Slawekmroz Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Jeszcze jedna rzecz - nie jestem jakoś mocno przekonany do nagłówków tych dwóch nowych bloków. Jeżeli macie lepsze pomysły - dajcie znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Zglaszam ze nie moge zaktualizowac mojej ligi rak zeby zobaczyc biezacy stan ligi na totalach i srednich. Po kliknieciu w "uptade" pojawia sie bialy ekran bez zadnego komunikatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 U mnie to samo, co u Mikowal83. Android, przeglądarka Chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 I dzisiaj dalej to samo Dostaję białe okno, taki adres: https://www.fb-ninja.com/LeagueList/GetLeagueData?directUpdate=1¶m=385.l.28936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Sorry, powinienem w zasadzie wczoraj tu zapostować. Yahoo położyło API, z którego korzystaliśmy m.in. my i monster. Ja wczoraj przerabiałem nasz kod, żeby łączył się korzystając z ich starego API i w zasadzie to działa, przynajmniej dla niektórych użytkowników. Mam wrażenie, że ci z Was, którzy próbowali się zintegrować wczoraj przed... hmmm... 21-22 chyba mogą mieć pewne problemy z synchronizacją. Ci natomiast, którzy nie synchronizowali wczoraj przed moją aktualizacją kodu - powinni moć działać. Taka przynajmniej jest moja najprostsza teoria, w każdym razie kilka naszycj kont testowych nie ma problemu, żeby teraz ligi aktualizować.Ja w międzyczasie pracuję, żeby w ogóle nasz moduł przenieść na inny adres API (ganeralnie Yahoo! zdaje się mieć niezły bałagan w tej materii), z użyciem innych bibliotek. Dam znać, gdy coś uda mi się przewalczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Można już aktualizować ligi Yahoo!, na razie tylko pojedynczo.Jeżeli ktoś nadal ma problemy - dajcie znać.[EDIT] - hurtowo też już można Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Znów jakiś problem z ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opisz pls problem. Trudno mi się zorientować, gdzie szukać, bo sama strona u mnie się ładuje prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Już działa, chyba problem był też chwilę z Yahoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Aktualizacja lig juz dziala ale teraz widze ze trade analyzer nie pokazuje porownania zawodnikow (ani statsy ani wartosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Michał masz chyba skrzynkę pełną bo PW nie wchodzi, a na chatcie Yahoo nie odpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Skrzynke moge miec zapchana wiec zaraz zrobie miejsce ale na chacie yahoo dostalem info od Ciebie. Sorry ze dotad nie odpisalem ale sprawe musze przemyslec a nie mialem na to ostatnio zbytcwiele czasu. Dam znac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 TA już chodzi. Cache rankingów musiałem odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na Ninjy w Trade Analyzer nie da sie porownac statystyk ani wartosci takiego grajka jak Kenrich Williams z New Orleans. Da sie go wyszukac i wybrac z listy ale porownanie z innym zawodnikiem sie nie wyswietla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Jeszcze value do trejdow nie osiągnął zapewne )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Na Ninjy w Trade Analyzer nie da sie porownac statystyk ani wartosci takiego grajka jak Kenrich Williams z New Orleans. Da sie go wyszukac i wybrac z listy ale porownanie z innym zawodnikiem sie nie wyswietla. Dzięki za info, podpiąłem go, jutro po porannym przetworzeniu danych powinien się pokazać w rankingach i toolach. A w przyszłym sezonie planuję zautomatyzować nieco wyłapywanie i mapowanie takich nazwisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Teraz jakies dziwne rzeczy wychodza w trade analyzer. Np Ben Simmons ma wartosc 0,90 a Trae Young 0,30 podczas gdy w player rankings ich wartosci sa znacznie nizsze czyli zgodne z prawda bo odpowiednio 0,16 i - 0,40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Chyba potrzebuję więcej szczegółów, bo SOA#1 - czyli szybki test daje mi raczej spodziewane values. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Teraz juz jest ok. Nie zrobilem wtedy screena wiec mi pewnie nie uwierzysz ale naprawde wartosci byly dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Znów jest dość gorąco, jeżeli chodzi o ninję, więc chwilowo wygodniej mi będzie nie uwierzyć :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi