Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.complex.com/sports/2015/03/tim-duncan-spurs-pf-wins-bet-by-hitting-second-three-pointer-season?utm_campaign=complexmag%2Bsocialflow%2B03%2B2015&utm_source=twitter&utm_medium=social

Jak można by takim nieprofesjonalistą, żeby rzucać trójkę w ważnym meczu, bo się zrobiło bet z kumplem. Założył się też z BigCuzem o to, kto zbierze więcej piłek podczas meczu. Jednak dotyczyło to all - star game, więc jest to w jakimś stopniu zrozumiałe.

Jedni mają głupią dupę, co się chwali tematami pobocznymi w social mediach. Drudzy mieli Eddiego Jonesa co paplał w mediach czy Landsbergera co paplał żonie. Tyle

A sam Tim, z tym zakładem? Widziałem Mariona co atakuje na swój kosz, Davisa co generuje 10 zbiórkę - takie gówna mnie nie wzruszają. Wszak Adam S chce legalizacji zakładów bukowych w lidze. Tim był alfa testem tegoż przedsięwzięcia.

Ostatnie 6 meczów Reggiego Jacksona:

21.2 PPG 6.8 REB 11.8 APG 46.5 FG% 36.8 za trzy,5 razy miał double double,2 razy triple double,Pistons z nim na parkiecie są +10.

O CO KAMAN?

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :smile:

Albo też nie pasowała mu atmosfera/rola/trener w OKC.

Ja tylko przypominam początek sezonu niejakiego Klaya. Grał świetnie, sam mówiłem że chodzi o kasiorę, dostał kontrakt jaki chciał i wcale nie zwolnił. 

Co do RJ, okaże się pewnie w przyszłym sezonie kto ma rację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.