Lukacs Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Od razu mówię że zaczynanie draftu po 21 będzie męczące bo znając życie zejdzie się ze 3h. W zeszłym roku byłem akurat po meczu i ostatnie 2 picki wybrałem śpiąc na klawiaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Co do draftu, to nie pasują mi 24 i 25. Dlatego proponuję 26 lub 27. Zrobiłem ankietę: http://doodle.com/39t3h36uqgcdb6is Wbijajcie, podajcie nazwę zespołu i zaznaczcie opcje, które wam pasują. Zobaczymy co pasuje większości i sprawa załatwiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 A który zespół?"Marthinus Spurs" skoro nick taki sam? ;-) Plus zgadywalbym, ze Artur's Team to Gussi/Artur... Czyli brakuje ustalenia kto prowadzi "Ballers" - ignazz? Buu? vinsCARTER15? shq79? A reszty z tej czworki brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 "Marthinus Spurs" skoro nick taki sam? ;-) Plus zgadywalbym, ze Artur's Team to Gussi/Artur... Czyli brakuje ustalenia kto prowadzi "Ballers" - ignazz? Buu? vinsCARTER15? shq79? A reszty z tej czworki brakuje. No nazwa się zmieniła i teraz faktycznie to jasne Ignazz biorąc pod uwagę datę wpisu w wątku to powinien być Arturem, a kto jest Ballersem to nie mam pojęcia. Wyślę jutro przypominajkę przez priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 W zeszlym roku druzyne Ballers mial shq79, wiec moze to on... ale w takim ukladzie by wychodzilo, ze aktywnego ignazza nie ma na Yahoo? To dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Hej Commish, jakieś newsy odnośnie tej brakującej 3-ki? Warto by było zacząć w 15 ale jeśli mają dołączyć na siłę i później znikać, lepiej zrobić nawet ligę 12'stkę i mieć samych aktywnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Hej Commish, jakieś newsy odnośnie tej brakującej 3-ki? Warto by było zacząć w 15 ale jeśli mają dołączyć na siłę i później znikać, lepiej zrobić nawet ligę 12'stkę i mieć samych aktywnych Wysłałem im przypomnienie, poczekamy parę dni i jeśli się nie odezwą, to najwyżej dokonamy jakichś transferów z innymi ligami. W lidze raczej musi być komplet 15 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wlasnie to zauwazylem, ale dlaczego Wasza ankieta jest taka krotka jesli chodzi o opcje roznych dni? Wykluczyliscie z automatu kilkanascie dni? I dlaczego wchodzi na poczatek sezonu regularnego w NBA??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Nie wiem czemu ktoś tak ustawił, ale też to zauważyłem... w każdym bądź razie głosujcie do daty 27.10, bo 28 już nie wchodzi w rachubę, jako że tego dnia jest już sezon. Ankieta ankietą, bardziej martwi brak 3 osób... oby się znalazły, bo nie chce mieć znów przygody z botami w lidze Edytowane 3 Października 2014 przez MTH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeBerd Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Nie wiem czemu ktoś tak ustawił, ale też to zauważyłem... w każdym bądź razie głosujcie do daty 27.10, bo 28 już nie wchodzi w rachubę, jako że tego dnia jest już sezon. Ankieta ankietą, bardziej martwi brak 3 osób... oby się znalazły, bo nie chce mieć znów przygody z botami w lidze Czemu krótka? Ankieta leci od 22 do aż do końca miesiąca, wiadomo, te ostatnie dni bez sensu, ale osobiście nie chciałbym draftować na więcej niż 5 przed startem - im bliżej początku sezonu tym lepiej.. z oczywistych powodów. Tak czy inaczej liczba graczy bardziej martwi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shq79 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jestem jestem Tak, Ballers to mój team. Już wziąłem udział w ankiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTH Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Czemu krótka? Ankieta leci od 22 do aż do końca miesiąca, wiadomo, te ostatnie dni bez sensu, ale osobiście nie chciałbym draftować na więcej niż 5 przed startem - im bliżej początku sezonu tym lepiej.. z oczywistych powodów. Tak czy inaczej liczba graczy bardziej martwi! W sumie zacytowałeś mnie, a ja akurat nie pisałem, że jest krótka Zgadzam się z Tobą i też nie widzę powodu draftowania wcześniej, jeżeli można później. Jak na razie niedziela 26 ogólnie pasuje większości, gdyby @komisz dał radę się dopasować w ten dzień, no ale czekamy na resztę bo to dopiero 7 głosów... Wiem, że jeszcze za wcześnie na osądy... ale co w sytuacji gdyby były braki ? Jakieś awanse z IV ligi ? @ignazz raczej na bank dołączy, więc kwestia jeszcze dwóch osób : @vinsCARTER15 na forum był ostatnio 3 września...a @Buu 19 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Czemu krótka? Ankieta leci od 22 do aż do końca miesiąca, wiadomo, te ostatnie dni bez sensu, ale osobiście nie chciałbym draftować na więcej niż 5 przed startem Zgadzam się z Tobą i też nie widzę powodu draftowania wcześniej, jeżeli można później.Krotka jest dlatego, ze zawiera za malo dat i juz w tej chwili nie ma pasujacego terminu dla wszystkich! Takze samym wyborem w ankiecie mocno sobie ograniczyliscie pole manewru bo moze idealna data byla 20.X? @ignazz raczej na bank dołączy, więc kwestia jeszcze dwóch osób : @vinsCARTER15 na forum był ostatnio 3 września...a @Buu 19 wrześniavinsCARTER15 sie pojawil na forum, wiec zgaduje, ze nowa druzyna na Yahoo "Menele" to on... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinsCARTER15 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Siemka, Własnie dołączyłem do ligi. Drużyna - Menele Co do draftu najlepiej po godz 20.00 wtedy większość dni pasuje. Pozdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dobra, nie ma co kombinować. Jeśli wszystkim pasuje, to ja jakoś się dostosuje do tego 26. Mam co prawda w tym czasie inny draft lub nawet dwa, ale one będą o 20 i 22, więc godzina 21 nawet by jakoś przypasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Wujek to Ty dobry jesteś... ale jeśli wszystkie są on line, to raczej ich nie pociagniesz razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Ja to w sumie w szoku jestem, jak to przeczytałem pierwszy raz to sobie pomyślałem, że to musi być jakiś nowy zawodnik, ale sprawdziłem i zdziwko Także najwyraźniej są na tym świecie rzeczy, które się fizjologom nie śniły i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 4 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Jeśli wszystkim pasuje, to ja jakoś się dostosuje do tego 26. Mam co prawda w tym czasie inny draft lub nawet dwa, ale one będą o 20 i 22, więc godzina 21 nawet by jakoś przypasowała.Tzn ten o 20 skonczy sie w godzine??? Wujek to Ty dobry jesteś... ale jeśli wszystkie są on line, to raczej ich nie pociagniesz razem. Ano wlasnie, AFAIK na jednym koncie Yahoo nie mozesz jednoczesnie draftowac takze jak te drafty sie nachodza na siebie to nie jest dobry plan i trzeba bedzie pomyslec o transferze... oraz komiszu zastepczym ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek dobra rada Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Tzn ten o 20 skonczy sie w godzine??? Ano wlasnie, AFAIK na jednym koncie Yahoo nie mozesz jednoczesnie draftowac takze jak te drafty sie nachodza na siebie to nie jest dobry plan i trzeba bedzie pomyslec o transferze... oraz komiszu zastepczym ;-) Jeśli zaczniemy o 21:30 to się wyrobię z tamtym draftem (startuje o 20) i wszystko będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 (edytowane) Panowie! wróciłem i nadrabiam zaległości wchodzę na yahoo i ligę Pacific i z prawej strony mam opcję edit team setting która nie działa a stronka potwierdza że już created team czego nie zrobiłem help anyone? Edytowane 5 Października 2014 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi