Skocz do zawartości

Www.fb-ninja.com

Leszczur

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 9.10.2021 o 08:52, Mikowal83 napisał:

Czy fb-ninja będzie działać w tym roku?

Zalogowałem się jak zawsze ale nie da się zaimportować żadnej z lig na Yahoo.

Nie ma żadnego komunikatu. Po prostu jak się klika import leagues i wybiera Yahoo to przez chwilę "mieli" i nic.

Działa i ja nie miałem problemu z importem.
Ale wiem, że Danny miał ostatnio, więc może jakiś scenariusz, w którym import się wykłada, jednak rzeczywiście istnieje.

Nadal masz ten problem?

26 minut temu, Jackoso napisał:

Mi wszystko działa. Importuje ligę, aktualizuje.

Ja sprawdzałem na telefonie ale na kompie też i wszędzie nie działa. Profil mam na mailu mikowal83@o2.pl który jest zarejestrowanym mailem na Yahoo. Ostatnio zmieniałem tylko hasło bo starego zapomniałem.

• 7 miesięcy temu...

Cześć, 
czy ktoś z obecnych tu fanów fantasy basketball zna się na poniższych obszarach i chciałby nam projektowo (forma współpracy do uzgodnienia) pomóc ? Chcielibyśmy poprawić kilka tematów poza samym produktem, fajnie byłoby to robić z ludźmi którzy dzielą podobną zajawkę. 

- marketing automation - stworzenie automatycznej kampanii onboardingowej > narzędzie nie mamy preferencji może być zarówno freshmail jak i mailchimp.
- web analityka - znajomość GTM aby otagować odpowiednio eventy i główne ścieżki klienta
- content - chciałbyś tworzyć kontent po angielski
- social > masz pomysł jak rozruszać nasze social media > porozmawiajmy.

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...

@Slawekmroz @sooobi

Dalej ten sam problem który opisałem miesiąc temu. 

na 7 lig w których gram 4 się aktualizują a pozostałe 3 w pewnych odstępach czasowych od siebie przestały się aktualizować.

Wielka prośba żebyście rzucili na to okiem.

brakuje mi tabeli na średnich ☹️

Z góry wielkie dzięki za pomoc i za jakieś info zwrotne.

Pzdr

• wiLQ przypiął/eła ten temat
  • wiLQ odpiął/ęła ten temat
  • 3 miesiące temu...

Odpalam nowy serwis Fanscout który będzie oferował narziędzia analityczne dla graczy zarówno long jak i daily i skupiał się tylko na koszykówce. Obecnie mamy 2 narzędzia fantasy basketball player rankings i fantasy basketball trade analyzer ale zachęcam do zapisania się na waitlistę kolejne będę dochodziły w najbliższych tygodniach.

• wiLQ odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.