Elwood Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Ten człowiek jest naprawdę przekonany o swej przezajebistości marketingowej. Wcześniej mówił, że chce zmienić team na taki, co to będzie walczył w PO. Zapomniał wspomnieć w którym to roku ma walczyć. Ludzie już rozpisują wspaniałe lajnapy z Dragicem i złamanym Kobem, z PF Carmelo albo trejdy w stylu Okafora. Coś chyba za bardzo S/uns są utożsamiani ze śmietnikiem tej ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 szkoda-czasu większych liter nie dało się już wbić w poście? Trąbi o tym forum od wczoraj w temacie o Trade-Deadline. Proponuję czasem tam zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 szkoda-czasu większych liter nie dało się już wbić w poście? Trąbi o tym forum od wczoraj w temacie o Trade-Deadline. Proponuję czasem tam zaglądać jak zaczniesz używać twiterra to zauważysz że kopiując twitty czcionka z automatu taka się kopiuje. A z lenistwa nie chciało mi się zmieniać na mniejszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 jak zaczniesz używać twiterra to zauważysz że kopiując twitty czcionka z automatu taka się kopiuje. A z lenistwa nie chciało mi się zmieniać na mniejszą. Prawy przycisk myszy i potem "wklej i dopasuj do stylu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Trzeba to podsumować: Odeszli:Dragony dwaITEnnisPlumleeLAL 1stPrzybyli:GrangerKnightThorntonSalmonsHamiltonCleveland '16 1stMiami '17 1stMiami '19 1st Niech mnie ktoś poprawi ale Knight, Salmons i Thornton po sezonie kończą kontrakty a Granger ma na poziomie 2m. Więc wynika z tego jasno, że poza wyczyszczeniem szatni McD wyczyścił salary. Pick od Lakers raczej nam nie groził ale czy nie dało się wyciągnąć więcej? I pytanie najważniejsze jeśli Len się połamie kto będzie grał na C? Alec Brown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 I pytanie najważniejsze jeśli Len się połamie kto będzie grał na C? Alec Brown? The one and only Justin Hamilton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PangLoss Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Generalnie Goran postawił nasz FO w sytuacji bez wyjścia, jak widać żaden z zespołów spoza jego listy nie wyszedł z ofertą nie mając pewności że latem go przedłużą. W tej sytuacji nie za bardzo rozumiem sens tego trejdu, czekam na info jakie są protection na tych pickach Miami bo jeśli to jest lotery protected to już lepiej było go zostawić i walczyć o PO. Tym bardziej, że drugi trejd w zasadzie pozbawiał nas 2 pg, których przyjście stanowiło powód frustracji i w konsekwencji odejście Dragica. Ryan zaryzykował z przyszłorocznym pickiem LA - moim zdaniem na chwilę obecną LAL w przyszłym sezonie zgarną pick 6-10, ale oczywiście zdecydują letnie zakupy. Generalnie ten drugi trejd mi się podoba, a z oceną pierwszego wstrzymuję się do poznania ograniczeń wyborów w drafcie. Mam nadzieję, że nie będziemy pluć sobie w brodę oddanie Ennisa. Napiszcie coś o tym Knighcie, bo szczerze pisząc kojarzę go z Finał Four głównie gdzie raczej nie błyszczał. Wydaje się, że rzuca nawet za 3 (bez tego nie ma mowy o graniu z Bledsoe) i nie należy do za bardzo kreatywnych, pytanie co z defensywą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Widac teraz ze w szatni faktycznie bylo niezbyt ciekawie, skoro Thomas tez polecial. Rano sie strasznie ekscytowalem tym deadline, teraz mniej. Z drugiej strony, jest ok. Fajnie ze ruchy jakies poszly, lepiej teraz w zaistniałej sytuacji cos dostac za gorana i it niz zostac na lodzie jak Utah z Millsapem/jeffersonem. W pick lakers tak czy siak nie wierzylem. Naprawienie atmoafery w szatni, nie ładowanie sie w zadne kiepskie kontrakty, oby cos z tego wyszlo. Ja naprawdę chce zobaczyc moje Słońca w finale konfy znowu ; ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Świetny fit do Suns, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Pick Miami 2017 jest top7 protected Pick Miami 2020 jest unprotected Nie chce mi sie liczyć ale na nowy sezon mamy 44 mln gwarantowanych kontraktów wiec mozemy w off startować po kogoś. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Sharif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Z podkładem lepiej wchodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRTW Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0gnvR6PcFiY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Z podkładem lepiej wchodzi dlatego jak gram nigdy nie koncze slabsza reka jak nie musze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Ostatnio pisałem o tym, że Suns są o kilka dobrych ruchów od zostania naprawdę drużyną walczącą o coś.. I tak patrząc na trade'y to mam mieszane uczucia.. Podpisanie Thomasa latem można określić w kategorii błędu, ale woleli mieć PG na wypadek dezercji Bledsoe. Pierwsza wymiana czyli Granger, Salmons (który ponoć poleci) i Knight z Marshallem za Dragiciów, Ennisa i Plumlee. Oddali trochę więcej niż dostali wg mnie. Knight to mimo wszystko podobna półka do Dragić w grze. A jest młodszy i ma korzystniejszą umowę. Granger to człowiek szpital. Malutką różnicę robi Plumlee, który jest drewnem, ale bez niego jest dziura pod koszem. To co boli bardziej to te wymiany picków. Oddali ewentualny pick od Lakersów w zamian za dwa Miami. Z '17 i ponoć '21. Ten pierwszy raczej nie będzie za wysoko, bo Miami blisko PO się będą trzymać raczej przez te 2 lata. A ten '21 to wielka niewiadoma. Nie powiem, że zły interes, tym bardziej, że Dragić zażądał odejścia tak późno. Wyciągnęli ile się dało. Tylko nie wiem, czy Knight był im potrzebny jak mieli Thomasa na bardzo dobrej umowie. I dlatego tym bardziej nie rozumiem jego trade'u Thomasa. Tym bardziej, że dostali za niego Thorntona i pick Cavs z '16. Nie ma to zbyt wielkiej wartości. Rozumiem, że chciano się go pozbyć, aby znowu nie zrobić problemu z trzema PG, ale ten ruch wg mnie słabo przemyślany. Za mało dostali za Thomasa w mojej opinii. Czy nie można było poczekać do lata i spróbować coś więcej dostać? Thomas z taką umową zawsze byłby atakcyjnym kąskiem dla niektórych. Udało się wyczyścić salary całkiem zgrabnie, ale czy to było priorytetem? Ci, którzy powinni być wymieniani (Green, Morrisowie) nadal zostają w ekipie. Chociaż może jasna rotacja (backcourt to z pewnością Knight i Bledsoe) i przyzwoity rezerwowy PG, który nie ma wielkich ambicji zdobywania punktów, czy dominowania (Marshall) da coś nowego ławce. Hornacek jak to szybko ogarnie to nadal nie wykluczałbym ich z walki o PO, chociaż i tak szans wielkich nie mieli z lokomotywą Thunder. Ale Durant coraz częściej narzeka na nogę, a sam Westbrook ze swoim stylem gry też nie jest niezniszczalny. Nie życzę nikomu źle, ale sprawa PO nadal otwarta wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Salmons i Marshall lecą od razu (ależ on nas musi nienawidzić będąc obciętym drugi raz) a Grangera ma najpierw zobaczyć med stuff i wtedy będzie decyzja. Jak napisałeś Knight jest młodszy, nie gada głupot i poziom będzie trzymał a po sezonie nie zażąda maxa. Dragic postawił nas pod ścianą, Plumlee pieprzył, że chce odejść od świąt a IT jak tutaj paru kolegów udowodniło był cancerem do tego kochał miec piłkę i się nią z nikim nie dzielić. Żałuje tylko, że nie poleciał 1 z Morrisów. Co do picków to nie płacze bo i tak na ten Lakers nie mielibyśmy pewnie co liczyć (tak już na chłodno to mówię) a w przyszłym roku na pewno nie będą oni szorować dna ligi. Pierwszym telefonem McD był telefon do Bucks i wymiana Knight-Dragic. Bucks powiedzieli nie i dlatego rozkręciło się to jak rozkręciło. Gdyby ten cieć dragic siedział cicho być może dostalibyśmy coś więcej. Pytanie czy podpisze on extension z Miami czy ich też nabił w butelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Pick Miami 2017 jest top7 protected Pick Miami 2020 jest unprotected Nie chce mi sie liczyć ale na nowy sezon mamy 44 mln gwarantowanych kontraktów wiec mozemy w off startować po kogoś. To chyba jednak jest unprotected pick z 2021. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Kendalla Marshalla też Kidd spakował na wycieczkę do Suns? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 (edytowane) Ja tam mam nadzieję, że poprzez te wymiany Horny da w końcu więcej szans na grę Goodwinowi, Warrenowi i Bullockowi. Jestem ciekaw ich rozwoju i liczę na to, że jak już dostaną więcej minut to je odpowiednio wykorzystają. Edytowane 20 Lutego 2015 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 W sumie tak patrząc obiektywnie Suns zrobili to co musieli zrobić, bo to zespół na wieczny 8-9 seed, więc z trzech pg zrobili dwóch, plus pozyskali 3 picki w zamian za jeden. Zajebiście ciekawy jest ten pick z 2021 Miami - to aż 6 lat w przód, ale podobne sytuacje już były w przyszłości, że właśnie jakieś tam w pipę dalekie latami picki okazywały się niezłymi kąskami vide trejd Otisa Thorpe za pick z Detroit do Vancouver w '97, który w ostateczności okazał się 2 pickiem w drafcie 2003 (mniejsza już o to, że to Darko). Jak się weźmie pod uwagę, że w chwili obecnej Miami nie ma żadnego gracza wielkiego formatu w wieku 20-23 lata, który za 6 lat by wchodził w prime, a kolejne lata Wejda i Bosha nie będą raczej marnowane na przebudowę, to może się okazać, że Suns pozyskali naprawdę świetny pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Kendalla Marshalla też Kidd spakował na wycieczkę do Suns? Ta. A Horny już przykleja nową naklejkę na walizce Kendalla o treści "wolny agent". Taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi