Skocz do zawartości

Random shit 2014/2015

Chytruz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.11.2014 o 21:27, Julius napisał(a):

Co nie zmienia faktu, że są po prostu fatalni. Swoją drogą to bardzo ciekawa historia, po pamiętnych PO w 2012 roku. Wydaje się, że yło to wieki temu.

Knicks są po prostu żałośni, a Carmelo po podpisaniu z nimi kolejnego kontraktu, pokazał, że zależy mu jedynie na $$$$. Szkoda, bo talent na prawdę wielki, ale zmarnowany trochę przez jego głupotę. Miałem nadzieję, że na starość zmądrzeje i podpisze kontrakt z Bulls, jednak byłem głupi, że tak w ogóle myślałem :)

W dniu 15.11.2014 o 17:44, bananowy_joe napisał(a):

Knicks są po prostu żałośni, a Carmelo po podpisaniu z nimi kolejnego kontraktu, pokazał, że zależy mu jedynie na $$$$. Szkoda, bo talent na prawdę wielki, ale zmarnowany trochę przez jego głupotę. Miałem nadzieję, że na starość zmądrzeje i podpisze kontrakt z Bulls, jednak byłem głupi, że tak w ogóle myślałem :smile:

ogólnie może i tak, ale pisać coś takiego po meczu w którym usadził 46 ptk i jeszcze w ostatnich sekundach usadził trójkę na remis brzmi jakoś dziwnie.

No i wlasnie po takich meczach najlepiej coś takiego napisać. Melo woli walić po 50 punktów na mecz wyróżniając się z bandy ogórów niż walczyć o PO. Żeby chciał o coś walczyć to poszedł by gdzieś indziej. A tak fajnie, walnie season high, od czasu do czasu jakąś clutch trójke, która w sumie nic nie daje. Najważniejsze za to, że hajs sie zgadza.

Mi go wcale nie żal i jak powiada stary klasyk "śmierć frajerom". Melo ma w tym sezonie na playoffsy dokładnie takie same szanse jak każdy z nas, o ile nikt z forumowiczów nie jest tu Marcinem Gortatem. (MVPrzemek?)

Różnice w niektórych meczach są po prostu szokujące. Phila to mam wrażenie, że nie poradziłaby sobie w polskiej lidze, a Denver to pewnie nawet GTK Gliwice rzuciłby 100 punktów. Plus te nieznośne kontuzje. OKC wygląda jak d-league team, a oglądając mecz Bulls-Raptors mam wrażenie, że leci serial obyczajowy pt. Zdrowie Derricka Rose...

Jako fan Chicago, oficjalnie stwierdzam, że wolę Byki broniące, tak jak w zeszłym sezonie z 30 ofensywą w lidze , niż to co widziałem dziś. Mój team z liceum, pomimo, że wszyscy byliby blisko "40", walczyłby z taką Indianą, jak równy z równym, a Bulls postanowili... k****, właściwie nic nie postanowili, tylko wzięli i wtopili. Jak ktoś ogarnia decyzje Thibodeau, to niech się ujawni... Chętnie wysłucham... ;-)

W dniu 15.11.2014 o 23:15, t3jlor napisał(a):

No i wlasnie po takich meczach najlepiej coś takiego napisać. Melo woli walić po 50 punktów na mecz wyróżniając się z bandy ogórów niż walczyć o PO. Żeby chciał o coś walczyć to poszedł by gdzieś indziej. A tak fajnie, walnie season high, od czasu do czasu jakąś clutch trójke, która w sumie nic nie daje. Najważniejsze za to, że hajs sie zgadza.

Mi go wcale nie żal i jak powiada stary klasyk "śmierć frajerom". Melo ma w tym sezonie na playoffsy dokładnie takie same szanse jak każdy z nas, o ile nikt z forumowiczów nie jest tu Marcinem Gortatem. (MVPrzemek?)

jakby gdzieś odszedł to by jechano po nim że jest marnym liderem i musi się dokoptowywać do innych gwiazd. Ogólnie jak ktoś chce to zawsze powód do nażekania znajdzie, jak grał piach w poprzednich meczach to był już skończony itp. jak teraz pokazał się z dobrej strony i własciwie ciężko mu coś zarzucić  to w najlepszym wypwadku jest stat filerem. Jest jaki jest ale to nie jego wina że Knicks mają raczej dosyć przeciętny roster

W dniu 16.11.2014 o 11:34, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Rondo ma za to support lepszy niż za czasów gry z big3 ;)

Kobe ma historycznie słaby support (jedyny użyteczny zawodnik w rotacji to Ed Davis), jeśli chcesz go porównywać do supportu Rondo, to chyba jedynie w przypadku kontuzji Sully'ego, Greena i Bradleya.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.