montana Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) co to za kolo zastępuje Wojciecha? rzygam już tymi jego chicagowskimi bykami. Edytowane 1 Listopada 2014 przez kiwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 No właśnie też byłem ciekaw kto to, nawet fajnie zaczął. Ale potem padło "Dajon Łoters" i skończył szybciej niż można się było spodziewać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Kroki Nie oglądaj meczów Cavs, udzielając się w tym wątku, bo będzie łatwo Cię posądzić o nabijanie postów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Im dalej w las tym bardziej Dunleavy wygląda przy LeBronie jak jednorazowy ręcznik kuchenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 KirkKKKKK..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Tutaj postów nie nabija, w ogóle o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 love 12 zbiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ...przyzwyczajony do ogólnoświatowego poglądu, że LeBronowi kroków nie gwiżdżą próbowałem to jakoś podsumować skrótowo w jednym, zwięzłym poście... Bez żadnych osobistych wycieczek w stosunku do Twojej osoby... Chyba mnie opacznie nie zrozumiałeć... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Love zbiera ale tymi cegłami chce chyba pokazać, że może przyćmić LeBrona z season openera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Chodzilo mi o niby nabijane posty, znaczy to miał być żarcik taki, niby Musk rozje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ...qr2... a tak się starałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 kto sedziuje ten mecz? bo to jest tragedia snell trzyma obie lapy na lebronie podczas rzutu zero gwizdka wgl jakos dziwnie sedziuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Snell chce zostać plastrem na LeBrona. Naprawdę. A sędziowie jak na razie nieźle się pilnują z gwizdaniem fauli na LeBronie. Ale czas na to chyba dopiero nadchodzi Edytowane 1 Listopada 2014 przez AirForceNine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Lebronowi nawet brew nie drgnęła, znaczy, że nie było faulu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ale widzę, że Snell swój cel powoli osiąga. Takie trollowanie prowokuje LeBrona do nie przemyślanych akcji. Może szykuje się kolejny rival match-up dla niego. Jak patrzyłem na miny Thibsa w wywiadzie to pomyślałem, że chciałbym go zobaczyć na ławce takich defensywnych kolosów: Nash-Harden-Kev Martin-Love-D Lee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak patrzyłem na miny Thibsa w wywiadzie to pomyślałem, że chciałbym go zobaczyć na ławce takich defensywnych kolosów: Nash-Harden-Kev Martin-Love-D Lee Nie wiem jak w tym zestawieniu mogło zabraknąć Amare. Co do meczu okropny. Tylko 1 kwartę dało się oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 nigdy nie myślałem, że dwa razy jednej nocy to napiszę... KirKKKKKK.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ...i po raz trzeci... KirKKKKK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi