Dida.84 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 I jeszcze wciągną Alexa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda-czasu Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 ANKIETA - Czy jesteś za zmianą ZASAD WETA ? Prośba do wszystkich o oddanie głosu w tym temacie: www.e-nba.pl/topic/3912-ankieta-czy-jeste%C5%9B-za-zmian%C4%85-zasad-weta/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 miło w ciągu nocki podskoczyć o +5 pkt roto i osiągnąć 86 ale w średnich tak wesoło to nie wygląda i do pierwszej trójki jeszcze daleka droga. w każdym razie od ostatnich narzekań progres jest a przecież ciągle czekam na Hilla i po drodze zdarzyły się mniejsze i większe wpadki i kontuzje (Gay, mega minusowe meczyki niektórych "zbawców" z FA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Sprzedam PG/SG, do wyboru do koloru. Potrzebuję Centra FG/BLK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Hej, czy ktoś może wrzucić jak wygląda sytuacja na średnich? (może macie gotową formatkę i nie trzeba tworzyć od nowa). Chciałbym się rozeznać w sytuacji. No i może trochę rozruszać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Hej, czy ktoś może wrzucić jak wygląda sytuacja na średnich? (może macie gotową formatkę i nie trzeba tworzyć od nowa). Chciałbym się rozeznać w sytuacji. No i może trochę rozruszać forum Wejdź na fb-ninja.com -tam to znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzięki! Gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No i pięknie się robi, Sullinger Out, Jimmy B kontuzja Mathews out ... a miałem nim handlować do końca deadlinu bo trójek mam dużo a on dawał 2.9 - ktoś by się skusił. Nic i tak udostępniam moje trójki. Bijcie o JJ Redicka jak chcecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jeszcze z pół składu musiałoby Ci wypaść, aby w pierwszej 3 cokolwiek miało się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Przyjmę asysty i FG%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Ale się zakotłowało na pozycjach 2-5, pozazdrościć emocji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jak dla mnie to na pozycjach 1-5, wszystko jest bardzo płynne i dynamiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No ja w ogóle byłem pewny, że L.TM wygra ligę, ale po ostatnich kontuzjach Korvera, Lena i Ibaki już 100% pewności nie mam. Ominąłem pozycję nr 1, bo poza pierwszą trojkę raczej nie spadniesz, co by się nie działo. Chociaż np w stealach mam zamiar Cię dogonić, so watch your back ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 16 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Chociaż np w stealach mam zamiar Cię dogonić, so watch your back ; ) A po co? A komu to potrzebne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 29 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Wypadnięcie, Mathewsa, Sulingera i kontuzje Conleya dały mi po dupie... i do tego Milsap teraz sobie odpoczywa. Żałuje, że podebrałem kiedys z FA Adamsa(choć się z nim wcześniej rozstałem) na rzecz Rudego Goberta. Koleś zabija zbiórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zbliza sie koniec sezonu, wiec zeby byc gotowym do ogarniecia wynikow rozgrywek 16.04 chcialbym zaktualizowac nazwy druzyn w pierwszym poscie tego watku... dajcie znac czy dobrze zgaduje/szacuje... Ktory sposrod pabloboar / "Pablo" oraz p4tryk / "Patryk" wybral nazwe "Texas Team", a ktory "Ball Lovin Criminals"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Już to chyba pisałem, ale ja to Pablo/pabloboar i wybrałem nazwę Ball Lovin Criminals. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam nadzieje, że to nic nie zmieni ale zdupczyłem i nie dogram kilku meczy... fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 ostateczne wyniki ligi III Atlantic: brawa dla zwycięzców za awans i dziękówka dla aktywnych za rywalizację! na absolutnego bana i wykluczenie z rozgrywek zasłużyli Krzysiek K. (blaugrana) z Krzysiek K.'s Team nieaktywny od 7 marca oraz Simon z Coach S nieaktywny od 11 marca. pozostali, którzy nie dograli meczów myślę, że jeszcze mogą odkupić swe winy w 4ej lidze (na miejscu 9 dałbym utrzymanie Alkograss Nałogowo - właśnie ze względu na aktywność do końca a nie Bydzi Bulls za 15-kę w FG%..) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ja również dziękuję. Zwycięstwo dla mnie samego zaskakujące, ale bardzo miłe, szczególnie, że w tym roku wygrałem wszystkie 3 ligi, w których miałem okazję wystartować . Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi