wiLQ Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi IV Florida w sezonie 2014/15 Po losowaniu wszystkich na poziomie IV w 4 grupach wg doswiadczenia w fantasy w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo] RonnieArtestics;8 - Still Movin michal_ko;4 - Dodgers piotreksuper;9 [c] - Piotr's Team Raf85;3 - SkejcikTeam Michallar;3 - BudzistowoCityThunde Mashi;1 - Huncwoty maro;1 - Hieny z mikrogumy wowo;1 - Rozkurwiators martini33;0 - Majezony [draftowal automat] bulls2006;3 - Bulls's Genius Team [transfer za Eliasz;0] Sewer;0 - Splendor LeweBiodroSmoka;0 - LBS [draftowal automat] Jackoso;0 - Jackoso Kostoso Team Jerzyk321;0 - Jerzyki Gocz kubas198;0 - Warsaw Shore forioku;0 zniknal w trakcie organizacji, wiec stracil miejsce w lidze. W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top4 awansuje do III, a reszta utrzyma sie na poziomie IV. Spadkow nie bedzie. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/50894 Komisarzem ligi jest piotreksuper ze wzgledu na swoje duze doswiadczeniw w fantasy i zgodzil sie pelnic ta funkcje ;-) Draft odbyl sie 12.X o godzinie 21 Dane do ustalenia terminu draftowego byly tutaj - http://doodle.com/z9cnn9482zvwdw3q Edytowane 15 Października 2014 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam, Zaproszenia zostały wysłane, termin draftu jest oczywiście do dogadania. Wstępnie ustaliłem termin draftu na 24 października. Proszę o podanie w tym temacie nazw waszych drużyn, ułatwi mi to dalsze działania. Jeśli macie jakieś pytania to używajcie tego tematu do rozwiania Waszych wątpliwości, zawsze ktoś życzliwy pomoże;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Melduję się. Nazwa drużyny LBS Powodzenia wszystkim Edytowane 2 Października 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 dołączyłem do ligi moja drużyna to SkejcikTeam. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Draft w piątek ? Rozkurwiators Edytowane 2 Października 2014 przez wowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Piatek mi odpada, z gory sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 później założe tego doodla więc każdy wpisze terminy które mu pasują i coś wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mashi Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Draft w piątek zdecydowanie odpada. IMO lepszą opcją jest np ~20-21 w poniedziałek/czwartek (lub tygodnie bez Ligi Mistrzów ) lub jakaś niedziela Drużyna Huncwoty Edytowane 2 Października 2014 przez Mashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 a nie lepiej zwyczajnie pyknac to w niedziele wieczor tą bądź kolejną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Narazie to niech sie komplet zbierze, mamy duzo rookasow nie wiadomo czy wszyscy podejdna sumiennie do tematu, ale niedziela jak najbardziej mi odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 w tą niedziele nie ma opcji, nie uzbieramy kompletu. Na razie czekamy na dołączenie wszystkich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallar Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 BudzistowoCityThunde to moja nazwa ! Mam pytanko dlaczego mamy po 100$ zamiast 200$? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich, zgłaszam team - popekteam.Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 http://doodle.com/z9cnn9482zvwdw3q zaznaczcie terminy w których dacie rade draftować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 BudzistowoCityThunde to moja nazwa ! Mam pytanko dlaczego mamy po 100$ zamiast 200$?To jest budzet na waivery, a nie na draft! Na drafcie bedzie po 200$... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Dolaczcie ankiete i link do ligi w pierwszym poscie, bedzie przejrzysciej mysle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Ja pracuje na dwie zmiany i w przyszlym tygodniu mam prace od 14-22 wiec ten tydzien co bedzie i za dwa tygodnie (20-24 pazdziernik) pasuje mi tylko od 22:30, do reszty terminow sie dostosuje na pewno. i prosilbym komisza zeby wyslal mi zaproszenie na mejla : jarosz12@yahoo.pl bo tego mejla co mam tu na forum juz chyba nie uzywam. Edytowane 2 Października 2014 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Hieny z mikrogumy dołączyły do ligi. Prawdopodobnie będę wyłączony w weekend 25-26. Od poniedziałku do piątku po godz. 21 powinienem być dostępny dość regularnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Obecny,data nie robi mi raczej wielkiej różnicy byle nie był to piątek.Nazwa drużyny Splendor. Edytowane 2 Października 2014 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Mój zespół to Jackoso Kostoso team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi