Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 25.03.2015 o 00:29, RappaR napisał(a):

Tego typu filmiki się pojawią średnio co dwa miesiące, nie kojarzę bym uszłyszał te nazwiska później jeszcze raz.

Jego ojciec dawał radę, jak pójdzie po tacie to zrobi wyjątek do reguły dotyczącej tych filmików.

http://www.complex.com/sports/2015/03/tim-duncan-spurs-pf-wins-bet-by-hitting-second-three-pointer-season?utm_campaign=complexmag%2Bsocialflow%2B03%2B2015&utm_source=twitter&utm_medium=social

Jak można by takim nieprofesjonalistą, żeby rzucać trójkę w ważnym meczu, bo się zrobiło bet z kumplem. Założył się też z BigCuzem o to, kto zbierze więcej piłek podczas meczu. Jednak dotyczyło to all - star game, więc jest to w jakimś stopniu zrozumiałe.

Jedni mają głupią dupę, co się chwali tematami pobocznymi w social mediach. Drudzy mieli Eddiego Jonesa co paplał w mediach czy Landsbergera co paplał żonie. Tyle

A sam Tim, z tym zakładem? Widziałem Mariona co atakuje na swój kosz, Davisa co generuje 10 zbiórkę - takie gówna mnie nie wzruszają. Wszak Adam S chce legalizacji zakładów bukowych w lidze. Tim był alfa testem tegoż przedsięwzięcia.

W dniu 28.03.2015 o 10:07, Reikai napisał(a):

Ostatnie 6 meczów Reggiego Jacksona:

21.2 PPG 6.8 REB 11.8 APG 46.5 FG% 36.8 za trzy,5 razy miał double double,2 razy triple double,Pistons z nim na parkiecie są +10.

O CO KAMAN?

Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze :smile:

Albo też nie pasowała mu atmosfera/rola/trener w OKC.

Ja tylko przypominam początek sezonu niejakiego Klaya. Grał świetnie, sam mówiłem że chodzi o kasiorę, dostał kontrakt jaki chciał i wcale nie zwolnił. 

Co do RJ, okaże się pewnie w przyszłym sezonie kto ma rację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.