Slawekmroz Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Juz chyba wszystko hula Tak, musiałem poprawić problem z wyświetlaniem minut. Już powinno być wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Czy tylko mi nie chce sie otworzyc strona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Czy tylko mi nie chce sie otworzyc strona? Nie tylko Tobie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Cholera, certyfikat SSL po odświeżeniu zaczął bruździć. Odświeżyłem jeszcze raz, powinno być teraz ok. Działa Wam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Cholera, certyfikat SSL po odświeżeniu zaczął bruździć. Odświeżyłem jeszcze raz, powinno być teraz ok. Działa Wam? Działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Juz wszystko hula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dzis o 8:00 projekcje dzialaly a 8:30 pojawil sie ten sam problem co 3 dni temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Dzis o 8:00 projekcje dzialaly a 8:30 pojawil sie ten sam problem co 3 dni temu U mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 U mnie juz tez sorry za falszywy alarm (widocznie jaki chwilowy fuckup) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Ten sam to raczej nie mógł się pojawić. Certyfikat od tamtej pory nie sprawia problemów, a gdyby zaczął - na pewno wymagałby mojej interwencji.W okolicy godziny 8 na pewno idzie dzienne przetwarzanie danych, ale nie sądzę, by owocowało jakimiś błędami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Luzik.Wszystko gra Rozumiem ze jak Butler wkoncu zmieni druzyne to projekcje kilku zawodnikow (Butler,Wiggins,Teague i pozostali ktorzy wezma udzial w wymianie) zostana zaktualizowane?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Luzik.Wszystko gra Rozumiem ze jak Butler wkoncu zmieni druzyne to projekcje kilku zawodnikow (Butler,Wiggins,Teague i pozostali ktorzy wezma udzial w wymianie) zostana zaktualizowane?... Oczywiście. Póki co projekcji nie ruszamy, czekamy na oficjalne ogłoszenie wymiany, gdy ta już nastąpi. ... I Butler ma być kurde alfa-beta-gamma-i-cholera-wie-co-jeszcze-dogiem w nowej drużynie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Panowie nie macie może w planach wprowadzenia zakładki z Depth Chartsami (aktualizowanymi "w miarę" na bieżąco)? Mogłoby to wzbudzić zainteresowanie co niektórych. Nie jest to może Everest projekcji, ale nie wszyscy są tak zapalonymi graczami jak większość tu z obecnych żeby zanurzać się w czeluści basketowej matematyki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Pomysl calkiem fajny. Na razie jesli chodzi o depth charts to opieram sie na rotoworld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 ja mam pytanie. czy robiac wasze projections na nadchodzacy sezon bierzecie pod uwage ile dany gracz rozegra meczow? Bo z tego co widze to nie jest to uwzgednione w rankingach poprzedniego sezonu. Jakis gosc Andre Ingram co zagral 2 mecze jest na pozycji 18, wyzej niz Westbrook i Paul George. Marshon Brooks rozegral 7 meczy i jest na 16tej pozycji, wyzej niz Drummond. Wiadomo ze takie oczywiste przypadki mozna latwo pominac analizujac liste ale sprawa sie komplikuje jak roznica meczy jest mniejsza. Np w projections Kawhi jest wyzej niz Harden mimo ze wedlug was rozegra 14 meczy mniej. Podejzewam ze bylo by odwrotnie jezeli uwzglednimy rozegrane mecze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Biorą, ale pamiętaj że ranking jest po średnich a nie totalach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blamu2 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Biorą, ale pamiętaj że ranking jest po średnich a nie totalach. czyli nie biora? lol. Fajnie by bylo miec opcje zeby zobaczyc ranking wedlug "totali" w takim razie. Roznice mogly by byc dosc duze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 (edytowane) Totale też nie powiedzą zbyt wiele, ale oczywiście macie rację, warto taką opcję dodać, niech sobie ludzie wybierają.Póki co, jeżeli już ktoś naprawdę chce przysiąść do rankingów, to przecież liczba meczów jest wyświetlana i żaden szanujący się gracz jej nie powinien ignorować.Nadmienię też, że mamy nowy eksport rankingów i projekcji do excela, gdzie możecie naprawdę poszaleć, łącznie z szybkim policzeniem totali. Co do depth charts - był nawet taki pomysł wiLQa, ale mamy pewne wątpiwości, na ile w praktyce by wypalił. Bo byłoby to kolejne miejsce z koniecznością manualnego maintenance'u, w dodatku powielające treści powszechnie dostępne w necie. Naprawdę przydałoby się Wam takie coś? A może da się wymyśleć jakiś algorytm, który na podstawie mins played i pozycji sam aktualizowałby depth charts? Edytowane 25 Września 2018 przez Slawekmroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Totale też nie powiedzą zbyt wiele, ale oczywiście macie rację, warto taką opcję dodać, niech sobie ludzie wybierają.(...) liczba meczów jest wyświetlana i żaden szanujący się gracz jej nie powinien ignorować. Opcja dostępna u większości konkurencji, niemniej szacowanie po totalach ma o tyle duże ryzyko, że zdecydowanie przewartościowuje rolsów z dużą liczbą meczy, co nie zawsze młodzi gracze są w stanie zauważyć. A może da się wymyśleć jakiś algorytm, który na podstawie mins played i pozycji sam aktualizowałby depth charts? Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikowal83 Opublikowano 25 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Fajny pomysł z tym algorytmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi