eMeS Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 To w następnym tygodniu James Johnson ; ) Całkiem niezła ta ławka w Toronto się zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ale Butler zjadl przezul i wyplul Haywarda razem z jego maksem, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 17:28, Kubbas napisał(a): ale Butler zjadl przezul i wyplul Haywarda razem z jego maksem, masakra W nagrodę dostanie maxa od nas. Widzę, że chyba dobry meczyk był, sporo osób chwali. Jak znajdę trochę czasu, to na bank obejrzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Rudy Gay niestety dzisiaj out i to chyba przesądzi, że jednak nie będę zarywał nocy dla tego meczu. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 19:07, barcalover napisał(a): Rudy Gay niestety dzisiaj out i to chyba przesądzi, że jednak nie będę zarywał nocy dla tego meczu. Szkoda. Patrzę na to zdanie i cóż, the game done changed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 a ja użyje prostego polskiego wyrażenia swoich uczuć w sposób a aaaaaa............."ja pi****le" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 19:07, barcalover napisał(a): Rudy Gay niestety dzisiaj out i to chyba przesądzi, że jednak nie będę zarywał nocy dla tego meczu. Szkoda. Mam nadzieję, że to była prowokacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 18:26, matek napisał(a): W nagrodę dostanie maxa od nas. a Bulls wyrównają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 21:23, SkoczekS1 napisał(a): Mam nadzieję, że to była prowokacja. Why? Gay to do pary z Cousinsem glowna sila Sacto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 22:05, double. napisał(a): Why? Gay to do pary z Cousinsem glowna sila Sacto Bo Gay - jakby na to nie spojrzeć to wciąż Gay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Wie ktoś może co się stało z cyklem/blogiem "Nowojorskie Impresje"? Autor przeniósł się na szostegogracza, ale i tam ostatnia notka z sierpnia i od tamtego czasu cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 22:17, SkoczekS1 napisał(a): Bo Gay - jakby na to nie spojrzeć to wciąż Gay. Też ledwo w to wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 22:29, kleczes napisał(a): Wie ktoś może co się stało z cyklem/blogiem "Nowojorskie Impresje"? Autor przeniósł się na szostegogracza, ale i tam ostatnia notka z sierpnia i od tamtego czasu cisza. W jednej z palm ponoć zapowiedział, że w tym sezonie zawiesza pisanie, gdyż nie ma na to czasu, a dokładnie na oglądanie spotkań. Tak wywnioskowałem z komentarzy pod jednym z artykułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 W dniu 25.11.2014 o 22:33, shevcu napisał(a): W jednej z palm ponoć zapowiedział, że w tym sezonie zawiesza pisanie, gdyż nie ma na to czasu, a dokładnie na oglądanie spotkań. Tak wywnioskowałem z komentarzy pod jednym z artykułów. Szkoda to jeden z bardziej prawilnych blogów na tej szerokości geograficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nuggets 5 z rzędu. To co, Shaw jednak spoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Jeszcze niech tylko wywali Farieda kosztem Gallo z s5 i mamy kolejny team na zachodzie pukający do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 (edytowane) W Denver w sumie można było to przewidzieć, w zeszłym roku kontuzje kończące sezon Nate'a, Javale'a, Danilo a także trapiące cały rok Lawsona i Chandlera. Podczas kilku pierwszych gier zachodził proces dochodzenia do formy i zgrywania się (co dotyczyło również Afflalo). Stawiam, że to będzie takie drugie Phoenix z zeszłego sezonu, brak mega talentów, ale za to wszyscy są nieźli i w każdym meczu 2-3 może zaskoczyć. A pamiętajmy, że Włoch i Shaq's Man powinni grać coraz lepiej, podobnie jak Nate Robinson. Edytowane 26 Listopada 2014 przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Dzisiaj Faried pokazał się ze świetnej strony i po 2 czapach przestał przejawiać chęci do jakiejkolwiek gry A powaznie to Chandler, Lawson i nawet Mozgov zagrali naprawdę bardzo dobrze. Nawet Alonzo Gee pokazał parę fajnych zagrań. Chandler to rzeczywiście jak to ktoś napisał w temacie o Memphis sprawdziłby się u nich znakomicie. Problem w tym, że w Suns 7 gości miało powyżej 10 punktów, a za 3 mieli 51%. Green znowu nawrzucał punktów do tego po raz kolejny Bledsoe zagrał tak jak powinien grać gość z jego kontraktem. Przez pierwsze 2 kwarty mecz na remis a w 3 odjazd na +11 Phx. Po czym Bledsoe upada i sie nie podnosi. Chyba nie tylko ja pomyślałem, że to jego koniec tym bardziej, że już w pierwszej kwarcie po upadku miał grymas na twarzy. Denver nas szybko doszli lecz nic z tego na dłuższą metę nie wyszło bo znowu Green i Morris zaczęli trafiać, EB wrócił na boisko i było po meczu. Na początku meczu Mozgov nas niszczył więc miałem flashabacki z meczu z Toronto. Jednak Hornacek zmienił krycie i Mozgova zaczął kryć Morris a Plumlee zajął się Fariedem i zdało to egzamin. Szczerze to Nuggets na pewno nei znajdą się w PO a im więcej meczów Suns pochłaniam tym bardziej widzę ich braki i ewentualny brak miejsca w PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Lou Williams kolejna gierka z ponad 20 punktami z ławki Ten to gra w tym sezonie! 25 zbiórek Tysona Chandlera Trochę się naskakał Cousins znowu piękny boxscore, niestety nie mogłem oglądnąć, nie wiem jak to wyglądało (oprócz 7 TO) Edytowane 27 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) R(a)ondo(m) stat: Rondo rzuca w tym sezonie na poziomie 34,6% z wolnych. To już za 3 ma wyższy %... Edytowane 27 Listopada 2014 przez Boowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi