Mikowal83 Opublikowano 9 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Czy fb-ninja będzie działać w tym roku? Zalogowałem się jak zawsze ale nie da się zaimportować żadnej z lig na Yahoo. Nie ma żadnego komunikatu. Po prostu jak się klika import leagues i wybiera Yahoo to przez chwilę "mieli" i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 W dniu 9.10.2021 o 08:52, Mikowal83 napisał: Czy fb-ninja będzie działać w tym roku? Zalogowałem się jak zawsze ale nie da się zaimportować żadnej z lig na Yahoo. Nie ma żadnego komunikatu. Po prostu jak się klika import leagues i wybiera Yahoo to przez chwilę "mieli" i nic. Działa i ja nie miałem problemu z importem. Ale wiem, że Danny miał ostatnio, więc może jakiś scenariusz, w którym import się wykłada, jednak rzeczywiście istnieje. Nadal masz ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 (edytowane) @Slawekmroz Przed chwilą sprawdzałem. Zalogowałem się na swój profil i próbowałem importu lig i dalej to samo jak wcześniej Edytowane 12 Października 2021 przez Mikowal83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Mi wszystko działa. Importuje ligę, aktualizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 26 minut temu, Jackoso napisał: Mi wszystko działa. Importuje ligę, aktualizuje. Ja sprawdzałem na telefonie ale na kompie też i wszędzie nie działa. Profil mam na mailu mikowal83@o2.pl który jest zarejestrowanym mailem na Yahoo. Ostatnio zmieniałem tylko hasło bo starego zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sooobi Opublikowano 31 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Cześć, czy ktoś z obecnych tu fanów fantasy basketball zna się na poniższych obszarach i chciałby nam projektowo (forma współpracy do uzgodnienia) pomóc ? Chcielibyśmy poprawić kilka tematów poza samym produktem, fajnie byłoby to robić z ludźmi którzy dzielą podobną zajawkę. - marketing automation - stworzenie automatycznej kampanii onboardingowej > narzędzie nie mamy preferencji może być zarówno freshmail jak i mailchimp. - web analityka - znajomość GTM aby otagować odpowiednio eventy i główne ścieżki klienta - content - chciałbyś tworzyć kontent po angielski - social > masz pomysł jak rozruszać nasze social media > porozmawiajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 @Slawekmroz @sooobi Coś jest nie tak z odświeżaniem wyników w ligach. Gram w 7 ligach i w zakładce Manage My leagues niektóre z nich normalnie mogę odświeżyć/zaktualizować a niektórych nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 7 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 @Slawekmroz @sooobi Dalej ten sam problem który opisałem miesiąc temu. na 7 lig w których gram 4 się aktualizują a pozostałe 3 w pewnych odstępach czasowych od siebie przestały się aktualizować. Wielka prośba żebyście rzucili na to okiem. brakuje mi tabeli na średnich Z góry wielkie dzięki za pomoc i za jakieś info zwrotne. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi