Ballas Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 jeszcze przed trade deadline mimo kontuzji kemby bym wszedl, ale ze heat, brooklyn, detroit oraz nawet boston sie wzmocnili to juz taki chetny nie jestem ... madry polak po szkodzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. KBJ Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 RappaR - zaraz wyśle Ci priv z numerem konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 w tym sezonie też będą forumowe zakłady na playoffy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 RappaR - zaraz wyśle Ci priv z numerem konta. Jebany Ainge... Legendy klubu powinny w nim zostać...Jendras podaj też to oba puszczę wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Jebany Ainge... Legendy klubu powinny w nim zostać... Jendras podaj też to oba puszczę wieczorem. chociaż się nie zakładam z zasady to się wypowiem, że koleś jest słowny i propsy ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Za co propsy? Niewywiązanie się z zakładu tutaj to automatyczne harakiri. Bez łaski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Szkoda, ze supportow nie da sie tak latwo wyliczyc jak bilansow, mielibysmy spokoj na forum, a coniektorzy uzbieraliby na fajne wakacje Jestem pod wrażeniem, że potrafisz wyjechać na wakację za 100 złoty. Przelewy poszły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Powoli Panowie szykujcie 50PLN na coroczny zakład drzewka PO. No i już możemy szykowac listę bo zawsze robiliśmy to za pozno... Zapewne tez dyskusje ile kasy ja byłbym za 50PLN i wypalceniem 3 nagród jak rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ale ze RappaR zrobiles ten zaklad bez podporki Rondo in Cs? Niestety, nie spodziewałem się, że Rondo opuści Celtics... Celci 23-25 bez niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dokładnie, tak jak mówi Ignazz, dobrze byłoby zacząć zabawę już teraz. Playoffs nas za chwilę zaskoczą a im więcej czasu na wpłatę kasy tym więcej osób pewnie weźmie udział. Więc pytanie kto ma czas żeby zabawić się w skarbnika i stworzyć odpowiedni temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ja jestem chętny do gry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jakby co to się chętnie założę, że w serii Houston-Spurs Ci pierwsi wygrają co najmniej 3 mecze. Jeżeli takie rozstawienie zostanie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jakby co to się chętnie założę, że w serii Houston-Spurs Ci pierwsi wygrają co najmniej 3 mecze. Jeżeli takie rozstawienie zostanie oczywiście. O ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jakkby co typowanie forumowe powinno byc wpisowe 30zl jak w zeszlym roku, i tak bedzie w ch.. chetnych wiec zwyciezca zgarnia ladna sumke. ale tez jestem za tym zeby w tym roku zrobic 3 miejsca nagradzane a nie 2 jak w zeszlym roku. podium to podium a poza tym w zeszlym roku bylem 3ci czy 4ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) O ile? 5 dyszek? Tylko to na razie wstępnie, poczekajmy do końca RS. Ale jakbyś chciał masz pierwszeństwo. Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 5 dyszek? Tylko to na razie wstępnie, poczekajmy do końca RS. Ale jakbyś chciał masz pierwszeństwo. Stoi. Czyli stawiasz koniec serii nie zależnie od tego kto z niej wyjdzie min czy dla Houston? Mam rozumieć że nie ważne czy będzie 3:4, 4:1, 4:3. A co jak się spotkają później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 jakkby co typowanie forumowe powinno byc wpisowe 30zl jak w zeszlym roku, i tak bedzie w ch.. chetnych wiec zwyciezca zgarnia ladna sumke. ale tez jestem za tym zeby w tym roku zrobic 3 miejsca nagradzane a nie 2 jak w zeszlym roku. podium to podium a poza tym w zeszlym roku bylem 3ci czy 4ty Ja proponuje rzucić większą pulę. Po stówce np. i wtedy robić nagrody pocieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 stówka nie przejdzie nie będzie tylu chętnych przerabiamy to co roku...jak dla mnie nie ma co tej puli rozdrabniać hajs tylko dla dwóch pierwszych osób . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi