Skocz do zawartości

Www.fb-ninja.com

Leszczur

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry, powinienem w zasadzie wczoraj tu zapostować. Yahoo położyło API, z którego korzystaliśmy m.in. my i monster. Ja wczoraj przerabiałem nasz kod, żeby łączył się korzystając z ich starego API i w zasadzie to działa, przynajmniej dla niektórych użytkowników. Mam wrażenie, że ci z Was, którzy próbowali się zintegrować wczoraj przed... hmmm... 21-22 chyba mogą mieć pewne problemy z synchronizacją. Ci natomiast, którzy nie synchronizowali wczoraj przed moją aktualizacją kodu - powinni moć działać. Taka przynajmniej jest moja najprostsza teoria, w każdym razie kilka naszycj kont testowych nie ma problemu, żeby teraz ligi aktualizować.

Ja w międzyczasie pracuję, żeby w ogóle nasz moduł przenieść na inny adres API (ganeralnie Yahoo! zdaje się mieć niezły bałagan w tej materii), z użyciem innych bibliotek. Dam znać, gdy coś uda mi się przewalczyć.

• 5 tygodni później...

Na Ninjy w Trade Analyzer nie da sie porownac statystyk ani wartosci takiego grajka jak Kenrich Williams z New Orleans.

Da sie go wyszukac i wybrac z listy ale porownanie z innym zawodnikiem sie nie wyswietla.

Dzięki za info, podpiąłem go, jutro po porannym przetworzeniu danych powinien się pokazać w rankingach i toolach.

A w przyszłym sezonie planuję zautomatyzować nieco wyłapywanie i mapowanie takich nazwisk.

• wiLQ przypiął/eła ten temat
  • wiLQ odpiął/ęła ten temat
  • wiLQ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.