Findek

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 28.08.2019 o 13:57, quevas napisał(a):

ale tylko dla tych z paszportem "Bóg, Honor, Ojczyzna"

Rozwiń  

Oby nie dla tych z paszportem Ein Volk, ein Reich, ein Führerin :)

W dniu 28.08.2019 o 14:15, quevas napisał(a):

5 czy 6 lat temu nie byłoby potrzeby dokonywania takich rachunków

Rozwiń  

Bronek by wszystkich doskonale widział z krzesła, nie trzebaby liczyć

W dniu 28.08.2019 o 14:51, quevas napisał(a):

bez amerykańskiego prezydenta analfabety przemawiającego do Polaków jak do dzieci, to faktycznie żaden splendor oraz niska ranga

Rozwiń  

Mimo Twojego wielkiego bulu związanego z odsunięciem PełO od koryta trwam w nadzieji że już do niego nie wrócą :) 

Edytowane przez Cardi

Tema o Amazonii się założył, a widzę, że w Warszawie katastrofa ekologiczna...

435 tysięcy metrów sześciennych na dobę wypuszcza ta oczyszczalnia a awaria jest od 12 godzin, czyli 220 tysięcy metrów sześciennych ścieków w Wiśle, przy tym poziomie wody to jest katastrofa:/

Edytowane przez fluber

W dniu 28.08.2019 o 15:20, quevas napisał(a):

tam teraz ein Multikulti

wirus ein Reich grasuje we wsiach wschodniej Polski na czele z Białymstokiem

ja też

musieliby usunąć leżącego jak pijany wór w tym korycie Kuchcińskiego, a mnie takie perwersyjne widoki sprawiają grzeszną przyjemność

Rozwiń  

Blisko, też na B, ale Bruksela i Berlin

Ale Pawlak, Sawicki, Nowak i Drzewiecki już spoko? :)

W dniu 28.08.2019 o 17:47, DeltaCenter napisał(a):

Prawie jak w Rosji, gdy o awarii powiadamia się kilka dni po fakcie.

Rozwiń  

Spokojnie, w TVN-ie powiedzieli, że luz, bo się wymiesza z wodą.

Generalnie jeżeli warszawskie ścieki zamiast być oczyszczane mogą wpływać z powrotem do Wisły i to nie robi żadnej różnicy to po c*** jest ta oczyszczalnia? Jak mnie wkurwia takie chamskie robienie z ludzi idiotów....

Edytowane przez fluber

W dniu 28.08.2019 o 19:48, DeltaCenter napisał(a):

A zachowanie GreenPeace było takie przewidywalne. Kursy na ich zachowanie po całym tym ścieku buki obstawiłyby na 1.00000001

Rozwiń  

"Miasto jest nasze" ktorym platforma obiecala stolki nawet sie nie zajakneli. Apolityczni ekolodzy aktywisci. 

W dniu 28.08.2019 o 18:41, fluber napisał(a):

Jak mnie wkurwia takie chamskie robienie z ludzi idiotów....

Rozwiń  

TVP przyzwyczaja

http://metrowarszawa.gazeta.pl/metrowarszawa/7,141110,25132232,sztab-kryzysowy-po-awarii-sciekow-w-oczyszczalni-wojsko-gotowe.html#s=BoxOpImg1

to jest k**** skandal, jeśli Trzaskowski o tym wiedział a nie powiadomił to należy się konferencja prasowo i pokuta. c*** nie gospodarz.

Edytowane przez Koelner

dosyć ,że na nich cały kraj pracuje , obsrywają nas i śmierdzieć będzie w północnej Polski to jeszcze to

http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25131184,dzieki-smartfonom-kibicow-wiemy-o-nich-wszystko-nawet-to-ilu.html

16,45 procent homo wśród żylety , wiedziałem ;-;]

to jak Panowie z tym pedałowaniem ?

W dniu 29.08.2019 o 06:46, Camelus napisał(a):

W TVP zakładam ani słowa o tym?

Rozwiń  

No ja np. wczoraj z twittera TVP Info się o tym dowiedziałem, więc raczej wątpię:)

W dniu 28.08.2019 o 21:07, Tecu napisał(a):

Btw - wiecie, że dopiero od 2012 roku wszystkie ścieki Warszawy były filtrowane? Wcześniej część trafiała do Wisły po prostu i non stop.

Rozwiń  

Btw. wiecie, że przed 2012 nieczystości, które nie trafiały do oczyszczalni ścieków trafiały do specjalnych odstojników i były oczyszczane mechanicznie przed wypuszczeniem ich do Wisły?. Teraz trafiają do Wisły nieoczyszczone. Na Onecie podają (aż nie chce mi się wierzyć), że 3000 litrów nieczystości na sekundę, a GIS podaje, że naprawa potrwa co najmniej kilka tygodni. Dla 3 powiatów za zrzutem ścieków przez które przepływa Wisła wydano alerty RCB o zakazie kąpieli i używania wody z Wisły do mycia lub nie daj Boże gotowania.

W dniu 29.08.2019 o 06:24, Koelner napisał(a):

dosyć ,że na nich cały kraj pracuje , obsrywają nas i śmierdzieć będzie w północnej Polski to jeszcze to

http://www.sport.pl/pilka/7,65039,25131184,dzieki-smartfonom-kibicow-wiemy-o-nich-wszystko-nawet-to-ilu.html

16,45 procent homo wśród żylety , wiedziałem ;-;]

to jak Panowie z tym pedałowaniem ?

Rozwiń  

czytanie ze zrozumieniem - ciężka sprawa! 

W dniu 29.08.2019 o 08:18, julekstep napisał(a):

czytanie ze zrozumieniem - ciężka sprawa! 

Rozwiń  

julek nie bierz tego do siebie , przez to słaby jesteś recenzent ;]

nawet jeśli używa tyle procent aplikacji gejowskiej randkowej to jest też procent tych co nie używa. procent dość spory ale w samej Warszawie procent jest pewnie znacznie większy , szczególnie ,że sport a tym bardziej piłkarski wydaje się bardziej hetero niż np. balet, opera czy teatr ;]

Edytowane przez Koelner

• ely3 zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.