Cisza Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Oddam Gortata z kimś w pakiecie, za dobre bloki lub asysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Czemu ja przy drafcie wziąłem Rossa a nie Younga 0 Swaggy P, tak się zastanawiam. Dalej handluje Polish Hammerem jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale poleciałem z tym bidem 19$ za Redicka myślałem, że większe parcie będzie na niego. BTW cicho w tym temacie a z wymianami też padło, mało propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ja chętnie bym takiego Gortata przygarnął ale handlować bardzo ni mam kim coraz bardziej umierają moje nadzieje na ten sezon a kolejni FA, których miewałem się ogarniają dopiero jak ich wyrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Ale poleciałem z tym bidem 19$ za Redicka myślałem, że większe parcie będzie na niego. BTW cicho w tym temacie a z wymianami też padło, mało propozycji. Zdaje się, że minął już ten pierwszy okres ekscytacji, każdy zdążył się zapoznać z tym, czym dysponuje, dlatego też i propozycji wymian ostatnio brak. Ja sam proponowałem bodaj 4 drużynom grubszy deal, ale tak na prawdę z nikim nie byłem blisko porozumienia. Skończyło się na małej wymiance Teletovic za Burksa i póki co czekam na dalszy rozwój wydarzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 A tam, Redick jest dobrym pickiem, nie ma co sie wstydzic 19! No ja mógłbym Howardem pohandlować, ale muszę poczekać aż odzyska wartość. A szumu w temacie nie robie, bo siedzę przybity na końcu stawki... Trzymam kciuki za Lou z FA ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jeżeli chodzi o transfery to jest na razie mega kibel!! Złożyłem 4 propozycje i nawet nie raczyli ich odrzucić, ZERO kontaktu!!! FA niestety też już wyczyszczeni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ja miałem Ci odpisać ale dosłownie sekundę wcześniej odwołałeś. Dalej mam do oddania Gortata - szukam lepszych bloków, trójek lub asyst. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 blaugrana / "Krzysiek K" - Krzysiek K.'s Team Jutro mijają 2 tyg bez logowania. Czyżbyśmy mieli pierwszego bota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Skąd wiesz, że bez logowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zasadniczo wiem tylko kiedy była jego ostatnia ligowa aktywność przez League -> Managers (last league activity) Niemniej mogę podejrzewać brak logowania i właśnie to robię ; ) jeżeli wyżej wspomniany MG wyprowadzi mnie z błędu, będę się tylko cieszył, bo nie wiem czy propsy wysyłać, czy to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Już kilka razy pisałem do tego Krzyśka i nic. Moim zdaniem olał temat :-/ a szkoda bo przykisił wielu gości pod basket :-( zresztą jak przejrzałem jego historię,to dużo razy kończył na końcu stawki. Myślę,że jak mu nie idzie od początku to się poddaje i nie walczy. SŁABE!!! :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Czy wobec kontuzji Parkera trade miedzy LTM a how you doin nadaje sie do veta? Osobiscie nie spotkałem sie jeszcze z taka sytuacja, a warto jakos wspolnie to rozpatrzyc przed podjeciem decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Moim skromnym zdaniem trade zostal przyklepany przed kontuzją,więc już po jabłkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dokładnie. Ewentualnie od dobrej woli oddającego Parkera może zależeć to, że zechce on cofnąć wymianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jakbyśmy zaczęli wetować trejdy, bo po ich klepnięciu się coś okazało, to za chwilę doszlibyśmy do wetowania wymian z powodu wypadnięcia z rotacji na skutek konfliktu z trenerem, albo innych super istotnych powodów. Weto powinno oceniać wymianę na chwilę jej dokonania i nie powinno uwzględniać się faktów, które nie mogły być znane menedżerom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jakbyśmy zaczęli wetować trejdy, bo po ich klepnięciu się coś okazało, to za chwilę doszlibyśmy do wetowania wymian z powodu wypadnięcia z rotacji na skutek konfliktu z trenerem, albo innych super istotnych powodów. Bez przesady. Po prostu grzecznie zapytałem co inni sądzą na ten temat. Akurat w tej sytuacji po mimo kontuzji Parkera trudno uznać wymianę za jakąś mocno nie równą. Ale kiedy w przyszłości zaistnieje podobno sytuacja, gdzie wypadnie z gry bardziej wartościowy zawodnik i ktoś wzmocni się za darmo nie zawaham się użyć veta, a robię to na prawdę bardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Pamiętam, jak pod koniec zeszłego sezonu oddałem Hardena i Ibakę za Davisa i Batuma. Jak trejd jeszcze wisiał, to AD tradycyjnie zszedł z parkietu z jakimś urazem. To były emocje, ale ostatecznie AD był day-to-day i wrócił niebawem. Proszenie się o veto nie przyszło mi do głowy, bo co jakby wymiana przeszła, a AD dzień po tym by się wykrzaczył? Ot, każda wymiana jest obarczona ryzykiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bez przesady. Po prostu grzecznie zapytałem co inni sądzą na ten temat. Akurat w tej sytuacji po mimo kontuzji Parkera trudno uznać wymianę za jakąś mocno nie równą. Ale kiedy w przyszłości zaistnieje podobno sytuacja, gdzie wypadnie z gry bardziej wartościowy zawodnik i ktoś wzmocni się za darmo nie zawaham się użyć veta, a robię to na prawdę bardzo rzadko. Nie neguję Twojego prawa do odmiennej oceny. Po prostu uważam, że wetowanie na podstawie wiadomości o kontuzji post factum jest krzywdzące wobec menedżera oddającego zawodnika kontuzjowanego. Np. w tym wypadku wiadomo, że oddanie Parkera, który nie zagra do końca sezonu, jest otrzymaniem zawodnika za darmo. Ale skoro to się okazało po klepnięciu trejdu, to tylko należałoby gratulować timingu ;] Ten przypadek (w wersji wte, albo we wte) mógłby natomiast być uwzględniony jako element wytycznych wskazujących na oczekiwany sposób decydowania o wecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dida.84 Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Cieszę się,że chociaż wypowiedzieli się gracze z innych lig,bo w naszej,atlantyckiej,oczywiście cicho jak makiem zasiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi