Wielo18 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Wallace jak za starych dobrych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 To jest właśnie Gobert, ktoś chyba kiedyś pisał w temacie Jazz jakąś rozmówke z Gobertem, że woli być brany na plakaty niż dać sobie rzucić łatwe punkty, Wiggins dał dwa postery, ale na trzecim się nadział, jeszcze piękna ta reakcja po bloku Rudiego hehe btw. ale Wiggins ma winde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Logo Milwaukee Bucks na nowy sezon. Pozbywają się czerwonej barwy na rzecz kremowego i niebieskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Gdzie tutaj niebieski? Stare bardziej mi się podobało, ale tutaj idą trochę nowocześniej, jak większość zespołów mających jakiegoś zwierzaka czy coś w logo. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Logo samo w sobie mi się podoba, tylko te kolory słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elwood Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Fear the madafakin dear Mroczny skurwiel a propo to listopad poprzedniego roku, Toruń, najebany idę z hotelu do lokalu by się dojebać z naprzeciwka szła impreza i tu całe klu mieli na łbach takie świecące poroże było ciemno i moja pani potem mówiła co widziała : że zobaczyłem tę imprezę wybełkotałem coś o reniferach z kosmosu i wyjebałem w krzaczuny (listopad, krzaki łyse, więc na drugi dzień ręce podrapane) a pod koniec jak tamta impreza przestała ze mnie lać to mi podarowali kufel zajebany z pubu to tak propo Bux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Gdzie tutaj niebieski? Na logu niebieskiego nie będzie, ale do oficjalnych barw dodadzą ten niebieski. Ma on symbolizować jezioro Michigan i jakieś rzeki. Według mnie symbolizuje on bardziej łzy kibiców Bucks które pojawiały się przez kilka lat oglądając najbardziej przeciętną drużynę w lidze w XXI wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ciekawe jak będą wyglądać koszulki, oby coś lepszego niż w przypadku Pelicans. Logo Bucks może być, szału wielkiego nie ma, ale fajnie, że zostali przy jeleniu. Thunder mogłoby zmienić image bo to ich logo, koszulki są słabe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Logo fajne, ale co z kasą na nową halę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Thunder mogłoby zmienić image bo to ich logo, koszulki są słabe. O, to jest słuszna uwaga. Chyba najgorsze połączenie barw/logo/strojów w całej lidze. Może zmienią image jak skończy się era KD w zespole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Chyba tylko mnie podobają się kolory OKC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Mnie najbardziej nie podoba się sama nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ciekawe jak będą wyglądać koszulki, oby coś lepszego niż w przypadku Pelicans. Logo Bucks może być, szału wielkiego nie ma, ale fajnie, że zostali przy jeleniu. Thunder mogłoby zmienić image bo to ich logo, koszulki są słabe. thunder? pels? yo crazy? lepiej niech mi ktoś wytłumaczy czemu ktoś zamroził i zabronił clippersom zmienić logo gdzieś od połowy lat 60? przecież Sterling już nie jest tam właścicielem, można by chyba zlecić mało robótkie jakimś grafikom ? p.s. zrobiłem resercz: okazuje się że logo clippers zostało zupdate'owane w 2010....ojp..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Overall - koszulki, logo i kolorystyka Thunder nie jest taka najgorsza. Najgorsze są ich alternatywne stroje, te granatowe gówno. Thunder są od lat symbolem młodości, atletyzmu i "explosivness", ale jakimś cudem któryś pacan wpadł na pomysł, żeby ubrać ich w strój, który jest zbyt żałobny nawet jak na pogrzeb i zbyt tandetny nawet jak na grzyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 w ramach Wielkiego Piątku obejrzałem właśnie pojedynek Mavs - Thunder obie drużyny przed meczem umówiły się, że ćwiczą tylko atak i starają się sobie zbytnio nie przeszkadzać w zdobywaniu punktów. w pewnych momentach wyglądało to naprawdę przekomicznie podkoszowi Thunder bez Ibaki i Collisona wyglądają bardzo słabo w obronie. Kanter jest beznadziejny po tej stronie niestety. @barcalover rozumiem, że wypadli wam trzej najlepsi (?) obrońcy, w tym ten zdecydowanie najważniejszy czyli Ibaka, ale w takim razie w czym objawia się ten system defensywny OKC skoro i tak mając nie najgorszy skład personalny Thunder bronią tak słabo? dlaczego Perry Jones (bardzo fajny obrońca) gra tak mało i Novak jest przed nim w rotacji mimo, że z tak trafiającym Morrowem, całkiem nieźle rzucającym Waitersie i będącym w formie Kanterze atak Thunder nie ucierpiałby zbytnio? w Mavericks nie wygląda to lepiej. 15 zbiórek w ataku Thunder mówi samo za siebie. Chandler jest już chyba zmęczony sezonem (to będzie jego 3. sezon pod względem ilości minut - najwięcej na parkiecie od 07/08). kiedy wchodzi Amare to nie widać specjalnego pogorszenia defensywy i niech to mówi samo za siebie. Dirk też bardzo zdziadział i stracił swój największy atut w obronie czyli zbiórki. na szczęście mają Rondo, więc na pewno jakoś to poukłada po tej stronie Monta 9/14 (8/9 FT) 72 TS% Parsons 10/15 67 TS% Chandler 6/6 102 TS% Aminu 4/5 83 TS% Amare 8/9 87 TS% Harris 4/7 64 TS% Waiters 7/15 60 TS% Kanter 9/13 (11/12 FT) 82 TS% Morrow 11/16 (6/9 3PT) 90 TS% te wskaźniki raczej pokazują defensywę niż ofensywę obu zespołów. tylko Westbrook nie mógł odnaleźć się w tej podwórkowej koszykówce i zaczął trafiać cokolwiek dopiero w drugie połowie. generalnie raczej słaby jego mecz, ale triple double wleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Chandler 6/6 102 TS% 3 rodzaje naczelnych kłamstw, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Popatrz na wzór TS%, to zauważysz, że jedynie 100% 2P FG% daje 100% TS. Trójki i FT pozwalają na TS > 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Wzór znam, cały sęk w tym, że to zakrzywienie logiki i zdrowego rozsądku. Jakiś dyrdymał poetycki na kształt "ladnej niemki". Shit that doesn`t happen in real world Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 thunder? pels? yo crazy? lepiej niech mi ktoś wytłumaczy czemu ktoś zamroził i zabronił clippersom zmienić logo gdzieś od połowy lat 60? przecież Sterling już nie jest tam właścicielem, można by chyba zlecić mało robótkie jakimś grafikom ? p.s. zrobiłem resercz: okazuje się że logo clippers zostało zupdate'owane w 2010....ojp..... Koszulki Pels imo są średnie, ale logo mi się podoba. Thunder jak nawet koszulki się przełknie to logo jest kiepskie. Co do loga Clippers to tylko zmienili linie na piłce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 (edytowane) Wzór znam, cały sęk w tym, że to zakrzywienie logiki i zdrowego rozsądku. Jakiś dyrdymał poetycki na kształt "ladnej niemki". Shit that doesn`t happen in real world Raczej to wynik właśnie rozumowania logicznego. Sprzeczne z logiką byłoby mieć fg% powyżej 100% b oznaczałoby to zdobycie więcej fg niż miało się prób. TS% mierzy zupełnie co innego, właściwie to nic konkretnego, jest tylko próbą wzięcia pod uwagę trójek i osobistych jako cenniejszych zdobyczy (w przypadku fts mniej cennych). TS% równie dobrze może wyniosić 250% i będzie to jak najbardziej logiczne. Edytowane 3 Kwietnia 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi