RappaR Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Jak tak dalej pójdzie to chyba polubię Rondo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Od dzisiaj ofcjalnie słowa "Hinrich" i "żal" mogą być używane wymiennie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 sportstv.moonfruit.com hasło : 123kebabstall.com hasło : K3b4Bhttps://www.connectcast.tv/lock/DJANGO7314 hasło : 7314http://marineprinceprime.moonfruit.comanotherduck.moonfruit.com (tutaj tylko mecze lakers) Wszystkie streamy w HD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) Poza moją alergią na Kirka ogólnie niezły mecz Byków. Nie ma dnia konia zza łuku, Rose megakiepski w pierwszej kwarcie, Noah nie urywa dupy, a mimo wszystko mamy ciągle przewagę. Butler i Gasol - miazga... EDIT: Kirk znowu na boisku - będę rzygał... Edytowane 30 Listopada 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 "Warto sie przygladac "Kerremu", Stiw Kerry..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 (edytowane) przesłyszałem się czy ten marny komentator normalne podanie za plecami zdefiniował jako alley oop? Edytowane 30 Listopada 2014 przez Karwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 " Świetnie gra Kerr" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Ktoś ogląda Księżniczki z Misiami? Szkoda, że Cousins nie gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Z-Bo co odpala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Memphis w trybie "Zgniatarka". Założy ktoś temat "Vince Carter - kim jest, kim był, kim mógł być a kim powinien być w (historii) NBA"? Ja jestem za krótki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Teraz może nie D-Lockdown ale broni bardzo dobrze btw i bez śmiechu, ostatnio śniło mi się, że na osiedlu siedział Vince i dawał mi autograf, a ja zamiast 'for' to pisałem 'from,' a po drugie nie potrafiłem napisać swojego imienia wyraźnie... i poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Się mecz zrobił? to jak buzzer beater z autu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Kobe z kolejnym rekordem i fajnym meczem. Czułem, że bez DeRozana Toronto nie będzie tak mocne jak do tej pory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bellineli właśnie sobie zrobił mega plakat z Simsem. Masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Bellineli właśnie sobie zrobił mega plakat z Simsem. Masakra. A ja właśnie zastanawiałem się kto będzie oglądał Sixers-Spurs zamiast Wizards-Heat. Podziwiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nie oglądam ich, akurat był timeout w Waszyngtonie A propos, Wizard wyglądają świetnie od początku, mimo problemów z faulami Beala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Skoczek jak wygląda Wall? Nie oglądam bo nie mam jak a statline wykurwisty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Właśnie trafił buzzer beatera. W zasadzie nie jest taki dominujący, bo wszyscy grają i wszyscy trafiają dla Wizards. Gortat za to jest trochę ośmieszany przez Bosha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JURCZ91 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Wall 11 pkt i 10 asyst do przerwy. Poza tym 100% skuteczność Wizards za 3 pkt. 7/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Najs. Dzięks za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi