sirkozi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 FT też są cenniejsze. Przy dwóch celnych osobistych TS% będzie 114. W mianowniku masz niższy współczynnik niż 0,5 - maleje mianownik=rośnie wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ts ma mierzyć skuteczność rzutową, wynik powyżej 100% jest raczej bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ja bym raczej powiedział efektywność rzutową. Nie ma co patrzeć na tę statystykę jak na FG%. 50%FG to jest zajebista skuteczność, a z tego co wiem 50%TS szału nie robi. Inny stat, inne wyniki i inna ich interpretacja. Wyniki powyżej 100% może dać tylko mała próbka. W kontekście sezonu jest to bez żadnego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 czyli doszły obie frakcje do wniosku, że w sumie true scoring shit jest do niczego. lubię to :] btw gdzieś ładne zestawienie jest jakie to TS było dla mistrzów rokrocznie w kontekście przeciwników w inszych fazach po?za każdym razem big kachuna był i w tym aspekcie najlepszy? p.s. już wiem, po co mi całki i różniczki w szkole były. ts madafaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dobra, wiecie jak mnie przegonić z tematu. Trauma matematyczna ze szkoły i studiów pozostała więc wrócę tu poczytać jak dojdą jakieś dwie strony... ...oby to nie były strony na miarę S. Hawkinga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie bardzo wiem gdzie dlatego wrzucam do random shit. Będąc na lotnisku w saloniku United próbowałem wejść na forum. Pojawiło się takie coś. Sprawdziłem też w Salt Lake City. Podobnie. Forum niby o NBA jako przykrywka, a na prawdę chodzi o hazard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 no poprzez temat: zaklady i to nierozliczone 100PLN Bastiliona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tzn ze w United Airlines też jest ktoś kto wygrał pewnie z Bastalionem a on go nie spłacił więc auto ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Paul George wraca na mecz z Heat Pewnie nie będą to na razie duże minuty, ale jestem ciekaw jak jego powrót będzie wyglądał w kontekście walki o PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Nie wiem czy ktoś już gdzieś to skomentował, nie chce mi się przeglądać, ale Cousins b2b triple double z 20/20/10 - zawsze mi się wydawało że to mega trudne, ale że kilkanaście razy w czasach nowożytnych człek to widział, a tu tylko 9 razy od '85 razem z tymi dwoma meczami Cousinsa. Razem z nim na liście Webber, Garnett, Larry Johnson, Barkley, Lee (pewnie ten mecz mi pozostał w pamięci i stąd ww. wnioski), no i dwukrotnie...Fat Lever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tylko te 20 zbiórek nie wiele dały, bo Pelikany całą swą przeagę w 1 kwarcie zbudowały dzięki ofensywnym ponowieniom. Cousins zagrał świetny mecz (jak zwykle przeciwko ADavisowi, ogólnie SAC - NOP to spoko mecze), ale te 20 zbiórek wynikają głównie z tego, że nikt poza nim w Sacto tego nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dobra nie ogarniam tematu z tie-breakiem i wygrywaniem dywizji. Blazers maja mniej zwyciestw od Clippers i Spurs a i tak wyzej od nich w tabeli. Jakie musza byc warunki spelnione zeby Clippers/Spurs ich wyprzedzili/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 wygrać swoją dywizję, bądź mieć lepszy bilans z drużyn 1-4, która nie jest liderem swojej dywizji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Ten przepis mówiący o tym, że zwycięzca dywizji jest w TOP4 jest kompletnie bez sensu. Z tego co kojarzę to w starciu Clippers-PTB, jeśli Clippers będą mieli lepszy bilans to oni będą mieli HCA. (jeśli się mylę to mnie poprawcie) Więc ten przepis tworzy takie paradoksy jak to, że drużyna niżej w tabeli ma HCA, a drużyna która jest wyżej w tabeli ma gorszy bilans od tej która jest niżej.. Kompletnie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jakos trzeba nagrodzic tych co wygrywaja dywizje, chocby byla ona kompletnie beznadziejna. Ale brak HCA dla tych ekip to akurat dobra decyzja. Z drugiej strony nie wiem czy akurat gra z PTB to az tak wielka nagroda w perspektywie kolejnej rundy i starcia z GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jakos trzeba nagrodzic tych co wygrywaja dywizje, chocby byla ona kompletnie beznadziejna. Ale brak HCA dla tych ekip to akurat dobra decyzja. Z drugiej strony nie wiem czy akurat gra z PTB to az tak wielka nagroda w perspektywie kolejnej rundy i starcia z GSW. Przecież PTB nie przejdą 1 rundy więc o jakim starciu z GSW mowa? W NHL było tak, że zwycięzca dywizji lądował automatycznie w top3 i miał niezależnie od bilansu HIA. Ze 3 sezony temu dało to taki paradoks, że 3 zespół w tabeli miał 8 bilans i miał HIA w 1 rundzie nad 6 seedem Ale od zeszłego sezonu obowiązuje całkowicie nowy system PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 jak trafią na Rockets to przejdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 jak trafią na Rockets to przejdą Z takim szpitalem to oni nikogo na zachodzie nie przejda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Z takim szpitalem to oni nikogo na zachodzie nie przejda Przypominam, że w Rockets na jedynce gra Jason Terry, więc Lillard mu zrobi z dupy jesień średniowiecza jak się postara, na Lamarcusa też żadnej odpowiedzi nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Przecież PTB nie przejdą 1 rundy więc o jakim starciu z GSW mowa? W NHL było tak, że zwycięzca dywizji lądował automatycznie w top3 i miał niezależnie od bilansu HIA. Ze 3 sezony temu dało to taki paradoks, że 3 zespół w tabeli miał 8 bilans i miał HIA w 1 rundzie nad 6 seedem Ale od zeszłego sezonu obowiązuje całkowicie nowy system PO. A gdzie napisalem, ze PTB przejda pierwsza runde? Chodzilo mi raczej o fakt, ze rywal PTB ma slaba nagorde pocieszenia w formie rywalizacji z PTB w 1 rundzie, bo potem i tak trafi na GSW. Poza Spurs raczej nikt na Zachodzie nie pyknie GSW wg mnie imo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi