wiLQ Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) W tym watku niech bedzie organizacja i dyskusje dotyczace ligi III North w sezonie 2014/15. Po zeszlorocznych wynikach oraz losowaniu wszystkich na poziomie III w jej sklad wchodza: [po myslniku bedzie nazwa druzyny, "/" oznacza inny nick na forum niz na Yahoo, kolejnosc wg grup losowania] julekstep - Dirty ol' Bastards Szach_Mat - Pij Mleko tweetas [komisz] - BlockBuster Tocheck - San Diego Suckers [transfer za Chytruza] Jordan20 - jordan20 (j.sprawka) szkoda-czasu - Nocna Straż Wojtek J - Nie taki był plan [zaczynal jako Disposable Heroes 3] Lew - BC Dzidzia kolek23 - WE THE NORTH ptb - Lewa Strona sirkozi - Tumulce Basketu t3jlor - Cerveza Team budzikreal - RB Team Wojtas1989 - Big Bang nawciarz - Trzebnica 76'ers W sumie 15 GMow z czego w tym sezonie Top3 awansuje do II zas najnizsze 3 miejsca spadaja na poziom IV drzewka. Dodatkowo wygrany ligi dostanie zaproszenie do Ligi Mistrzow. Link do ligi na Yahoo - http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enbaroto3nrt Komisarzem ligi jest tweetas bo pelnil ta funkcje w zeszlym sezonie i zgodzil sie ponownie ;-) Draft odbyl sie w komplecie 26.X o godzinie 20. Ustalenie wspolnego terminu draftowego odbywalo sie tutaj - http://doodle.com/bgwb3fk5w4afzr2k Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez wiLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) witam wszystkich wrzuci ktos doodle`a bysmy wybrali termin draftu ? ps- wszystkie dyskusje/wymiany prowadzimy tu czy tworzymy zamknieta grupe na facebooku ? Edytowane 29 Września 2014 przez jordan20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 29 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 ps- wszystkie dyskusje/wymiany prowadzimy tu czy tworzymy zamknieta grupe na facebooku ?Lepiej tutaj bo chodzi o to zeby cale rozgrywki mogly obserwowac co sie dzieje w danej lidze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) witam wszystkich wrzuci ktos doodle`a bysmy wybrali termin draftu (ja nie potrafie) http://doodle.com/bgwb3fk5w4afzr2k - Link do doodle - wpisujcie które terminy Wam pasują. Wstępnie przyjąłem godzinę 21:00 ale to możemy zawsze zmienić. ps. jordan20 skasuj link ze swojego posta żeby się nikomu nie pomieszało Edytowane 29 Września 2014 przez szkoda-czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 komisarz czyli tweetas powinien jak najszybciej podac link do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Z mojej strony prośba, żeby draft startował się w godzinach 19-20.30. Wstaję wcześnie do pracy i preferowałbym ileś snu przed jak się nie da, to nie będę blokował ofc, ale fajnie by było zacząć w okolicach 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Z mojej strony prośba, żeby draft startował się w godzinach 19-20.30. Wstaję wcześnie do pracy i preferowałbym ileś snu przed jak się nie da, to nie będę blokował ofc, ale fajnie by było zacząć w okolicach 20 może weekend bo ja akurat do 20:30 pracuję godzina 21 wygląda ok, czym późniejszy draft ( końcówka października, ostatni weekend ) tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Zostały już tylko dwa terminy które wszystkim pasują (26.10 i 27.10) a wpisało się dopiero 7 osób. Mam nadzieję że coś uda się ustalić. Też bym wolał żeby draft był pod koniec października. No ale zobaczymy, czekamy na określenie terminów przez pozostałych. I na link do ligi. Bo widzę że nasz komisarz odczytał już info o lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Witam wszystkich! Link http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/enbaroto3nrt Zapisy Link do zapisów macie w wiadomościach prywatnych. Zapisujcie się czym prędzej. Nazwy drużyn Wpisujcie poniżej w wątku nazwy swoich drużyn, żeby nie było niedopowiedzeń Draft data głosujemy w doodlu utworzonym przez szkoda-czasu. Głosujemy do 2 pazdziernika, do godziny 19. Następnie wezmę najbardziej popularne propozycje i potwierdzimy ostatecznie datę tutaj w wątku. Osobiście wole terminy weekendowe i pewnie takie rozwiązanie będę forsował, ale zobaczymy jak wypowie się więcej osób Draft godzina Z tego co do tej pory pisaliście wnioskuje, że godzina 20:30 jest najbardziej optymalna, ale gdy dojdziemy już to daty to sprecyzujemy sobie dokładny czas. Póki co stosujemy godziny 20-21 jako referencje Bid Time Ktoś uważa, że 20 sekund nie jest optymalnym rozwiązaniem? Jeśli nie, to ustawiam taki czas No, na początek to tyle. Bawcie się ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Zapisałem sie - Nocna Straż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pdxpl Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Lewa Strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lew Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 BC Dzidzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 jordan20 (j.sprawka) - jakub sprawka jestem na facebooku jakby ktos chcial szybciej omowic jakac wymiane co do bid time-to zawsze chyba bylo 30 sekund-dla mnie moze byc 20 i 15-im mniej czasu tym lepiej-szybciej nam draft pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Bid Time Ktoś uważa, że 20 sekund nie jest optymalnym rozwiązaniem? Jeśli nie, to ustawiam taki czas wolałbym pozostać przy 30 sek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 20 i tyle. Czas do 10s i tak zazwyczaj jest marnowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tweetas Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 wolałbym pozostać przy 30 sek. uzasadnij proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Mój zespół - Tumulce Basketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) WE THE NORTH jako nazwa teamu Edytowane 30 Września 2014 przez kolek23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Też jestem za standardowymi 30 sek. bo: 1. z dokonanymi wyborami będziemy musieli żyć, przez kolejne pół roku 2. prawdopodobnie przez jeden nierozważny ruch rozsypie mi się cała koncepcja i będę musiał składać nową w trakcie draftu 3. będą wśród nas osoby z mniejszym doświadczeniem 4. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek J. Opublikowano 30 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Moja drużyna "Disposable Heroes 3" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi