Skocz do zawartości

With the first pick in the 2015 NBA draft...

Jendras

Rekomendowane odpowiedzi

Do tego Boston ma masę picków w przyszłych draftach, a jak sam piszesz z każdym rokiem będą one bardziej wartościowe.

Deal z Hornets jest o tyle prawdopodobny, że ponoć bardzo spodobał się tam RJ Hunter, jak nie skuszą się na Bookera to całkiem możliwe wymiana.

Elwood - Len i Tucker za Calderona to chyba kiepski deal dla Suns. Tak szybko bym Lena nie skreślał

Edytowane przez Regis

Suns nie zbudują dzisiaj nic. Jutro też nie, zwłaszcza, że trzeba pozwolić Spursom i Miśkom się zestarzeć/rozpaść. + Trzeba zbudować tożsamość zespołu by fanbase się odnowił + by zespół znaczył cokolwiek więcej niźli wpis w tabelach. Dla Lena dach to Peko, tyle że za 3-4 lata. Tucker  -a sie o nim już rozpisywałem, gościu nie może startować z body fatem na poziomie 30%. To nie starter na cokolwiek w tej lidze, to zmiana w defie na poziomie 12-15 minut. All. Wyjebać Brevina, budować od nowa, wziąć Calderona by ten nie blokował rozwoju Knix + by Morrisowie mogli grać z kreatywnym pg który się nie dąsa.

@wielo

Sęk w tym że. W tej chwili tylko idiota odda pixk z loterii. Kontrakty juniorskie są na sztywno qpisane w cba i niezależne od salary cap. Już teraz juniorzy są tani za rok będą grać za grosze w porównaniu z resztą.

Regis i shevcu napisali dokładnie  to co miałem ci odpisać :D

Ciekawy Mock zafundowali panowie z DE 3 dni przed draftem, widać spory awans w mocku RJ Huntera i co mnie dziwi duży spadek Dekkera. Justin Anderson z 27 pickiem ? No way. No i wreszcie sie pojawił Upshaw i to z 37 pickiem. Z ciekawszych rzeczy to jeszcze to, że Jaiteh awansowal na 39 miejsce. Hmmm Christian Wood spada i spada a szkoda. Wgl teraz tak patrze i ,,dziwno-śmieszna'' sytuacja bo wszyscy od 32 do 40 picku to sami PF/C :)

Wiadome bylo, ze Saric w tym roku nie dla nas, ale jakieś tam 3-4% szansy było... Z tego co czytałem, jak Sarić zagra 3 pełne xezony za oceanem, to nie będzie go obowiazywal rookie kontrakt adekwatny do jego numeru, a będzie mogl od nowa negocjować z Sixers... Kto wie, czy tak się to nie skonczy i Chorwat za rok celowo nie zostanie w Europie... A może od początku taki był plan ??

Co by nie mowić, kontraktowo może być to nam nie po drodze - talentowo również, ale chłopak tak, czy tak rozwija się nie grając u nas, pewnie trzeba będzie zapłacić więcej/poczekać więcej, ale w przeciwieństwie do oczekiwań na powrót Embiida tutaj czekamy na przyjscie gracza coraz lepszego, ciągle grającego i rozwijającego się - jego wartość - czy dla zespołu, czy w wymianach tylko rośnie...

A co do draftu... Hinkie... wybierz kozaka, najlepiej, żeby okazał sie nim Russell - już widzę te nowe t-shirty z jego #0 i nazwiskiem na plecach... pasuje dużo bardziej niż do #5 Porziginsa IMO... :P

Swoją drogą ciekaw jestem, na ile ten Porzi-szał to fakty, a na ile zasłona dymna... Byłyby jaja, jakby spadł do np 7picku..