Dida.84 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na szczęście spadają tylko 3 zespoły Gratulacje Pablo, Thompkins i Mateusz !!!!!!!!!!!!!! To był najgorszy sezon w moim wykonaniu,ale już się nie mogę doczekać następnego Pozdrawiam wszystkich którzy dotrwali do końca !!!! Do zobaczenia za 6 miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (na miejscu 9 dałbym utrzymanie Alkograss Nałogowo - właśnie ze względu na aktywność do końca a nie Bydzi Bulls za 15-kę w FG%..) W przeciągu sezonu kilka razy wysyłałem propozycję do Bydzi Bulls i z tego co pamiętam ani razu nie otrzymałem odpowiedzi. Nie wiem jakie są wasze doświadczenia z tym menago, ale dla mnie kolega powienien być zaznaczony na niebiesko na liście wiLQa. brawa dla zwycięzców za awans i dziękówka dla aktywnych za rywalizację! Dołączam się do dziękówki, fajnie się z wami grało chłopaki, liga była aktywna, życzyłbym sobie takiej ligi za rok, tylko z mniejszą liczbą olewusów. Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Dzięki za grę i gratuluje zwycięzcy;) W tym sezonie w ogóle nie poszło zaczynając od draftu..;/ Dlatego nie byłe,aż tak aktywny.., później bo skupiłem sie na innej lidze gdzie o wiele lepiej mi poszło;) Pozdrawiam i powodzenia w przyszłym sezonie;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja również dziękuję za grę. Mi w sumie również draft nie poszedł po mojej myśli ale jakoś udało się wyciągnąć ten sezon:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaugrana Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Nie, ja jestem za spaleniem na stosie, na odkupienie win już zdecydowanie za późno. Gratulacje dla zwycięzcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi