washko Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Środa 22.10 godzina 22:00 jest trochę późna na następny dzień wstaje 4:30 - praca, ale jeśli tylko mnie to by nie pasowało, to wypije o jedną kawę więcej. O proszę, ujawnił się materiał na FB hardcorowca ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 1 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 O proszę, ujawnił się materiał na FB hardcorowca ;]Albo elastycznosc marzenie kazdego komisza ;-) Bo przy takiej postawie wszystkich duzo latwiej by sie ustalalo ten wspolny termin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloboar Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Boję się o 20.10, bo bardzo możliwe, że będę na wyjeździe. Net niby zapewniony, ale nigdy nei wiadomo jak to jest. więc lepiej dla mnie z 22.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Panowie co z tym? Wazna informacja dla wszystkich, ktorzy sie loguja przez Facebooka lub Googla!!Musisz to zmienic bo to niebawem przestanie dzialac, a jak to zrobic jest opisane tutaj:https://help.yahoo.c...mpressions=trueMam prosbe do komisza zeby dodal ta informacje w lidze na Yahoo np jako notka komisza albo post albo jedno i drugie. Ja też miałem jakby konto za długo nieaktywne Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, pleasesign up for a new one. choć raz udało mi się na nie zalogować, stworzyłem nowe. Więc co teraz gooz umiesz usunąć tamtą drużynę a ja zapisałbym się z tego nowego konta? Edytowane 1 Października 2014 przez Cisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 (edytowane) Panowie co z tym? Ja też miałem jakby konto za długo nie aktywne choć raz udało mi się na nie zalogować, stworzyłem nowe. Więc co teraz gooz umiesz usunąć tamtą drużynę a ja zapisałbym się z tego nowego konta? nie ma problemu za chwilę Cię wyrzucę E: done - możesz się dopisać z nowego konta przy pomocy wcześniej przesłanego linka Edytowane 1 Października 2014 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Dzięki, zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 1 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2014 Małe podsumowanie sytuacji na dziś: SimonSaysTruth być może ma znowu jakieś problemy z logowaniem na e-nba bo nadal nie odczytał priva z namiarami na ligę a oddał głos w ankiecie na doodle. jeśli widzisz tego posta napisz do mnie na maila - goozman@o2.pl - wyślę Ci namiary na ligę w yahoo thompkins z kolei dołączył na yahoo a nadal nie wypowiedział się w sprawie daty draftu - przypominam wygrywa opcja 22.10 g. ciągle do ustalenia - prosimy o zabranie głosu! dvd93 natomiast to full opcja - ani nie odczytał priva, ani nie dołączył na yahoo ani nie wypowiedział się w sprawie draftu.. toczą się pertraktacje z El-Maniaque czy da radę jednak pojawić się na drafcie 22.10, no i czekamy na potwierdzenie grafiku przez eMeSa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvd93 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wybaczcie za zwłokę, ostatnio nie miałem dostępu do internetu. Co do terminu draftu nie jestesm w stanie na dzien dzisiejszy sie wypowiedziec, ktore daty beda mi pasowaly, takze zostawiam ustalenia Wam, a ja spróbuje sie dostosowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Z mojej strony poszło potwierdzenie zarówno na 20 jak i 22. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Potwierdzam dostępność 22.10, godzina dowolna w granicach 21-22. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron24 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Potwierdzam dostępność 22.10 godzina 22 pasuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 (edytowane) Możemy już z całą pewnością stwierdzić, że draft w naszej grupie odbędzie się dn. 22.10 prawdopodobnie o godzinie 22. Czekamy na info czy: - blaugrana da radę się stawić nieco wcześniej (pisał o 22:30 ale to za późno) - dla niego przede wszystkim zakładana jest g. 22 - El-Maniaque da w ogóle radę się stawić tego dnia W przypadku odpowiedzi negatywnych będziemy dla nich szukać transferów do lig równoległych, bo lepszego terminu dla wszystkich nie ugadamy (ewentualnie można będzie zacząć nieco wczesniej jeśli blaugrana i tak nie da rady) Czy może ktoś na forum ma jakiś zewnętrzny namiar na SimonSaysTruth (kiedyś pick&rolli) - nadal nie dołączył na yahoo Edytowane 2 Października 2014 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 2 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Czy może ktoś na forum ma jakiś zewnętrzny namiar na SimonSaysTruth (kiedyś pick&rolli) - nadal nie dołączył na yahooWyslalem mu dzisiaj maila. Ale skoro wpisal sie na doodle to chyba jasne, ze nigdzie nie zniknal? Moze ma jakies problemy z zalogowaniem na Yahoo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Wyslalem mu dzisiaj maila. Ale skoro wpisal sie na doodle to chyba jasne, ze nigdzie nie zniknal? Moze ma jakies problemy z zalogowaniem na Yahoo? privów też nie odczytuje więc w ogóle ma problem z logowaniem się. info o ankiecie w doodle jest dostępne bez logowania, namiary na ligę - już nie. wczoraj podałem tu mojego maila ale też się póki co nie odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Na yahoo mamy komplet, Blaugrana postara się zdążyć na 22.10 na g. 22, innych reklamacji nie było - także ten termin jest już naszym oficjalnym! Pozostaje kwestia El-Maniaque - czekam na jego ostateczną deklarację w sprawie draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Spoko, czyli rano kawa i Tiger dożylnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 3 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 privów też nie odczytuje więc w ogóle ma problem z logowaniem się. info o ankiecie w doodle jest dostępne bez logowania, namiary na ligę - już nie. wczoraj podałem tu mojego maila ale też się póki co nie odezwałSkoro sie dzisiaj stawil cos z tych wszystkich dzialan pomoglo ;-) Na yahoo mamy komplet, Blaugrana postara się zdążyć na 22.10 na g. 22, innych reklamacji nie było - także ten termin jest już naszym oficjalnym!Komplet, yay! Termin zaklepany, yay! Brawo! Atlantic wygrywa wyscig organizyjny wsrod lig III ;-) Nagroda jest wieksza pewnosc o stanie ligi na drafcie i w sezonie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 No to co może jakiś mock Panowie dziś wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 3 dni przed draftem? Każdy by próbował zmylić przeciwników, a to trochę mija się z sensem imo ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 gdyby ktoś nie odczytywał privów przypominajka i tutaj - jutro o g. 22 draftujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi