washko Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 O SzachMata się nie martw, dam mu znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To kompromis - 20.00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 To kompromis - 20.00? brzmi dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas1989 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Uff, udało się dołączyć. 20 brzmi lepiej niż 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nawciarz Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mi bardziej odpowiada 20 niż 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) no i mamy komplet mam jeszcze jeden alert do daty draftu. 26 października jest zmiana czasu. mam nadzieję, że wszyscy potrafią się obsługiwać zegarkami, ale tak na wszelki wypadek o tym wspominam Edytowane 5 Października 2014 przez tweetas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 mam jeszcze jeden alert do daty draftu. 26 października jest zmiana czasu. mam nadzieję, że wszyscy potrafią się obsługiwać zegarkami, ale tak na wszelki wypadek o tym wspominam ;-) Ale sluszne przypomnienie... Czyli juz zaklepaliscie termin 26.X o godzinie 20 i transfer sirkoziego nie jest potrzebny, tak? To dopisalem do 1 posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szach_Mat Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Pij Mleko Sorki za opóźnienie, składam samokrytykę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szach_Mat Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 No i oczywiście termin draftu mi pasuje jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Draft jutro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Proszę bądźcie jutro przynajmniej 15 minut wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 gotowi ? ciekawe czy wszyscy będą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Komplet! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 skończyliśmy : http://basketball.fantasysports.yahoo.com/2014/nba/46723/draftresults Nocna Straż Budget $200 1. (15) Derrick Rose (Chi - PG) $33 2. (32) Rudy Gay (Sac - SF,PF) $19 3. (51) Paul Millsap (Atl - PF,C) $32 4. (52) Wesley Matthews (Por - SG,SF) $20 5. (56) Marc Gasol (Mem - C) $27 6. (57) Mike Conley (Mem - PG) $25 7. (62) Robin Lopez (Por - C) $15 8. (64) Thaddeus Young (Min - SF,PF) $16 9. (155) JaVale McGee (Den - C) $3 10. (161) Ramon Sessions (Sac - PG,SG) $3 11. (165) Aaron Gordon (Orl - PF) $3 12. (169) Mike Dunleavy (Chi - SG,SF) $3 13. (177) Greivis Vasquez (Tor - PG,SG) $1 Unused $0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 5ciu rookies w składzie , zobaczymy czy ryzyko się opłaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) No i po drafcie. Projekcje Yahoo! O swoim składzie więcej jutro, czekam na projekcje wiLQ'a! Edytowane 26 Października 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Najgorszy draft jaki do tej pory miałem. Szykuje się walka o utrzymanie. Miałem tankować FT ale okazało się że chętnych na ta taktyke było więcej i niepotrzebnie odpuściłem, później już nie było żadnego planu, postanowiłem na szybko zatankowac bloki i wyszło jak wyszło. Lipa straszna ale może jakiś środek tabeli osiągnę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Przypominajka dla komisarza. Kwoty na waivers trzeba poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 1. Andre Drummond $39 2. Ricky Rubio $24 3. Dywane Wade $20 4. Brook Lopez $19 5. Chandler Parsons $28 6. Kyle Korver $17 7. Brandon Jennings $128. Derrick Favors $169. Markieff Morris $1010. Arron Afflalo $1211. Perry Jones $112. Kentavious Caldwell-Pope $113. Rudy Gobert $1Początkową strategią było tankowanie FT, ale podobny pomysł miało przynajmniej 2 innych graczy, więc nie do końca udało mi się zbudować to, co chciałem. Drumm i Ricky byli podstawą strategii, Wade też pasował, ale wpadł niechcący, w imo promocyjnej cenie. Nie udało się zgarnąć ani DH, ani DeAndre, więc musiałem szybko szukać pasujących wysokich. Lopez nie do końca przekonywał, ale jeżeli będzie zdrowy (JEŻELI) to imo będzie steal. Strasznie wysokie ceny wingmanów sprawiły, że przepłaciłem Parsonsa w przypływie paniki, a od razu po nim na tapetę trafił Korver i z okazji na promocyjną cenę przygarnąłem i jego. Favors był jednym z moich zastępców DH w taktyce, a Morris został kupiony, bo ładnie pasował all-around. Jennings to imo steal, gdyż będzie dużo bardziej efektywny pod SvG. Zakupu Afflalo bardzo żałuję, bo na koniec wingmani z niezłym 3PM chodzili dużo taniej, ale.. jest jak jest. Na koniec skład uzupełniłem młodymi z potencjałem na breakout (KCP i Gobert) oraz Jonesem, który do powrotu Durantuli może będzie coś tam kręcił. Ogólnie zamiast pełnego tanka FT i TO wyszedł częściowy tank, z mocną resztą kategorii. Jestem zadowolony z tego co skleciłem na poczekaniu w trakcie draftu i jeżeli zdrowi pozwoli to imo powinienem powalczyć o awans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi